erkek arkadaşım ve ben

tanıdğımdan beri bu kişi böyle olsa eywallah derdim.
hatayı kendime kabul ederdim.
ssen hak ettin madem bu adam böyleydi neden 4sene çektin derdim.
ama 1senedir kırmızıya boyadığım yerler oldu. benimde en doğal hakkım bence ona eskisi gibi ol demek..

O zaman, kendisi kaç yaşında? Ailesi nasıl? Çevresinde mi bir değişiklik oldu? Sizin işiniz mi değişti? Pozisyonunuz mu yükseldi? İş yerine yeni biri mi girdi? 1 sene önce ne oldu da bu adam bi anda bu kadar çark etti? Ya da zaten böyleydi de kendini mi gizledi? Yanıt aslında sizde :44:

O zaman, kendisi kaç yaşında? Ailesi nasıl? Çevresinde mi bir değişiklik oldu? Sizin işiniz mi değişti? Pozisyonunuz mu yükseldi? İş yerine yeni biri mi girdi? 1 sene önce ne oldu da bu adam bi anda bu kadar çark etti? Ya da zaten böyleydi de kendini mi gizledi? Yanıt aslında sizde :44:

ikimizde 26 yaşındayız. benim iş değişikliği(daha iyi bir pozisyon)i onunda sınava hazırlama dönemi ve farklı şehirlerde yaşamaya başlamamız
bilemiyorum :KK50:

bence saçmalıyosun çok haddinden fazla abartıyosun dışarda insanlar neler yaşıyor kimse dört dörtlük değil kusursuz kimse yok kaldı ki dört yıllık ilişkini böyle küçük bir şey için bitierebiliyosan zaten sevgin bitmiş bu da bahanesi olmuştur zira herkes mutlaka böyle fevri davranışlarla bi kez bile olsa karşılaşmıştır onu farklı şekilde cezalandırabilirsin ne bilim tut yeni bi numara al kendine onun yanındayken ona o yeni numaradan masj at aşkım vs vs sora tlf bak ve tlf yüzüne fırlat ayrıl bi süre anlasın ne demek olduğunu sende onu ağlat ama çözüm ayrılık olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ikimizde 26 yaşındayız. benim iş değişikliği(daha iyi bir pozisyon)i onunda sınava hazırlama dönemi ve farklı şehirlerde yaşamaya başlamamız
bilemiyorum :KK50:

Şu sınav olayı ve sizin ondan daha iyi yerlerde olacağınız fikri belli ki üzerinde çok büyük bir baskı yaratmış. Ama şöyle de bir şey var ki bir insan bir anda bu kadar ters karakterlere sahip olamaz bence. Demek ki daha önceden sizi kısıtlamasını gerektirecek bir durum olmamış, içinde varmış ama ortaya çıkarmamış. İkinci üniversite hevesinize de tepkisi aslında bir çok şeyi açıklıyor.

bence saçmalıyosun çok haddinden fazla abartıyosun dışarda insanlar neler yaşıyor kimse dört dörtlük değil kusursuz kimse yok kaldı ki dört yıllık ilişkini böyle küçük bir şey için bitierebiliyosan zaten sevgin bitmiş bu da bahanesi olmuştur zira herkes mutlaka böyle fevri davranışlarla bi kez bile olsa karşılaşmıştır onu farklı şekilde cezalandırabilirsin ne bilim tut yeni bi numara al kendine onun yanındayken ona o yeni numaradan masj at aşkım vs vs sora tlf bak ve tlf yüzüne fırlat ayrıl bi süre anlasın ne demek olduğunu sende onu ağlat ama çözüm ayrılık olmasın

evet insanlar yaşıyor. ama ben yaşamak istemiyorum
boğazamı sıkan beni döven biriyle "kimse 4 4 lük değil bunada şükür" diyip yoluma bakmamı istiyorsunuz..

mesaj at yeni numara. bunlar bence basit şeyler. böyle şeylerde hiç uğraşmadım uğraşmamda

ben babamı arar baba buraya gidiyorum haberin olsun derim. oda 2 3 günlük bir olay sa..
diğer türlü birinden ezilip büzülüp izin almaktan hoşlanmıyorum.
daha doğrusu ilişkilerde İZİN verme durumuda bana saçma geliyor..

yine belirtiyorum. bu böyle değildi. bu 1senedir böyle..
etrafımda benimle ilgilenen başka kişilerde var..
ailemin uygun gördüğü insanlarda var.. uyumlu olmayabiliriz doğru. ama alışkanlık olduğunu kabul etmiyorum.
4senedir bu ayı bekledik.
sınava girmesi istediği yere gelmesini bekledik..
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. şimdi tek kalemde hayatımı hayallerimi silmem beni çok üzüyor

Anlıyorum üzüntünü belki de artık evleneceğiz,benim olacak mantığıyla hareket edip gösterdi bu yüzünü ya da uzakta olup ders çalışma stresiyle böyle oldu.O yüzden bunu iyi analiz etmelisin.
Ha şiddeti unutamam diyorsan sana kalmış bir şey tabii.

Son düzenleme:
"Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim" bu ne alaka anlamadım..

yok ben yüksek okul mezunuyum.sonra açıköğretimden tamamladım. ama lisans mezunu. bu sınavı kazanırsa benden daha iyi yerlere gelecek. benim erken mezun olmam işimi gücümü elime almam mı kötü olan

anlamadigin kısım benim imzam canım yorumdan bağımsız bana kompleksli gibi geldi yoksa senin calisman son derece güzel

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Bilgece dogru demis. Ayrilabilecegini sanmiyorum. Kaldi ki onun da ucindeki hayvani sen cikarmissin ortaya. Degismen gerek. Bu kisiden ayrildiginda sen ayni kalirken, yeni iliski seni mutlu eder mi sence? Daha fazla lackalasmadan cozmen gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet herkesin dediğini bende derdim.. hala daha inanamıyorum. kötü bir bir şaka olması gerekiyor diye düşünüyorum.
4yıllık süren mutlu bir beraberliğim var. ben mutluydum biz mutluyduk. ayaklarım yerden kesilecek kadar mutlulugu yaşadım :KK43:
hakaret etsem daha bana sarılan bir sevgilim vardı. doğru şeyler değil tabiki yaptıklarım ama öyleydim. gereksiz yere kalbini okadar çok kırardım ki. kendime olan öz güvenimle, işine gelmiyorsa ben buyum derdim :KK43:
şimdi ne oldu?
çok kötü bir hafta sonu geçirdim :KK43: :KK43: hala durup durup ben bunları hak etmedim diyorum..gözlerim doluyor.. ne hayattan nede yaşamaktan keyif alıyorum..

iş yerinden bir arkadaşımdan mesaj geldi.
"kayıtlar bukadar bukadar olacakmış düşünüyormusun gitmeyi " diye mesajı gördü bu ne falan. anlattım sakin bi şekilde..

iki anahtarlık kullanıyorum. önceden onun aldığı anahtarlığı kullanıyordum. ev iş anahtarım takılıdır. iş yerinde anahtarı unuttuğum için çok kapıda kaldığımdan dolayı iki anahtarlık kullanmaya başladım. yeni anahtarlıgıma yine aynı iş arkadaşımın berlinden getirdiği anahtarlıktı. sevgilim,bu ne falan diye sordu. x almanyaya gitti.gelmişken bürodakilere hediye getirdi vs dedim. yine bir sorun yok..

bir kaç saat sonra x ten yine msj geldi.whatsaptan. sonuçlar açıklanmış durum nasıl vs diye.
bu sefer patladı. hangi hakla bana msj yazarmışta. benim samimiyet derecem neymiş onunlada.. ben iş yerinde çokmu samimiymişim vs vs diye sıraladı. bende güzelce anlattım. söz konusu bile olması gerekmeyen x için huzurumuzu bozmayalım.
zorla bana x e msj yazdırdı." bir daha beni rahatsız etme diye" neden yazdım bilmiyorum. şuan neden yazmayı kabul ettim bilmiyorum.. korktum sanırım. ben yazmasaydım o x i arayıp daha kötü şeyler söyleyebilirdi :KK43:
x benden 2 3 yaş küçük zaten. ne o ne ben bişeyler hissetmiyoruz zaten. iyi iş arkadaşıyız. her iyi iş arkadaşı olan herkes birbirine birşeymi hissediyor?

sonuç olarak üstüme geldi kolumu sıktı. ben alttan almadım. bana bu şekilde davranamazsın. ben seviyemi biliyorum vs vs..
bir ara boğazımı sıktı :KK43:
ayakta tartışırken evden çıkmaya çalışırken kolumu tututup kanepeye fırlattı.
ben hüngür hüngür ağlıyorum.kalbim çok acıdı. ben bunları hak etmiyorum.bu hale bu seviyeye düşmeyi hak etmiyorum diye ağladım. o yine kafamda birşeyler söylüyor..
en son yine kafamda dikilip hakaretler sayenken, sarıldım bana nasıl kıyabiliyosun benim ben sevdiğin dedim. bu sefer oda sarıldı ağlamaya başladı.. korkuyorum seni kaybetmekten çok korkuyorum vs dedi.
şimdi ne mi oldu.. üstü kapalı konuşmalar..ben böyle biri değilim. bidaha olmayacak dedi.. bana vurdukları canımı değil kalbimi acıttı. birdaha olmayacağına söz verip yemin etti.. güya unuttuk yolumuza devam ediyoruz. peki ben unuttummu? hayır unutmadım. unutamam.. nişanımıza az zaman kala ben bunları yaşamayı hak etmedim..
yaşanacak çok şeyimiz vardı. hayallerimiz umutlarımız.. hepsi yarım kaldı. kalbim parçalıyor. anneme aileme sevdiklerime ne dicem bilmiyorum. ayrıl demeyin bana çünkü zaten ayrılıyorum. sınava girecek. onu bekliyorum. senelerdir deli gibi hazırlanıyor. beni bahane gösterip çalışmamazlık yapsın istemiyorum..içim parçalanıyor. bunları bize nasıl layik gördü..

o günden beri ağlamadığım tek bir anım bile yok.. gözlerim doluyor sürekli.. lavaboda yolda otobüste iş yerinde.. haketmedim ben bunları.. okadar yardım ettim desteğimi hiç esir yemedim.. bana bunları nasıl layik gördü..
evet mesajlasıyorum.ama içimde birşey yok. kendime daha çok kızıyorum. oyun oynadığım için ayrılmadığım için..
bunları hak etmedim ben. biz iyiydik biz çok iyiydik.. ellerini nasıl kaldırabildi bana. hiçmi vicdanı sızlamadı..
ağlayarak dedim.. korktuğum iki şey vardı.. eşimin beni aldatması.. ve eşimin beni dövmesi.. beni buna laik gördüğün için teşekkür ederim diyip saatlerce ağladım..
2ay önce bana mektupta "umarım seninde bana kıyamadığın günler gelir" demişti.. bende ben nekadar kötü bir insanım demiştim.. dün aramızda bir konuşma geçti.. benim için naptın hiç söyler misin. benim adam yerine koyduğunmu var dedi.. gitsem ayrılsam beni nekadar özlersin nekadar üzülürsün dedi.. yaptığım iyi bir şeyi hatırlamazsın ama kötü şeyleri hiç unutmazsın.. ilk buluşmamızda sana bileklik aldığımı o bilekliği 4yıldır taktığını hatırlamazsın ama 4yıl önce yaptığım kötü birşeyi unutmazsın dedi.. azla yetinmeyi bilmiyorsun dedi. bu kelimeyi unutmazsın. kötü bir örnekle karşıma çıkarırsın biliyorum dedi. ama iyi örnek olarak hiç düşünmezsin dedi
şu sınava çalış kazan desek yemeden içmeden çalışırsın kazanırsın hırs edersin çabalarsın.. ama bizim sevgimiz aşkımız için kılını kıpırdatmazsın dedi..kariyerin, duruşun herzaman senin için daha önemli dedi.. bunun gibi şeyler..

herşey unutulur belki.. ben hatalarımı toplarım onu mutlu ederim.. adam yerine koyarım.. iyi davranırım mutlu ederim.. ama elini kaldırdı bana ben bunu nasıl unutup nasıl yoluma devam ederim..

yasadiklarina cok üzüldüm ama sana simdiden gercek yüzünü göstermis buna sükret. evlendikten sonra siddet görseydin cok daha zor olacakdi senin icin. siddet affedilir birsey degil ve bir yapan tekrar yapar diye düsünüyorum. benimde eski nisanlim yeminliydi bana el kaldirmamaya ama her firsatta bana seni döverim diyordu. ha dövdümü, dövmedi ama dövecek potansiyel vardi gösteriyordu kendini. haline sükret ve üzülme degmeyecek insanlar icin, inan bana degmiyor... Allah yardimcin olsun insallah biran önce atlatirsin..

tv'lerde gazetelerde okuyunca kadına şiddeti senin yazdıkların insanı ürkütüyor ..bu insan gerçeten kendini gösterdi ise..sen ayrılmak istersende seni bırakmaz ki allah korusun..ayrılmadan önce bence bir nabız yok ve kesin kararlı isen.sen değil o seni bıraksın ki.daha sonra sorun yaşanmasın

Bunlari okuyup duygulanmamiz mi gerekiyor? Ben aciyorum boyle seviyesiz iliski yasayanlara. Saygi gurur hicbi sey yok. Kaldi ki sadece flort. Evli halinizi dusunemiyorum bile

Bu ne ya
Yeni hat alacak adama askim diye mesaj atacak kendi sonra yalandan sanki aldatiliyomus gibi telefonu yuzune firlatip gidecek ama ayrilmayacak da

Taktige bak

Adama sen beni aldatsan bile yaninda olurum diyosun bundan kotu bi imaj var mi?

Ben biseyi cok merak ediyorum bukadar kiskancligi kisitlamalari yeni mi basladi yoksa bu adam hep mi boyleydi 4 seneden beri???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ne ya
Yeni hat alacak adama askim diye mesaj atacak kendi sonra yalandan sanki aldatiliyomus gibi telefonu yuzune firlatip gidecek ama ayrilmayacak da

Taktige bak

Adama sen beni aldatsan bile yaninda olurum diyosun bundan kotu bi imaj var mi?

saçmalama tabiki bi süre ayrılacak onu yaparsa cezasını çekene kadar :/

sırf iş arkadaşınızla mesajlaşmışsınız diye böyle yapan bir adam kim bilir başka saçma sapan şeyleri de kafaya takıp daha neler yapar, ayrılın gitsin.dışarıda başka bir sürü erkek var.evli de değilmişsiniz sizi bağlayan bir şey yok değer mi hiç ufacık şey için kavga çıkaran bir adama katlanmaya, değmez.

heee evet tabi konu sahibi 4 yıllık ilişkisini böyle küçük bir şey için bitirince zaten sevgisi bitmiş ve ayrılmak için bahane arıyor oluyor...peki sevgilisinin böyle küçük bir şey için olay çıkarmasına, böyle küçük bir şey için sevdiği kadını üzmesine, böyle küçük bir şey için karşısındaki insanı tartaklamasına ne demeli?bunlar başka şeylerle karşılaştırıldığında küçük şeyler olabilir ama ileride evlenseler bu kadının pişman olmayacağı ne malum?bazı kadınlar evlenmeden önce böyle sinyalleri farkedemediği veya umursamadığı için sonradan daha kötüleri olabiliyor.bir de tuhaf tuhaf fikirler vermişsiniz.

Son düzenleme:
Ee sonra birlesince ne olacak? Sen bu taktik olaylarini cok yanlis anlamissin kardes

sora açıklayacak nasılmış aynısını kendine yaşattı sonuç olarak ne deyebilir ki ya of neyse napıyosa yapsın ya zaten verilen fikirleride beğenmiyo ayrılmakta gayet kararlıysa neden yazıyo buraya teselli mi bekliyo fikir istemiyosa hayret bi şey ya zaten çok kaprisli bi şeye benziyo çocuğu dört yıl doldurmuş belli çocukta en ufacık şeyde patlamış belli hatayı sadece karşıda arayanlara uyuzum ya ayrılsın başkasını bulsun ama o da bıçak falan çekmesin zira gelen gideni aratır diye hatrı sayılır bi sözümüz var neyse sevgiler

Evet herkesin dediğini bende derdim.. hala daha inanamıyorum. kötü bir bir şaka olması gerekiyor diye düşünüyorum.
4yıllık süren mutlu bir beraberliğim var. ben mutluydum biz mutluyduk. ayaklarım yerden kesilecek kadar mutlulugu yaşadım :KK43:
hakaret etsem daha bana sarılan bir sevgilim vardı. doğru şeyler değil tabiki yaptıklarım ama öyleydim. gereksiz yere kalbini okadar çok kırardım ki. kendime olan öz güvenimle, işine gelmiyorsa ben buyum derdim :KK43:
şimdi ne oldu?
çok kötü bir hafta sonu geçirdim :KK43: :KK43: hala durup durup ben bunları hak etmedim diyorum..gözlerim doluyor.. ne hayattan nede yaşamaktan keyif alıyorum..

adama hakaret et, gereksiz yere tartışma çıkar, aşagıla... sonra da ''işine gelmiyorsa ben buyum'' de...

sonra da adam niye sinirlendi. kamera şakası mısın nesin anlamadım

adama hakaret et, gereksiz yere tartışma çıkar, aşagıla... sonra da ''işine gelmiyorsa ben buyum'' de...

sonra da adam niye sinirlendi. kamera şakası mısın nesin anlamadım

şekerim katılıyorum aynen sana çocuk bence bundan kurtulmuş :KK66:

X