Erkek arkadaşım hep özgüvenimi kırıyor

Güzel denmiş ya merak ettim.
Valla biseye de benzemiyor.
Ben geçen otobüste (ki mecburi doktora gittim eşim evde çocuk baktı:) ) vallahi bebek gibi kızlar gördüm.

Evet çok çok çok haklısın.
Beni düşündüren ne kadar çok insan ünlü olmuşta haberimiz yok.
Hele bı kız var Ankara da bı değişik tuhaf bişey deli desem takip etmedigim için notunu veremicem.
Vallahi onu takip eden rol model alan tazecik gençlerimize yazık.

Gece gece Sıla adlı bir z kuşağı mahsulünün burun deliklerini stalkladım
Neyse yarına unuturum.
Sıla gibi güzeller Sıladan daha güzeller bitmez
Belli ki kişiliksiz hadsiz gereksiz
Ne dediğini biliyor ne kendini
Şimdi böyle Sıla mı Gurbet mi adını sen koy diye geziyorsa sana düşen onun yolundan çekilmektedir.
Bir kişi iyi gelmiyorsa yan etkileri varsa doktora danışmadan kesebilirsiniz

Önce erkek arkadaşının zayıf noktasını bulup ordan vuracaksın. Sonra baş tekmeyi. Sana gelince kilon fazlaysa kendin için ver. Kimse için değil. Sen kendine değer vermeyi öğren. Gerisi boş

Aşko Sıla da güzel, sen de güzelsin. Bence Sıla güzel bir kızcağız, gömmeye gerek yok. Sen de güzel bir kızımızsın maşallah. Bence sen daha hoşsun da. Mesela Sıla olmasa atıyorum Angelina Jolie olsa dese ki "Angelina Jolie senden güzel". Buna katılabilirim evet ama derim ki: Eee???

Ben profil fotoğrafımdaki üzgün surata benziyorum mesela, tombiş ve gözlüklüyüm, sokaktan 10 kız çevirsen 8i benden alımlıdır ama biri bana "O senden güzel bu senden güzel" diyebilir mi? Güzelse güzel bana ne ABV. Ben yım, benimle sevgili olan olduğum için sevgili olsun afedersin g..m başım için, malım mülküm için olmasın. Bana aşık olsun da benimle olsun. Erkek arkadaşın özgüvenini kırıyorsa kırmasın, defolsun gitsin diyorum.

Profilindeki üzgün suratı her gördüğümde yanaklarını sıkmak istemem peki

Ben de geçnken bir flört vardı, o zamanlar da çok zayıftım. Yanlışlıkla bana demişti ki çok zayıfsın kilo al. Eh ben de saniye kaybetmedim sen de kısasın başla ayaklarından tutturup çektir belki boyun çıkar demiştim. Sanki beyzadeler kusursuz da gelmiş kusur buluyorlar.

Gül gibi kızsın, Sıla ayrı sen ayrı güzel.. Bu erkek arkadaşının ayıbı. Sevgi daha güzeli sevmek değil birini daha güzel sevmektir.. Topla özgüvenini ve sınırını koy sen çok daha iyisini hak ediyorsun konudan anlaşılıyor.
Ayrıca bazı erkekler kadını eleştirip kendine bağlı hale getirmeye çalışıyor, benim eski sevgilim fiziksel olarak sürekli beni yüceltmesine rağmen, rutinlerimi, tavırlarımı hepp eleştirirdi. Kendini daha zeki, üstün göstermeye çalışırdı. Uzak durmak lazım zamanla öğreniriz inşallah.

Tabi ki zayıfla , o çirkin diyorsa yapacak bir şeyin yok . Sana saygı duymasını vs bekleme Çünkü dünyada başka erkek kalmadı , hepsi yok oldu.
Ayrıca sen hariç herkesi övüyorsa kendini hazırla yakında aldatır seni . Şimdiden geçmiş olsun.

Düzenli olarak spor yapıyor kilosu benimkinden az maalesef
Hiç mi eksikliği yok.
Peygamber mi Allah aşkına, sizde vurun onu yumuşak karnından.

Benim süper bı fiziğim vardı. Boyumda uzun.
Model gibi salınırdım.
Üst üste ameliyatlar, oğlumda çok zor bı hamilelik ve doğum yaşadım, 8 ay sonra kızıma gebe kaldım.
Şimdi gel beni gör.
O eski halimden eser yok.
Birde üzerine sağlık sorunlarım oluştu.

İnsanların hamuru güzel olsun.
Eşim geçiyor karşıma güzel karım ben seni çok seviyorum diyor.
Budur işte.
Hepimizin turşusu çıkacak.
Kim gencecik kaliyor.
İstediği kadar estetik yaptırsın genç görünsün. Gençlikte ki o tazelik kalmıyor, gözler bile başka bakıyor biliyormusun.
Çünkü yaşamışsın onca zaman neler görmüş o göz, gözler bile değişiyor.

O yüzden sen bu hıyardan uzaklaş.
O çok güvendiği dış görünüşü iki dakikada değişebilir.

Kilonuz var ise kendi sağlığınız için verin, veremiyor iseniz doktora gidin araştırsınlar. Bunu kendiniz için yapın ama.

Bir başkasının özgüvenini kıracak şeyler söyleyen kim varsa genelde hep kendisinin özgüven eksikliği oluyor, bunu gördüm hiç şaşmadı. Size belli etmese dahi muhtemelen kendiyle bir problemi var veya eskiden vardı ve o derin yarayı henüz kapatamamış. Siz neden buna izin veriyorsunuz peki? Seven insan başkasını örnek verip şöyle olsan böyle olsan der mi? Başka kadınlarla kıyaslar mı? Çok istiyorsa gidip öyle birini bul deyip kapıyı göstermek daha güzel olmaz mı? Özgüveninizi geri kazanmanın ilk yolu özgüveni zedeleyen şeylerden uzak durmaktır belki de..

Konudaki bütün mesajları okudum. Sonra da gittim baktım, Sıla Ertaş kimmiş? Gerçekten güzel, yüz hatları orantılı, fit bir kadınla karşılaştım. Güzellik bu ikisine de bağlıdır. Ben de fikrimi paylaşmak istiyorum, bence Sıla Ertaş’tan daha güzel değilsiniz. Vücut kütle indeksiniz ise fazla kategorisine giriyor. Ha fikrimi paylaştım ama kimin daha güzel olduğu önemli mi, hayır. Sizi aşağılayıp da Adriana Lima’yı övseydi ne diyecektiniz, “Evet o harika bir kadın yarın hemen diyete başlıyorum.” mu? Aynı derecede kırıcı olacaktı sizin için. Erkek arkadaşınız sizi başka kadınlarla kıyaslamayı alışkanlık haline getirdiyse bence ayrılmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…