erkek arkadaşım ve ben

O zaman, kendisi kaç yaşında? Ailesi nasıl? Çevresinde mi bir değişiklik oldu? Sizin işiniz mi değişti? Pozisyonunuz mu yükseldi? İş yerine yeni biri mi girdi? 1 sene önce ne oldu da bu adam bi anda bu kadar çark etti? Ya da zaten böyleydi de kendini mi gizledi? Yanıt aslında sizde :44:

ikimizde 26 yaşındayız. benim iş değişikliği(daha iyi bir pozisyon)i onunda sınava hazırlama dönemi ve farklı şehirlerde yaşamaya başlamamız
bilemiyorum

bence saçmalıyosun çok haddinden fazla abartıyosun dışarda insanlar neler yaşıyor kimse dört dörtlük değil kusursuz kimse yok kaldı ki dört yıllık ilişkini böyle küçük bir şey için bitierebiliyosan zaten sevgin bitmiş bu da bahanesi olmuştur zira herkes mutlaka böyle fevri davranışlarla bi kez bile olsa karşılaşmıştır onu farklı şekilde cezalandırabilirsin ne bilim tut yeni bi numara al kendine onun yanındayken ona o yeni numaradan masj at aşkım vs vs sora tlf bak ve tlf yüzüne fırlat ayrıl bi süre anlasın ne demek olduğunu sende onu ağlat ama çözüm ayrılık olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ikimizde 26 yaşındayız. benim iş değişikliği(daha iyi bir pozisyon)i onunda sınava hazırlama dönemi ve farklı şehirlerde yaşamaya başlamamız
bilemiyorum

Şu sınav olayı ve sizin ondan daha iyi yerlerde olacağınız fikri belli ki üzerinde çok büyük bir baskı yaratmış. Ama şöyle de bir şey var ki bir insan bir anda bu kadar ters karakterlere sahip olamaz bence. Demek ki daha önceden sizi kısıtlamasını gerektirecek bir durum olmamış, içinde varmış ama ortaya çıkarmamış. İkinci üniversite hevesinize de tepkisi aslında bir çok şeyi açıklıyor.

evet insanlar yaşıyor. ama ben yaşamak istemiyorum
boğazamı sıkan beni döven biriyle "kimse 4 4 lük değil bunada şükür" diyip yoluma bakmamı istiyorsunuz..

mesaj at yeni numara. bunlar bence basit şeyler. böyle şeylerde hiç uğraşmadım uğraşmamda

Anlıyorum üzüntünü belki de artık evleneceğiz,benim olacak mantığıyla hareket edip gösterdi bu yüzünü ya da uzakta olup ders çalışma stresiyle böyle oldu.O yüzden bunu iyi analiz etmelisin.
Ha şiddeti unutamam diyorsan sana kalmış bir şey tabii.

Son düzenleme:

anlamadigin kısım benim imzam canım yorumdan bağımsız bana kompleksli gibi geldi yoksa senin calisman son derece güzel

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Bilgece dogru demis. Ayrilabilecegini sanmiyorum. Kaldi ki onun da ucindeki hayvani sen cikarmissin ortaya. Degismen gerek. Bu kisiden ayrildiginda sen ayni kalirken, yeni iliski seni mutlu eder mi sence? Daha fazla lackalasmadan cozmen gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yasadiklarina cok üzüldüm ama sana simdiden gercek yüzünü göstermis buna sükret. evlendikten sonra siddet görseydin cok daha zor olacakdi senin icin. siddet affedilir birsey degil ve bir yapan tekrar yapar diye düsünüyorum. benimde eski nisanlim yeminliydi bana el kaldirmamaya ama her firsatta bana seni döverim diyordu. ha dövdümü, dövmedi ama dövecek potansiyel vardi gösteriyordu kendini. haline sükret ve üzülme degmeyecek insanlar icin, inan bana degmiyor... Allah yardimcin olsun insallah biran önce atlatirsin..

tv'lerde gazetelerde okuyunca kadına şiddeti senin yazdıkların insanı ürkütüyor ..bu insan gerçeten kendini gösterdi ise..sen ayrılmak istersende seni bırakmaz ki allah korusun..ayrılmadan önce bence bir nabız yok ve kesin kararlı isen.sen değil o seni bıraksın ki.daha sonra sorun yaşanmasın

Bunlari okuyup duygulanmamiz mi gerekiyor? Ben aciyorum boyle seviyesiz iliski yasayanlara. Saygi gurur hicbi sey yok. Kaldi ki sadece flort. Evli halinizi dusunemiyorum bile

Bu ne ya
Yeni hat alacak adama askim diye mesaj atacak kendi sonra yalandan sanki aldatiliyomus gibi telefonu yuzune firlatip gidecek ama ayrilmayacak da

Taktige bak

Adama sen beni aldatsan bile yaninda olurum diyosun bundan kotu bi imaj var mi?

Ben biseyi cok merak ediyorum bukadar kiskancligi kisitlamalari yeni mi basladi yoksa bu adam hep mi boyleydi 4 seneden beri???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçmalama tabiki bi süre ayrılacak onu yaparsa cezasını çekene kadar :/

sırf iş arkadaşınızla mesajlaşmışsınız diye böyle yapan bir adam kim bilir başka saçma sapan şeyleri de kafaya takıp daha neler yapar, ayrılın gitsin.dışarıda başka bir sürü erkek var.evli de değilmişsiniz sizi bağlayan bir şey yok değer mi hiç ufacık şey için kavga çıkaran bir adama katlanmaya, değmez.

heee evet tabi konu sahibi 4 yıllık ilişkisini böyle küçük bir şey için bitirince zaten sevgisi bitmiş ve ayrılmak için bahane arıyor oluyor...peki sevgilisinin böyle küçük bir şey için olay çıkarmasına, böyle küçük bir şey için sevdiği kadını üzmesine, böyle küçük bir şey için karşısındaki insanı tartaklamasına ne demeli?bunlar başka şeylerle karşılaştırıldığında küçük şeyler olabilir ama ileride evlenseler bu kadının pişman olmayacağı ne malum?bazı kadınlar evlenmeden önce böyle sinyalleri farkedemediği veya umursamadığı için sonradan daha kötüleri olabiliyor.bir de tuhaf tuhaf fikirler vermişsiniz.

Son düzenleme:
Ee sonra birlesince ne olacak? Sen bu taktik olaylarini cok yanlis anlamissin kardes

sora açıklayacak nasılmış aynısını kendine yaşattı sonuç olarak ne deyebilir ki ya of neyse napıyosa yapsın ya zaten verilen fikirleride beğenmiyo ayrılmakta gayet kararlıysa neden yazıyo buraya teselli mi bekliyo fikir istemiyosa hayret bi şey ya zaten çok kaprisli bi şeye benziyo çocuğu dört yıl doldurmuş belli çocukta en ufacık şeyde patlamış belli hatayı sadece karşıda arayanlara uyuzum ya ayrılsın başkasını bulsun ama o da bıçak falan çekmesin zira gelen gideni aratır diye hatrı sayılır bi sözümüz var neyse sevgiler

adama hakaret et, gereksiz yere tartışma çıkar, aşagıla... sonra da ''işine gelmiyorsa ben buyum'' de...

sonra da adam niye sinirlendi. kamera şakası mısın nesin anlamadım

adama hakaret et, gereksiz yere tartışma çıkar, aşagıla... sonra da ''işine gelmiyorsa ben buyum'' de...

sonra da adam niye sinirlendi. kamera şakası mısın nesin anlamadım

şekerim katılıyorum aynen sana çocuk bence bundan kurtulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…