- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 25
-
- Konu Sahibi Within Temptation
Ben Sıla Ertaştan güzel miyim diye sormadımKonudaki bütün mesajları okudum. Sonra da gittim baktım, Sıla Ertaş kimmiş? Gerçekten güzel, yüz hatları orantılı, fit bir kadınla karşılaştım. Güzellik bu ikisine de bağlıdır. Ben de fikrimi paylaşmak istiyorum, bence Sıla Ertaş’tan daha güzel değilsiniz. Vücut kütle indeksiniz ise fazla kategorisine giriyor. Ha fikrimi paylaştım ama kimin daha güzel olduğu önemli mi, hayır. Sizi aşağılayıp da Adriana Lima’yı övseydi ne diyecektiniz, “Evet o harika bir kadın yarın hemen diyete başlıyorum.” mu? Aynı derecede kırıcı olacaktı sizin için. Erkek arkadaşınız sizi başka kadınlarla kıyaslamayı alışkanlık haline getirdiyse bence ayrılmalısınız.
Böylelerinden uzak durmak doğru olabilirBir başkasının özgüvenini kıracak şeyler söyleyen kim varsa genelde hep kendisinin özgüven eksikliği oluyor, bunu gördüm hiç şaşmadı. Size belli etmese dahi muhtemelen kendiyle bir problemi var veya eskiden vardı ve o derin yarayı henüz kapatamamış. Siz neden buna izin veriyorsunuz peki? Seven insan başkasını örnek verip şöyle olsan böyle olsan der mi? Başka kadınlarla kıyaslar mı? Çok istiyorsa gidip öyle birini bul deyip kapıyı göstermek daha güzel olmaz mı? Özgüveninizi geri kazanmanın ilk yolu özgüveni zedeleyen şeylerden uzak durmaktır belki de..
Tüm konu boyunca “Amann sıradan bir kız.” “Tiktok çekiyormuş ahahah.” “Sokakta yürüsem 5 tane bulurum.” “Öyle aman aman bir güzelliği falan da yok.” şeklinde yapılmış pasif aşağılamaları beğendiniz. (Hatta siz de yaptınız.) 10 sayfa boyunca konuşulanların ekseriyeti konunuzla bir alakası olmayan bir kadın hatta o kadınla sizin karşılaştırmanız olunca ben de bu konuda yorum yaptım :) İyi günler.Ben Sıla Ertaştan güzel miyim diye sormadım
Nickinizin hakkını veriyorsunuz cidden size de iyi günlerTüm konu boyunca “Amann sıradan bir kız.” “Tiktok çekiyormuş ahahah.” “Sokakta yürüsem 5 tane bulurum.” “Öyle aman aman bir güzelliği falan da yok.” şeklinde yapılmış pasif aşağılamaları beğendiniz. (Hatta siz de yaptınız.) 10 sayfa boyunca konuşulanların ekseriyeti konunuzla bir alakası olmayan bir kadın hatta o kadınla sizin karşılaştırmanız olunca ben de bu konuda yorum yaptım :) İyi günler.
Hiç mi eksikliği yok.
Peygamber mi Allah aşkına, sizde vurun onu yumuşak karnından.
Benim süper bı fiziğim vardı. Boyumda uzun.
Model gibi salınırdım.
Üst üste ameliyatlar, oğlumda çok zor bı hamilelik ve doğum yaşadım, 8 ay sonra kızıma gebe kaldım.
Şimdi gel beni gör.
O eski halimden eser yok.
Birde üzerine sağlık sorunlarım oluştu.
İnsanların hamuru güzel olsun.
Eşim geçiyor karşıma güzel karım ben seni çok seviyorum diyor.
Budur işte.
Hepimizin turşusu çıkacak.
Kim gencecik kaliyor.
İstediği kadar estetik yaptırsın genç görünsün. Gençlikte ki o tazelik kalmıyor, gözler bile başka bakıyor biliyormusun.
Çünkü yaşamışsın onca zaman neler görmüş o göz, gözler bile değişiyor.
O yüzden sen bu hıyardan uzaklaş.
O çok güvendiği dış görünüşü iki dakikada değişebilir.
Kilonuz var ise kendi sağlığınız için verin, veremiyor iseniz doktora gidin araştırsınlar. Bunu kendiniz için yapın ama.
30 lu yaşlarda olup çok güzel olan bir sürü kadın var. Ayrıca her kadın güzeldir ve her yaşın da ayrı bir güzelliği vardır benceŞu mesaj moralimi bozdu yahu.
28 yasimdayim. 30 eşiğine az kaldi, hayir 30 olunca ne olacak sanki birden çökecek miyim? Hayir ama degisik bir his sanki...
Bakışlarım degişmiş mi diye eski fotolara bakmaya gidiyorum ben byyy
Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Söyleyiş tarzı çok kırıcıymış yüzüne söyle bunu böyle söylemen çok kırıcı farkında mısın diye konuşSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
emin misin cnm? bi göz dokturuna gözükmen lazm bnceİlginç olan şu ki kendimi o kızdan daha güzel buluyorum biraz egoist bir yaklaşım ama yapacak bir şey yok
Sıla fanı mısın:)emin misin cnm? bi göz dokturuna gözükmen lazm bnce
Benim de vardı öyle bir eski ama ben de yemedi dünyanın en kendini beğenmiş ukala dümbeleği olabilirim çünkü :) üstüme tanımıyorum o beni eleştirdikçe ben bin katı dalga geçtim boynuzu da taktım bi güzel bastım tekmeyi hiç pişman değilimGül gibi kızsın, Sıla ayrı sen ayrı güzel.. Bu erkek arkadaşının ayıbı. Sevgi daha güzeli sevmek değil birini daha güzel sevmektir.. Topla özgüvenini ve sınırını koy sen çok daha iyisini hak ediyorsun konudan anlaşılıyor.
Ayrıca bazı erkekler kadını eleştirip kendine bağlı hale getirmeye çalışıyor, benim eski sevgilim fiziksel olarak sürekli beni yüceltmesine rağmen, rutinlerimi, tavırlarımı hepp eleştirirdi. Kendini daha zeki, üstün göstermeye çalışırdı. Uzak durmak lazım zamanla öğreniriz inşallah.
Aldatmadan ayrılsam daha iyiymiş ama bu da güzel benceBenim de vardı öyle bir eski ama ben de yemedi dünyanın en kendini beğenmiş ukala dümbeleği olabilirim çünkü :) üstüme tanımıyorum o beni eleştirdikçe ben bin katı dalga geçtim boynuzu da taktım bi güzel bastım tekmeyi hiç pişman değilim
Yoo bence çok zevkliydi iyi de oldu bana en yakın arkadaşlarımdan birinin kendisine asıldığından bahseden herife az bile yaptım ki öyle bir şey yoktu zaten kompleksi yüzünden aldatacaktı ben de ayrılmayı kafaya koymuştum şuan evliyim ve üstünden kaç yıl geçti hala sosyal medyadan yazar bana :) özledim :) özlersin tabi :) ben erkek milletine iyi davranmanın hiç bir işe yaramadığını hem çevremden hem kendi yaşadıklarımdan çok gördüm o yüzden asla merhametim ve vicdanım yok onlara karşıAldatmadan ayrılsam daha iyiymiş ama bu da güzel bence
İyi yapmışsın o zamanYoo bence çok zevkliydi iyi de oldu bana en yakın arkadaşlarımdan birinin kendisine asıldığından bahseden herife az bile yaptım ki öyle bir şey yoktu zaten kompleksi yüzünden aldatacaktı ben de ayrılmayı kafaya koymuştum şuan evliyim ve üstünden kaç yıl geçti hala sosyal medyadan yazar bana :) özledim :) özlersin tabi :) ben erkek milletine iyi davranmanın hiç bir işe yaramadığını hem çevremden hem kendi yaşadıklarımdan çok gördüm o yüzden asla merhametim ve vicdanım yok onlara karşı
Şimdi kocam bana bu lafların bir tekini etse kendini kapıda bulur bu hayatta önce kendini seveceksin en çok kendini seveceksinİyi yapmışsın o zaman
Ben çok anlayışlıyım galibaŞimdi kocam bana bu lafların bir tekini etse kendini kapıda bulur bu hayatta önce kendini seveceksin en çok kendini seveceksin
Olma ilerde çok zararını görürsün ya ona ayna ol onun gibi davran ve konuş ya da ayrıl al karşına konuş açık ve net beğenmiyorsan başka kapıya diyeceksin çok basit yüzüne söyleyemiosan whatsaptan filan yaz sen de ona çok yakışıklı bir aktör şarkıcı vs. birini söyle gönül isterdiki sen de bu adama benze ama hayaller ve hayatlar de ay bişey de şuna ya valla çok sinir oldum be n olsam direk kürekle dalarım bunaBen çok anlayışlıyım galiba
Ahahah yok ya ben hemen inanırım eleştiriye normalde ben de sallamam insanları ama buna aşık olmuştum bana şımarık vs dediğinde dogru sanırım diyordumBenim de vardı öyle bir eski ama ben de yemedi dünyanın en kendini beğenmiş ukala dümbeleği olabilirim çünkü :) üstüme tanımıyorum o beni eleştirdikçe ben bin katı dalga geçtim boynuzu da taktım bi güzel bastım tekmeyi hiç pişman değilim