Erkek arkadaşım hep özgüvenimi kırıyor

Daha önce de sevgilin için saçlarının rengini değiştirecektin diye hatırlıyorum, gayet güzel bir kızsın ama senin özgüvenini öyle kırıyor ki kendini ona beğendirmek için sürekli bir çaba halindesin. Seni olduğun gibi sevecek biriyle beraber olmak varken neden bunu kendine yapıyorsun? Ayrıl ne hali varsa görsün

Orta boyku zayıfım. Çok güzel olmasam da fizigimle sacinla dikkat cekerim. Bunu şunun için dedim siz dünya güzeli de olsanız o siz de eleştirecek bir şey bulacaktır. Eski erkek arkadaşım sürekli beni eleştirir begenmezdi benden çok daha güzel kızları överdi benden daha başarısız bile olsalar daha basariliymis gibi öve öve bitiremezdi. Ben kendimi hep çirkin yetersiz başarısız hissederdim 4.5 yılın sonunda ayrıldığımda Nil Karaibrahimgi'in dediği gibi Kanatlarım var ruhumda :) oldu. Şu anki erkek arkadasimda şu aralar vasat olmama rağmen dünyada benden başka kadın kalmamış sanki dünyanın en güzel kadını benmişim gibi davranıyor :) Karşınıza sizi çok sevecek biri sizi olduğunuz gibi kabullenecek biri çıkacak. O eziğe muhtaç degilsiniz

Sıla Ertaş'la sevgili olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…