Sizce arkadaşıma mesafe koymalımıyım?

Keşşgehh benimm olsahhh :KK8: da diyor mu cümlelerinin sonunda😂
Arkadaşınız skeç tiplemesi gibiymiş, ben olsam mesafe koymam, alır çayımı çekirdeğimi izlerim, kalmadı böyle gülmelik full + full cahil tiplerden😁

Arkadaşınız kompleksli birisi ve sizi de aşağıya çekmeye çalışıyor. Aşırı kıskanç. Hayatınızda bir gelişme olduğunda anlatmamanızı öneririm. Bir de bize bak dediği yerde kendi adına konuş ben hayatımdan memnunum demeniz onu belki kendine getirir.

Arkadaşınız kompleksli birisi ve sizi de aşağıya çekmeye çalışıyor. Aşırı kıskanç. Hayatınızda bir gelişme olduğunda anlatmamanızı öneririm. Bir de bize bak dediği yerde kendi adına konuş ben hayatımdan memnunum demeniz onu belki kendine getirir.
Evet sanırım öyle demem gerekiyor çünkü ahlandığı cümlelere beni de ekliyor arabasını aldı, uygun bir kira ödüyor buraya da alıştı ama hep ah vah burda eziyet çekiyoruz onlar tayin oldu gitti diyor ne var çok şükür de diyorum böyle başka insanları söyleyip dediğiniz gibi beni de katarak vahlanması sinir bozucu.

Valla ne kadar masum gorunse de bu tarz konusmalar insanin ruhunu emer zaman icinde. Zamanla sen de kendini habire baskalariyla karsilastirmaya baslayip cok huzursuz olursun. Benim de vardi boyle bir arkadasim. Herseyin ama herseyin negatif yonunu gorurdu. Hep magdur, hem yazik ona. Ben farketmiyodum. Esim dedi ki 'ne zaman onun yanindan gelsen yuzun asilmis oluyo'. Sonra o deyince farkettim resmen yasam enerjimi caliyo kadin. Ne kadar iyi bir insan da olsa kimse yasam enerjimi calamaz :-) Mesafe koydum valla rahatladim.

Ben olsam koyarım
Kızlar bir arkadaşım var iyi anlaşıyoruz, derdimizi , sıkıntımızı paylaşıyoruz. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken arkadaşım birileri hakkında bazı söylemleri oluyor ve canım sıkılıyor. İş yerinden bir arkadaş araba aldı . Manuel arabası ama cesaretli her yere arabasıyla gitmeye çalışıyor . Benim arkadaşım işte bu kız hakkında x her yere gidiyor baksana çok fena ben kaç yıldır sürüyorum nasıl yapıyor ben hala süremiyorum.O kız mesela cilt bakımına merkeze gidecekmiş duymuş bunu bu kız hiç durmuyor her şeyi yapıyor baksana . Parayı nasıl buluyor bir de bize bak vs diyor ben de dedim sen de gidebilirsin ne var bunda dedim. İşte birileri bir şey yapınca bak şu nasıl evlendi oh şimdi rahattır vs biz şöyleyiz biz kaldık burda vs laflar ediyor ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı galiba ilk zamanlar fark edemiyordum ama bu durum garip geldi bana . Sizce arkadaşım niye böyle ve bundan dolayı mesafe koyulur mu bilmiyorum. Ben kendime odaklanan birisiyim hiç birisine bakıp aa şu bunu yapıyor ben kaldım demem mesela kendimle uğraşıp, kendimi geliştirmeye çalışıyorum o yüzden başkasını göremiyorum odak noktam ben oluyorum.
bu düşüncedeki bir insan eminim sizin hakkınızda da aynısını düşünüyordur. Hasetçi insandan korkarım. Böyle düşünen çok. Allah bizi böyle düşünenlerden korusun

Valla ne kadar masum gorunse de bu tarz konusmalar insanin ruhunu emer zaman icinde. Zamanla sen de kendini habire baskalariyla karsilastirmaya baslayip cok huzursuz olursun. Benim de vardi boyle bir arkadasim. Herseyin ama herseyin negatif yonunu gorurdu. Hep magdur, hem yazik ona. Ben farketmiyodum. Esim dedi ki 'ne zaman onun yanindan gelsen yuzun asilmis oluyo'. Sonra o deyince farkettim resmen yasam enerjimi caliyo kadin. Ne kadar iyi bir insan da olsa kimse yasam enerjimi calamaz :-) Mesafe koydum valla rahatladim.
Ben de mesafe koymayı düşünüyorum artık. Okuldan bir bayan hoca bir erkek hocayla dışarda görüşmüşler, işte kıza bak ne fena gelir gelmez ne ara buluştular, bu yakında evlenir felan demişti. Sen de görüşebilirsin felan diyorum ama işte hep bir bahane

Araba sürmesini bile kıskanıyor Manuel o kızın arabası , nasıl sürüyor işte ben hala öyle süremiyorum diyor. Ders al ya da arabanı değiştir ya da cesaretli olmalısın diyorum kem küm. Şuan aklıma geldikçe enerjimi düşürdüğünü fark ediyorum. Kendi olumsuzluğuna beni de ekliyor eskiden fark etmiyordum ama mesafe koyup çok fazla takılmamak gerekiyor galiba

Ay bu tiplerden çok korkarım nazarı değer mutlaka. Nazar deveyi kazana insanı mezara sokar. Hemen uzaklaşırım.
Anlattığınıza göre son zamanlarda bu tip söylemleri olmuş. Son dönemlerde hayattan sıkılmıştır, arayış içinde olabilir. Başkaları napıyo izliyordur. Bilemeyiz. Siz de onun iyi özelliklerini söyleyin kendini kıymetli hissetsin. Baktınız olmadı mesafe koyarsınız.

Ay bu tiplerden çok korkarım nazarı değer mutlaka. Nazar deveyi kazana insanı mezara sokar. Hemen uzaklaşırım.
Anlattığınıza göre son zamanlarda bu tip söylemleri olmuş. Son dönemlerde hayattan sıkılmıştır, arayış içinde olabilir. Başkaları napıyo izliyordur. Bilemeyiz. Siz de onun iyi özelliklerini söyleyin kendini kıymetli hissetsin. Baktınız olmadı mesafe koyarsınız.
Hep böyle birisi malesef iyi bir insan ama bu huyu gerçekten çok garip

X