Erkek arkadaşım hep özgüvenimi kırıyor

Ben Sıla Ertaştan güzel miyim diye sormadım

Böylelerinden uzak durmak doğru olabilir

Ben Sıla Ertaştan güzel miyim diye sormadım
Tüm konu boyunca “Amann sıradan bir kız.” “Tiktok çekiyormuş ahahah.” “Sokakta yürüsem 5 tane bulurum.” “Öyle aman aman bir güzelliği falan da yok.” şeklinde yapılmış pasif aşağılamaları beğendiniz. (Hatta siz de yaptınız.) 10 sayfa boyunca konuşulanların ekseriyeti konunuzla bir alakası olmayan bir kadın hatta o kadınla sizin karşılaştırmanız olunca ben de bu konuda yorum yaptım :) İyi günler.

Nickinizin hakkını veriyorsunuz cidden size de iyi günler

Şu mesaj moralimi bozdu yahu.
28 yasimdayim. 30 eşiğine az kaldi, hayir 30 olunca ne olacak sanki birden çökecek miyim? Hayir ama degisik bir his sanki...
Bakışlarım degişmiş mi diye eski fotolara bakmaya gidiyorum ben byyy

30 lu yaşlarda olup çok güzel olan bir sürü kadın var. Ayrıca her kadın güzeldir ve her yaşın da ayrı bir güzelliği vardır bence

Söyleyiş tarzı çok kırıcıymış yüzüne söyle bunu böyle söylemen çok kırıcı farkında mısın diye konuş

Benim de vardı öyle bir eski ama ben de yemedi dünyanın en kendini beğenmiş ukala dümbeleği olabilirim çünkü :) üstüme tanımıyorum o beni eleştirdikçe ben bin katı dalga geçtim boynuzu da taktım bi güzel bastım tekmeyi hiç pişman değilim

Aldatmadan ayrılsam daha iyiymiş ama bu da güzel bence
Yoo bence çok zevkliydi iyi de oldu bana en yakın arkadaşlarımdan birinin kendisine asıldığından bahseden herife az bile yaptım ki öyle bir şey yoktu zaten kompleksi yüzünden aldatacaktı ben de ayrılmayı kafaya koymuştum şuan evliyim ve üstünden kaç yıl geçti hala sosyal medyadan yazar bana :) özledim :) özlersin tabi :) ben erkek milletine iyi davranmanın hiç bir işe yaramadığını hem çevremden hem kendi yaşadıklarımdan çok gördüm o yüzden asla merhametim ve vicdanım yok onlara karşı

İyi yapmışsın o zaman

Ben çok anlayışlıyım galiba
Olma ilerde çok zararını görürsün ya ona ayna ol onun gibi davran ve konuş ya da ayrıl al karşına konuş açık ve net beğenmiyorsan başka kapıya diyeceksin çok basit yüzüne söyleyemiosan whatsaptan filan yaz sen de ona çok yakışıklı bir aktör şarkıcı vs. birini söyle gönül isterdiki sen de bu adama benze ama hayaller ve hayatlar de ay bişey de şuna ya valla çok sinir oldum be n olsam direk kürekle dalarım buna

Ahahah yok ya ben hemen inanırım eleştiriye normalde ben de sallamam insanları ama buna aşık olmuştum bana şımarık vs dediğinde dogru sanırım diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…