- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi Within Temptation
Abla hayatımda ilk defa duydum bu ismiÖyle değilmi bana eskilerle gelecekler,sılada kimmiş önüne gelen şöhret zaten
Demek ki takip ediyor ki biliyor..
Hepimiz güzelim maşallah bizlere
Al bende de o kadar,youtube kaynıyor bunlarla zaten,aynen biz daha güzeliz.Abla hayatımda ilk defa duydum bu ismibaktım şimdi instagramda silaya hepimiz güzeliz valla
Ayrılmalısın.Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Düzenli olarak spor yapıyor kilosu benimkinden az maalesefAllah bilir göbekli marulun da tekidir he...
E sende şu adam var çok hoş bak sende şöyle kas yap böyle kas yap, şöyle giyin. Bak bende şunu çok beğeniyorum de.
Abla kizin zaten modu düşük başladık bizde güzeliz de güzelizAl bende de o kadar,youtube kaynıyor bunlarla zaten,aynen biz daha güzeliz.
Meraktan gittim baktım, 4053 takipçisi var.Sıla ertaş sen misin? Doğru söyle :)
Sen Sıla Ertaşsın buna eminim ama ispat edemem.Düzenli olarak spor yapıyor kilosu benimkinden az maalesef
Teşekkür ederimAbla kizin zaten modu düşük başladık bizde güzeliz de güzelizkonu sahibi sende sıladan güzelsin valla
Değilim inanabilirsinSen Sıla Ertaşsın buna eminim ama ispat edemem.
Konu sahibi kendi fotoğraflarını paylaşarak daha önce de konu açmıştı. Sıla Ertaş olmadığından eminimSen Sıla Ertaşsın buna eminim ama ispat edemem.
Evet yanlış bakmışım değilsin inandım.Değilim inanabilirsin
Evet saç rengi konusunda çok soru sormuştumKonu sahibi kendi fotoğraflarını paylaşarak daha önce de konu açmıştı. Sıla Ertaş olmadığından eminim
Aynen kızımız daha güzel cidden maşallah onaAbla kizin zaten modu düşük başladık bizde güzeliz de güzelizkonu sahibi sende sıladan güzelsin valla
Sıla Ertaş'la sevgili olsun o zamanSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Şuan onu yazdım çok beğendiysen onunla şansını dene dedimSıla Ertaş'la sevgili olsun o zaman