- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 37
4senelik bıkmışlığı vardır belkide ikimizde de..
annem bile hepder. 4 çocuğum var en mülayimi sensin diye.. sesimi bile yukseltmem insanlara doğru dürüst.. kavgacı bir yapım yoktur..
ama ben bugun böyle olduysam onunda payı yokmudur..
çalıştığımı biliyor.. iş arkadaşlarımın olduğunu biliyor.. iş yemeklerine gitmememi istiyor.. keyfi olanlara zaten gitmiyorum. ama bazen konumla alakalı oluyor gitmek zorunda kalıyor.. o akşam sabaha kadar uyku haram bize oluyor..
arkadaşlarımla bir yere oturmaya gitsem (kız) sürekli mesaj atar.. naptın nerdesin.. tabi unuttun beni. iki muhabbet edemiyorum.
inanın abartmıyorum bakın allah var yukarda mesajlaşmalarımız aynen böyle.
arabaya bindim. arabadan indim. eve girdim evden çıktım. mesai saatim belli olmasına ragmen işten çıktım dememi istiyor.. zaten ekstra bişi olunca ben söylüyorum. bu kadar sıkboğaz etmesi beni boğdu diye düşüyorum..
kendimi bazen diken üstünde hissediyorum.
whatsapta online görse kime ne yazışıyorsun bukadar diye sorar..
annemle dışardayım derim. eminmisin annenin yanında olduğuna..
ben dobra biriyim.. mesela arkadaşımla dışarı çıksam, bana kızacağınıda bilsem arkadaşımla gittim derim. evdeyim demem..
beni rahat bıraksa.. bana güvense.. beni takdir etse. arkamda olsa. oku oku bitiremedin gözün doysun diyen birine ben şefkatli olamıyorum bazen
Konu açarken bu detayları da paylaşsaydın daha açıklayıcı olabilirdi o vakit.
Çünkü ilk cümlelerin adama çektirdiğin yönünde olmuş dikkat ettiysen.
Zaten ilişkinizde birbirinize bu kadar saldırma aşamasına geldiyseniz ( iki taraf içinde söylüyorum ) bir şeyler yıpranmış demektir.
Evet şiddet kötü bir şey ama sevgilinin ki şiddete meilden ziyade bir patlama anı olmuş.
Söylemek istediğim buydu.
Şuan anlattıklarına gelince. Anlattıklarına bakılırsa cahil bir insan değilsin. Ama böyle kör cahil bir baskıya eyvallah demeyi de sen seçmişsin.
Her yönden elinde kalır bu ilişki.
Ve hiç bir sevgi böyle güvensiz bir duruma dayanmaz o da biter.
Madem farkındasın herşeyin sınav şu bu bahane. Yoluna bakmalısın.