Sevgili hanımlar herkese merhaba,öncelikle bu ay meme kanseri farkındalık ayi ilk olarak onu hatırlatmak kendinizi kontrol etmenizi rica ederim.
Konuma gelecek olursak,31 yaşındayım. Yaklaşık 4 ay önce Toxic iliskimi nişan atarak şahlandırdım :) çok zor ve sancılı bir süreçti. Ara ara ataklarım gelse de genel olarak iyiyim. Kilo aldım. Ağlama krizlerim çok sık gelmiyor ara ara yokluyor ama iyiyim genel olarak. Hayat devam ediyor sonuçta ve değmeyen bi insan icin kendime cok kötü davrandım. Gerçekten su ki insanın kendine verdiği zararı kimse vermiyor onu anladım.
İs yerinde bir arkadaş, bir arkadaşım var seni onunla tanıştırmak istiyorum dedi. İnstgramdan fotoğraflılarımı göstermiş, abi tanıştır bizi demiş. Ben biraz erken degil mi dediğimde is yerindeki arkadaşlarım hayat devam ediyor bi tanış dediler Kabul ettim. Neyse çocuk beni ekledi iki gün önce fakat mesaj atmadı. Nişanlanmadan önce beni yine böyle tanıştıranlar olmustu. O çocuklar direkt yazmıştı. Arkadaşıma dedim. Yazmadı begenmedi sanirim sence sileyim mi dedim? Hayır çok erken bi dur bakalım dedi. Sizce neden yazmadı? Ben tepkisiz bir şekilde bekliyorum ama yazmasını bekledim :)
Teşekkürler şimdiden herkese