- 15 Temmuz 2016
- 7.864
- 13.102
-
- Konu Sahibi Within Temptation
Güzel denmiş ya merak ettim.Ben de 4binlisini görmüştüm ya ta ki şu mesaja kadar :)
Psikoloğum diye ortalığı kırıp geçiren dolandırıcı bile şimdi orada millete ahlak dersi veriyor, boşver çok da anlam yüklemeyelim. Çoğu satın alınan takipçi diye düşünelim ülke için kalan minicik umudumuz da yok olmasın
Önce erkek arkadaşının zayıf noktasını bulup ordan vuracaksın. Sonra baş tekmeyi. Sana gelince kilon fazlaysa kendin için ver. Kimse için değil. Sen kendine değer vermeyi öğren. Gerisi boşSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Teşekkür ederim anneanne olunca yaşlılık kıvamına girdim artıkÇok tatlısınız ya, çok içten güldümİnsanın yüreği yaşlanmasın yeter ki
Profilindeki üzgün suratı her gördüğümde yanaklarını sıkmak istemem pekiAşko Sıla da güzel, sen de güzelsin. Bence Sıla güzel bir kızcağız, gömmeye gerek yok. Sen de güzel bir kızımızsın maşallah. Bence sen daha hoşsun da. Mesela Sıla olmasa atıyorum Angelina Jolie olsa dese ki "Angelina Jolie senden güzel". Buna katılabilirim evet ama derim ki: Eee???
Ben profil fotoğrafımdaki üzgün surata benziyorum mesela, tombiş ve gözlüklüyüm, sokaktan 10 kız çevirsen 8i benden alımlıdır ama biri bana "O senden güzel bu senden güzel" diyebilir mi? Güzelse güzel bana ne ABV. Benyım, benimle sevgili olan olduğum için sevgili olsun afedersin g..m başım için, malım mülküm için olmasın. Bana aşık olsun da benimle olsun. Erkek arkadaşın özgüvenini kırıyorsa kırmasın, defolsun gitsin diyorum.
Ayrıl o hödükten lütfen bak rica ediyorum sen baya baya güzel bir kızsın yapma gözünü seveyim bas tekmeyi görsün dünya kaç bucak
Zamanla ortaya çıkan insanların gercek yüzleridirİlk başta böyle değildi aslında o günlerin hatırına çekiyorum
Tabi ki zayıfla , o çirkin diyorsa yapacak bir şeyin yok . Sana saygı duymasını vs bekleme Çünkü dünyada başka erkek kalmadı , hepsi yok oldu.Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Eşofmanlı Şevket skecinde hep soruyor ya Mehtap onun gibi olmuş sorunSila ertas kim allah icin ?
Bakır mı şu an rengi siyah mı ben bulamadımBen Sıla Ertaş’ı doğru bulduysam eğer saçlarına bayıldım . Bu renk herkese kolay kolay yakışmıyor .
Hiç mi eksikliği yok.Düzenli olarak spor yapıyor kilosu benimkinden az maalesef