Erkek arkadaşım hep özgüvenimi kırıyor

Her yerde görülebilecek sıradan bir kız bence ama çirkin değil eh işte
Kız zırt pırt peruk kullanıyor bu arada. O kahverengi saçlar peruk. O peruk biraz Fransız havası veriyor ama onun dışında pek bir şeyi yok yani kendi saçıyla normal birey. Evden çıkıp markete giderken bir sürü görüyorum bunlardan.

Kendisi çok mu fit, sıradağlar gibi mi duruyor karşıdan, baklava adonis falan var mı?

Uzak dur.
Uzaklas hemen.
Seni ezerek ustunluk saglayacak ilerde bir nevi psikolojik siddetle gececek omrun.
Ya cok cocuk ya da kasten yapiyor..
Kimsenin sana bunu yapmasina izin verme.
Sen gobeginle de guzelsin, fazlaliginla da..
Bunu gorebilene ada omurunu..
Gercek sevgi bu degil. .

Kendisi çok mu fit, sıradağlar gibi mi duruyor karşıdan, baklava adonis falan var mı?
Oyle bile olsa boyle davranamaz katibim.
Benim esim sporcu alenen 300 spartali mubarek
Bi kere dahi asagilayici bir lafini gormedim duymadim.
Veya birileri ile beni karsilastirmaz.
Aksine diyete baslarim kizar, ihtiyacin mi var takinti yapiyorsun diye..

Üşenmedim baktım sıla ertaş tiktok fenomeniymiş . Sırf tiktoka takılıyor diye koca bile boşar buranın kadınları yani erkek arkadaş da neymiş pehh şaka maka ben halimden memnunum de bence

Çünkü kompleksi yok, özgüveni var. Kadınları eleştiren erkekler genelde hep bakkal Hilmi amca tipindeki ezik erkekler oluyor. Görünüşü iyi olupta kadınların fiziğini eleştiren bir tane bile erkek görmedim.

Konu sahibiciğim. Bak ben 10 senelik evli çocuklu kadınım. Eşimden bu lafları bir kere duymadım. Duysam ne var ne yok sünger çeker yol veririm. Sen daha çıkarken çekiyorsun lafları, kendine hiç mi saygın yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…