- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
-
- Konu Sahibi Within Temptation
Di mi işte normal eli yüzü düzgün bir kız öyle abartılacak örnek gösterilecek bir güzelliği yok. Ben bundan daha güzelimYaaa buldum
Takip eden erkek öğrencilerim de varmış
Nesi var şimdi bu kızın ya, normal bi kız işte
Konu sahibi (eğer sen de fun club üyesi değilsen) ayrıl sevgilinden.
Begenmiyorsa seni neden hala birlikte aysss sıktı bu erkeklerin zayıf kadin guzeldir kafasiSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Yok valla ben daha güzel değilimdir, yalan yokDi mi işte normal eli yüzü düzgün bir kız öyle abartılacak örnek gösterilecek bir güzelliği yok. Ben bundan daha güzelim
Ee buna sen izin veriyorsunSırf biri yüzünden çirkin hissetmek berbat bir his
Hak veriyorum doğru olduğunu biliyorum ama uygulayamıyorumEe buna sen izin veriyorsunSevgilim bana X senden daha güzel, kilo ver vs derse hadi canım güle güle derim. Bu kadar da kendinden taviz verme
Psikoloğa gidebilirsinHak veriyorum doğru olduğunu biliyorum ama uygulayamıyorum
Klişe olacak ama "Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin" derler ya gerçekten çok inanıyorum ben buna. Aynadaki kıza bir baksana ayrıca. Bebek gibi bir yüzü var.Sırf biri yüzünden çirkin hissetmek berbat bir his
Sen de onun iyiliği için baklava adonis yapsın isteyebilirsin.,Birde bana diyor ki ben senin iyiliğin için zayıfla diyorum
İyi de dedigin gibi olursam seninle ne isim olur? Deyip bassaydın ya tekmeyi?Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Arkadaşım vardı, Marilyn Monroe'yu gör onu görme o derece. Kız yürüyen seksi yani nasıl anlatayımAlkis butonu olsa alkislardim.
Aynen oyle.
Kendindeki eziklikleri egosunu tirmalayan her erkek karsisindaki kadini ezerek kendisine tapacak bir kole haline getirir.
Allah razı olsun senden deseydin .Beğeniyormuş ama daha iyi olabilirmişim
Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyor