- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi Within Temptation
Her yerde görülebilecek sıradan bir kız bence ama çirkin değil eh işteKonu sahibi şu sılayla ilgili ne düşünüyorsun sen de yaz birşeyler merak ettim
Sen gömdükçe ben rahatlıyorumPijamalarımı giyip, karşına oturup, bir ayağımı altıma alıp sabaha kadar erkek arkadaşını gömmek için muazzam bir istek var içimde. Hızlı yükseliyorum kusura bakma hep hormonlardan
Kendinle kıyaslayınca ne düşünüyorsunHer yerde görülebilecek sıradan bir kız bence ama çirkin değil eh işte
Ben daha güzelim benceKendinle kıyaslayınca ne düşünüyorsun
Sen ne düşünüyorsun bende onu merak ettimKendinle kıyaslayınca ne düşünüyorsun
Kız zırt pırt peruk kullanıyor bu arada. O kahverengi saçlar peruk. O peruk biraz Fransız havası veriyor ama onun dışında pek bir şeyi yok yani kendi saçıyla normal birey. Evden çıkıp markete giderken bir sürü görüyorum bunlardan.Her yerde görülebilecek sıradan bir kız bence ama çirkin değil eh işte
Aklımı okudunKız zırt pırt peruk kullanıyor bu arada. O kahverengi saçlar peruk. O peruk biraz Fransız havası veriyor ama onun dışında pek bir şeyi yok yani kendi saçıyla normal birey. Evden çıkıp markete giderken bir sürü görüyorum bunlardan.
Kendisi çok mu fit, sıradağlar gibi mi duruyor karşıdan, baklava adonis falan var mı?Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Uzak dur.Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Gel sarılalımAklımı okudun
Adresini alayım:)Gel sarılalım
Oyle bile olsa boyle davranamaz katibim.Kendisi çok mu fit, sıradağlar gibi mi duruyor karşıdan, baklava adonis falan var mı?
EveeeeeettBana da saril
Siskona da sarilayim olar mi?
Yazdım yukarı teşekkür de ettin hattaSen ne düşünüyorsun bende onu merak ettim
Ayrılmalisin.Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Üşenmedim baktım sıla ertaş tiktok fenomeniymiş . Sırf tiktoka takılıyor diye koca bile boşar buranın kadınları yani erkek arkadaş da neymiş pehhSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Çünkü kompleksi yok, özgüveni var. Kadınları eleştiren erkekler genelde hep bakkal Hilmi amca tipindeki ezik erkekler oluyor. Görünüşü iyi olupta kadınların fiziğini eleştiren bir tane bile erkek görmedim.Oyle bile olsa boyle davranamaz katibim.
Benim esim sporcu alenen 300 spartali mubarek
Bi kere dahi asagilayici bir lafini gormedim duymadim.
Veya birileri ile beni karsilastirmaz.
Aksine diyete baslarim kizar, ihtiyacin mi var takinti yapiyorsun diye..