Günümüz erkekleri niye böyle ?

Sevgili hanımlar herkese merhaba,öncelikle bu ay meme kanseri farkındalık ayi ilk olarak onu hatırlatmak kendinizi kontrol etmenizi rica ederim. 🌸💚

Konuma gelecek olursak,31 yaşındayım. Yaklaşık 4 ay önce Toxic iliskimi nişan atarak şahlandırdım :) çok zor ve sancılı bir süreçti. Ara ara ataklarım gelse de genel olarak iyiyim. Kilo aldım. Ağlama krizlerim çok sık gelmiyor ara ara yokluyor ama iyiyim genel olarak. Hayat devam ediyor sonuçta ve değmeyen bi insan icin kendime cok kötü davrandım. Gerçekten su ki insanın kendine verdiği zararı kimse vermiyor onu anladım.

İs yerinde bir arkadaş, bir arkadaşım var seni onunla tanıştırmak istiyorum dedi. İnstgramdan fotoğraflılarımı göstermiş, abi tanıştır bizi demiş. Ben biraz erken degil mi dediğimde is yerindeki arkadaşlarım hayat devam ediyor bi tanış dediler Kabul ettim. Neyse çocuk beni ekledi iki gün önce fakat mesaj atmadı. Nişanlanmadan önce beni yine böyle tanıştıranlar olmustu. O çocuklar direkt yazmıştı. Arkadaşıma dedim. Yazmadı begenmedi sanirim sence sileyim mi dedim? Hayır çok erken bi dur bakalım dedi. Sizce neden yazmadı? Ben tepkisiz bir şekilde bekliyorum ama yazmasını bekledim :)
Teşekkürler şimdiden herkese ❤️
Ben olsam asla silmem bu kadar travmatik toksik ilişki artı nişan atma süreci.. sizin kafanın biraz yeni kana ve dağılmaya ihtiyacı var ki dağılmış bile görünüyor çoktan :)) bırakın kalsın ya kime ne zararı var yakışıklı bi abiyle takipleşmenin vakti gelir bir hikaye görüverir yazıverir yani her şey zamanına mahkum değil mi.. şimdi değilse yarın yazıverir siz sadece tüm beklentinizi ona bağlamayın kalsın öyle unutun onu sessize alın eğlenmenize bakın :)

bence takip etmeyi bırak. umursama yani, ne zaman yazarsada o zaman sende biraz bekle cevap var. yani umursama gerçekten. yazarsa yazar modunda olabilirsin

Bilemedim. Ama bence kızlar haklı. Erkek istese yapmayacağı
Sey yok. Aracıya yazmalı miyim ? Ne oldu diye? Onu da yazmak istemiyorum. Meraklı gözükmek de istemiyorum. Çokta önemli degil sanırım silecegim :)
Zaten zor bir süreç yaşamış toksit ilişkinin dibini görmüşsünüz Tecrübe ettiğiniz şeyler hayatınıza bir şeyler katmalı mesela kimseye eyvallah etmemek gibi,gelene gitmek, gidene kapıyı göstermek,artık ilişkide arada kalmamak gerekirse silip atmak Hâlâ başkalarının lafıyla ilişki yürütecek,karar verecek durumda iseniz bosverin kendinizi geliştirin, iyileştirin .Böyle giderseniz ikinci bir kaza sizin için çok olası

Zaten zor bir süreç yaşamış toksit ilişkinin dibini görmüşsünüz Tecrübe ettiğiniz şeyler hayatınıza bir şeyler katmalı mesela kimseye eyvallah etmemek gibi,gelene gitmek, gidene kapıyı göstermek,artık ilişkide arada kalmamak gerekirse silip atmak Hâlâ başkalarının lafıyla ilişki yürütecek,karar verecek durumda iseniz bosverin kendinizi geliştirin, iyileştirin .Böyle giderseniz ikinci bir kaza sizin için çok olası
Yok ben öyle düşünmüyorum. Hayat bu 2. De olabilir her şey insan icin. İliski mi var ortada ? Çok garipsemiyorum insanların fikrini sormayı farklı bakış açılarını dinlemeyi. Ben iyileşiyorum zaten zamana bıraktım. Sürec elbet bitecek

bir hikaye atın bakalım, oradan yürür belki

yazabilirdi ama belki çekindi bilemedim

zaten şak diye yazınca insan kalıyor ya, bana ıkı tane bundan oldu ikiside olumsuz :KK70:

silmeyin bence,aa evet eklemişti ama unuttunuz, ondan haber bekleyerek yasamıyorsunuz, cool :KK70:

Sevgili hanımlar herkese merhaba,öncelikle bu ay meme kanseri farkındalık ayi ilk olarak onu hatırlatmak kendinizi kontrol etmenizi rica ederim. 🌸💚

Konuma gelecek olursak,31 yaşındayım. Yaklaşık 4 ay önce Toxic iliskimi nişan atarak şahlandırdım :) çok zor ve sancılı bir süreçti. Ara ara ataklarım gelse de genel olarak iyiyim. Kilo aldım. Ağlama krizlerim çok sık gelmiyor ara ara yokluyor ama iyiyim genel olarak. Hayat devam ediyor sonuçta ve değmeyen bi insan icin kendime cok kötü davrandım. Gerçekten su ki insanın kendine verdiği zararı kimse vermiyor onu anladım.

İs yerinde bir arkadaş, bir arkadaşım var seni onunla tanıştırmak istiyorum dedi. İnstgramdan fotoğraflılarımı göstermiş, abi tanıştır bizi demiş. Ben biraz erken degil mi dediğimde is yerindeki arkadaşlarım hayat devam ediyor bi tanış dediler Kabul ettim. Neyse çocuk beni ekledi iki gün önce fakat mesaj atmadı. Nişanlanmadan önce beni yine böyle tanıştıranlar olmustu. O çocuklar direkt yazmıştı. Arkadaşıma dedim. Yazmadı begenmedi sanirim sence sileyim mi dedim? Hayır çok erken bi dur bakalım dedi. Sizce neden yazmadı? Ben tepkisiz bir şekilde bekliyorum ama yazmasını bekledim :)
Aynısı başıma gelmişti; karşı taraf birkaç gün sonra, hayat görüşlerimiz uymuyor o yüzden yazmadım demişti insta fotolarımı kastederek 🤓😁 yani doğru yanlış bilemem, ben de elbette olabilir demiştim canıma minnet yeni ilişkim bitmişti bu şekil.
Yani şimdi düşününce benim aday yine medeniymiş, hiç yazmayabilirdi. Bence yeni eklediyse birkaç gün bekleyip çıkarın, belki yazmim de kız çıkarsın diye karşı taraf beklemiştir o dönem de benden hatta 🤷🏻‍♀️

Nisan surecinden dolayı temkinli yaklaşıyor olabilir.

Olaydan haberi yoktur, gönlü yoktur, ilgilenmiyordur, beğenmemiştir, sünepedir.bundan hayırlı bir durum çıkmaz sana söyleyeyim.bazı arkadaşlar gibi hayata olumlu bakacağım diye gerçekleri gözardı edemiyorum ben.vesselam hayat zor.

Son düzenleme:
Bilemedim. Ama bence kızlar haklı. Erkek istese yapmayacağı
Sey yok. Aracıya yazmalı miyim ? Ne oldu diye? Onu da yazmak istemiyorum. Meraklı gözükmek de istemiyorum. Çokta önemli degil sanırım silecegim :)
Yok yaa sil gitsin. Böyle mıymıyla işim olmaz zaten de soran olursa da. Eşim benle tanışmak için 13 saatlik yol gelmişti . G9rüşmeyi kabul ettim diye. Bu bir mesahlj mı yazamayacak

İs yerinde bir arkadaş, bir arkadaşım var seni onunla tanıştırmak istiyorum dedi. İnstgramdan fotoğraflılarımı göstermiş, abi tanıştır bizi demiş. Ben biraz erken degil mi dediğimde is yerindekibu işlerde arkadaşlarım hayat devam ediyor bi tanış dediler Kabul ettim. Neyse çocuk beni ekledi iki gün önce fakat mesaj atmadı. Nişanlanmadan önce beni yine böyle tanıştıranlar olmustu. O çocuklar direkt yazmıştı. Arkadaşıma dedim. Yazmadı begenmedi sanirim sence sileyim mi dedim? Hayır çok erken bi dur bakalım dedi. Sizce neden yazmadı? Ben tepkisiz bir şekilde bekliyorum ama yazmasını bekledim :)
Bu işlerde genelde aracılar yalan söyler.adama gidip fotonu gösterip tanıştırayım mı dememiştir.adama güç bela adeta zorbalıkla seni eklettirmiştir.adamın bizi tanıştır abi demediğine adım gibi eminim.ya da senin ağzından seni çok beğenmiş illa tanışmak istiyor falan filan demiştir.adamcağız da aldık başımıza belayı şunu ekleyeyim de kurtulayım bari demiştir.şimdi yazmadan dursun mu kibarca olayı mı itiraf etsin diye düşünüyordur.hayat böyle ben değil hayat acımasız.

Evet,hoş biri. Yakışıklı bir erkek. Aracı olan kişi de karakter olarak çok efendi çok severim diye tanıttı. Bende baktım ilk beğendim sonra tamam diyip kabul ettim 🥹
Efendi diye tanıştırılmayan bir kişi var mıdır sizce? Katilleri, psikopatları bile eşleriyle efendi diye tanıştırmışlardır zamanında insanlar.anlıyorum zor zamanlardan geçmişsiniz hayata olumlu bakmak istiyorsunuz ama hayat genel olarak olumlu bir yer değil zaten.gerçekçilikten uzaklaşmamak gerek.yakışıklı adamın da görücü usulüne kaldığını görmedim şu yaşıma kadar.ki zaten yazmıyor da.

Bir film vardı kadınların erkeklerin aramamasına sürekli bahane bulmasını ama asıl konunun hep ilgilerini çekmemesi olduğunu anlatıyordu. Onu hatırladım.

Erkolar gerçekten hoşuna giden biriyse uzayda olsa / dumanla haberleşmesi gerek yine yazar bence bacım.

X