Erkek arkadaşım hep özgüvenimi kırıyor

Çünkü kompleksi yok, özgüveni var. Kadınları eleştiren erkekler genelde hep bakkal Hilmi amca tipindeki ezik erkekler oluyor. Görünüşü iyi olupta kadınların fiziğini eleştiren bir tane bile erkek görmedim.

Konu sahibiciğim. Bak ben 10 senelik evli çocuklu kadınım. Eşimden bu lafları bir kere duymadım. Duysam ne var ne yok sünger çeker yol veririm. Sen daha çıkarken çekiyorsun lafları, kendine hiç mi saygın yok?
Haklısın evet

Kaç tane sıla ertaş var ya :KK64: Bi tane buldum 4bin takipçili. O da yazık kendine bi sürü fan club açmış:KK53:
Daha (!) fenomen bi sıla ertaş daha mı var :kahve:

Konudan bağımsız sordum.
Boyunla orantısı nedir bilmiyorum ama çokt aman aman verilemeyecek bir kilo değil.
Kendin istiyorsan kilo ver, yoksa birilerinin seni istedikleri kalıplara sokmak için seni yönlendirmeleriyle ve baskılarıyla değil.
Konudan bağımsız sordum.
Boyunla orantısı nedir bilmiyorum ama çokt aman aman verilemeyecek bir kilo değil.
Kendin istiyorsan kilo ver, yoksa birilerinin seni istedikleri kalıplara sokmak için seni yönlendirmeleriyle ve baskılarıyla

Konudan bağımsız sordum.
Kendin istiyorsan kilo ver, yoksa birilerinin seni istedikleri kalıplara sokmak için seni yönlendirmeleriyle ve baskılarıyla değil.
161 boyum

Yaaa buldum
Takip eden erkek öğrencilerim de varmış :işsiz:
Nesi var şimdi bu kızın ya, normal bi kız işte :KK14:

Konu sahibi (eğer sen de fun club üyesi değilsen) ayrıl sevgilinden.

Çünkü kompleksi yok, özgüveni var. Kadınları eleştiren erkekler genelde hep bakkal Hilmi amca tipindeki ezik erkekler oluyor. Görünüşü iyi olupta kadınların fiziğini eleştiren bir tane bile erkek görmedim.

Konu sahibiciğim. Bak ben 10 senelik evli çocuklu kadınım. Eşimden bu lafları bir kere duymadım. Duysam ne var ne yok sünger çeker yol veririm. Sen daha çıkarken çekiyorsun lafları, kendine hiç mi saygın yok?
Alkis butonu olsa alkislardim.
Aynen oyle.
Kendindeki eziklikleri egosunu tirmalayan her erkek karsisindaki kadini ezerek kendisine tapacak bir kole haline getirir.

X