erkek arkadaşım ve ben

Konu açarken bu detayları da paylaşsaydın daha açıklayıcı olabilirdi o vakit.
Çünkü ilk cümlelerin adama çektirdiğin yönünde olmuş dikkat ettiysen.
Zaten ilişkinizde birbirinize bu kadar saldırma aşamasına geldiyseniz ( iki taraf içinde söylüyorum ) bir şeyler yıpranmış demektir.
Evet şiddet kötü bir şey ama sevgilinin ki şiddete meilden ziyade bir patlama anı olmuş.
Söylemek istediğim buydu.

Şuan anlattıklarına gelince. Anlattıklarına bakılırsa cahil bir insan değilsin. Ama böyle kör cahil bir baskıya eyvallah demeyi de sen seçmişsin.
Her yönden elinde kalır bu ilişki.
Ve hiç bir sevgi böyle güvensiz bir duruma dayanmaz o da biter.
Madem farkındasın herşeyin sınav şu bu bahane. Yoluna bakmalısın.

ama bu yazdıklarınızdan hiç bahsetmemişsiniz ilk yazınızda Ben tamamen aşağıya kopyaladıklarımdan yola çıkarak yorum yaptım.

hakaret etsem daha bana sarılan bir sevgilim vardı. doğru şeyler değil tabiki yaptıklarım ama öyleydim. gereksiz yere kalbini okadar çok kırardım ki. kendime olan öz güvenimle, işine gelmiyorsa ben buyum derdim
şimdi ne oldu?
çok kötü bir hafta sonu geçirdim hala durup durup ben bunları hak etmedim diyorum.

Birde erkek arkadaşında biraz kariyer kompleksi mi var Senin mesleğin kariyerin ondan daha mı üstün bana tüm sorunların asıl kaynağı bu gibi geldi :44:

yarın öbürgün evlenince iş yerine gelip beni takip etmesinimi beklemeliyim..
birine güleryüzle günaydın demem bile sorun çünkü..
bunları düşünmem lazım..

**
hatalarım var evet.. ama telefonu kapatında hadi öptüm canım görüşüz dedikten sonra telefonu kapatmamışım biri bana günaydın demiş bende günaydın demişim. sonra bidaha arıyor. sen kime günaydın dedin. kimdi o erkekti o.. bana bu şekilde davranışca ben patlıyorum haliyle..
açıklama yapabilirim elbet.. ama 1değil 2 değil..

insan olduğumdan ötürü. biriyle konuşma iletişimde olmaya hakkım yokmu..

herşeyin birbirini tetiklediğinii düşünüyorum..

-herşeyime karıştığı ve kendimi diken üstünde hissetiğim için,
karşı tarafa piskolojik şisset uyguladım
karşılığında da elle tutulur bir şekilde tartaklandım..

eden bulur, ödeştik diyemi düşünmem lazım bayanlar.

Durduk yere dolmamışsınız .Bu kadarda sık boğaz edilmez ki...:44:

konum zaten çok uzundu daha fazla uzatmak istemedim sanırım.
üzlüyorum işte.
biz böyle değildik. o böyle değildi. bukadar kıskanç değildi. herşeyime karışmazdı bana güvenirdi.. biz nasıl bu hale geldik..

Ilk defa hemcinsimde hata göreceğim ve ona göre yorum yapacağım.

Arkadaşım bu adama sen nasıl davrandın da kendini bu kadar değersiz gördü bu cümleleri kurdu? Gerçekten ben onun haline üzüldüm o söyledikleri beni çok etkiledi.Benim burdan gördüğüm seven ama bi türlü hakettiği değeri göremeyen,eziklik duygusu ağır basan biri.

Sen sevmiyorsun bu adamı.Alışkanlık bu.
Onun yaptığını savunmuyorum asla.Ama her insanın sabır eşiği vardır.

Ayrıl ikinize de bu eziyeti çektirme.

o üniversiteye geç başladı.. ben işimi gücümü elime aldım.. senelerdi rde onu bekliyorum.
okulu bitsin. şöyle olsun böyle olsun.. okulu 1sene uzadı zaten..
bende çocukken elimde olmayan fırsat şimdi elimde olduğu için mühendislik okumak istiyorum.. babam zaten bizi okutmak istemedi. annem sağolsun didinci çalıştı okuttu bizi. annem mühendis olmamı çok istiyor bende istiyorum. ama destek yok hiç arkamda
bir abla var.. 3 çocuk(ikisi ikiz), kendisi üniversitede çalışıyor ve şuan inşaat mühendisliği okuyor. ben mesela takdir ederim. benm için başarılı kadın budur.. bende böyle olmak isterim. ama arkama bakınca böyle biri yok.
işte böyle böyle bu gibi ndenlerde dolayı bende ona piskolojik şiddet uyguladım belkide..

sevmesem neden çekeyim ozaman güzel kardeşim..
benim gözüm ne parada ne pulda.. ben onu sevdim. onu bekledim. neden alışkanlık olsun ki? işimden dolay farklı şehirlerdeyiz. aynı şehirde bile olmadığım biri neden bana alışkanlık olsunki..
diğer yazdıklarımı okudunuzmu. sadece ilk sayfayımı okudunuz

Son düzenleme:

bence ilişkinizde güven yok
kimden kaynaklı bilemem ama bu böyle gitmez
sadece şunu söyleyebilirim.
evliyken eşinin onu aldattığın yönünde ithamda bulunması daha ağır geliyor.
2 seçeneğiniz var.ya sevgilinizi karşınıza alıp açık açık 2 tarafında rahatsız olduğu konuları konuşup orta yol bulacaksınız-ki anladığım kadarıyla ikinizinde kendisini düzeltmesi gerekecek
ya da yollarınızı ayıracaksınız

O aynı şehirle alakalı değil bazen bir insanın sürekli mesaj atması bile alışkanlık olabilir.
Sevmedin demiyorum elbette sevmişsindir ama bi süre sonra bu alışkanlık dediğim şeyler ağır basar.Güzel sözler,birinin sadece senle ilgilenmesi,seni düşünmesi vs. adına ne dersen.
Diğer yorumları da şimdi okudum anladığım kadarıyla özgür ruhlusun bende öyleyim hesap vermekten hoşlanmam.Anlayabiliyorum bu yüzden bunalmanı.Belki bu yüzden bile onun beklediği ilgiyi verememiş olabilirsin.
Her türlü ayrılmanız hayırlı olur diye düşünüyorum.Çünkü uyumlu değilsiniz.Kendini depresyonun kollarına atma sakın,düşünme etrafa ne diyeceğim diye.

Son düzenleme:

ona göre bunun güvenle alakası yok. farklı şehirde olduğum için bunlara dikkat etmesi gerektiğini söylüyor.
telefonlarımı karıştırır galerime bakar.. eskiden sorun etmezdim ama şuan rahatsız oluyorum. herşeyi didiklemesimi lazım ben herşeye bu bu diye açıklama yapmak zorundamıyım..

mesela onun trabzon gezizi oldu. gidimmi dedi. git tabi dedim. hatta gidip convers aldım ona. güzel güzel beyaz beyaz giyinsin diye..değişiklik olsun gitsin derim.. ama ben mesela gidemem böyle bir lüksüm yok.. hatta neden böyle olduğumu sorar. neden izin verirmişim. neden kıskanmazmışım..

senin ona kötü davranmak için nasıl geçerli sebeplerin varsa, onu dinlesek onun da vardır. yahu adamları kışkırtıyorsunuz sonra da dramaqueen'e bağlıyorsunuz.
bence sizin ayrılacağınız yok, ama yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki adam da bıkmış siz bırakmazsanız o sizi bırakacak.
sevgilinizin durumunun özeti: şiddete meyyalim vallahi dertten.
bu arada şiddete karşıyım.

Son düzenleme:

Ben konunuzda sonraki mesajlarınızı da okuduktan sonra size hak verdim, ama şöyle de bir ayrıntı var, diyorsunuz ki beni olduğum gibi kabul etmedi. Siz de onu olduğu gibi kabul etmiyorsunuz ama, farkında mısınız? Erkek arkadaşınız böyle bir insan, tam anlattığınız gibi. İş arkadaşınız olsun istemiyor, gezin tozun istemiyor, anladığım kadarıyla da komplekslerine yenik düşüyor vs. Onu böyle kabul edip hayatınıza devam edebilecek misiniz? O sizin hayatınızla ilgili seçimlerinize saygı duymuyor siz de onun karakterini/hayata bakış şeklini kabul etmiyorsunuz, demek ki birbiriniz için uygun bir çift değilsiniz. Ha ama hayata, her ikiniz için de söylüyorum, kendinizden ödün verin diye, hayatı birbirinize zindan edin diye geldiyseniz orası başka.

Eğitim ve Kariyer olarak senden alt seviyedemi bu çocuk kompleksli gibi geldi bana

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

ben babamı arar baba buraya gidiyorum haberin olsun derim. oda 2 3 günlük bir olay sa..
diğer türlü birinden ezilip büzülüp izin almaktan hoşlanmıyorum.
daha doğrusu ilişkilerde İZİN verme durumuda bana saçma geliyor..

yine belirtiyorum. bu böyle değildi. bu 1senedir böyle..
etrafımda benimle ilgilenen başka kişilerde var..
ailemin uygun gördüğü insanlarda var.. uyumlu olmayabiliriz doğru. ama alışkanlık olduğunu kabul etmiyorum.
4senedir bu ayı bekledik.
sınava girmesi istediği yere gelmesini bekledik..
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. şimdi tek kalemde hayatımı hayallerimi silmem beni çok üzüyor

belkide dediğiniz gibidir.
ona haksızlık olmasın diye
bana yaptığı sitemi yazdım yukarda..

Eğitim ve Kariyer olarak senden alt seviyedemi bu çocuk kompleksli gibi geldi bana

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

"Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim" bu ne alaka anlamadım..

yok ben yüksek okul mezunuyum.sonra açıköğretimden tamamladım. ama lisans mezunu. bu sınavı kazanırsa benden daha iyi yerlere gelecek. benim erken mezun olmam işimi gücümü elime almam mı kötü olan

Evet çok iyi anlıyorum seni demekki sorunlu anne babaların kızları hep böyle hırslı oluyomuş
Bende hep kimseye muhtaç olmamalıyım diye düşünerek büyüdüm kolay değil.
Şükür kimseye muhtaç değilim ama erkekler genelde böyle güçlü kadınları sevmiyolar.

tanıdğımdan beri bu kişi böyle olsa eywallah derdim.
hatayı kendime kabul ederdim.
ssen hak ettin madem bu adam böyleydi neden 4sene çektin derdim.
ama 1senedir kırmızıya boyadığım yerler oldu. benimde en doğal hakkım bence ona eskisi gibi ol demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…