- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 25
-
- Konu Sahibi Within Temptation
HaklısınÜşenmedim baktım sıla ertaş tiktok fenomeniymiş . Sırf tiktoka takılıyor diye koca bile boşar buranın kadınları yani erkek arkadaş da neymiş pehhşaka maka ben halimden memnunum de bence
Haklısın evetÇünkü kompleksi yok, özgüveni var. Kadınları eleştiren erkekler genelde hep bakkal Hilmi amca tipindeki ezik erkekler oluyor. Görünüşü iyi olupta kadınların fiziğini eleştiren bir tane bile erkek görmedim.
Konu sahibiciğim. Bak ben 10 senelik evli çocuklu kadınım. Eşimden bu lafları bir kere duymadım. Duysam ne var ne yok sünger çeker yol veririm. Sen daha çıkarken çekiyorsun lafları, kendine hiç mi saygın yok?
Beğeniyormuş ama daha iyi olabilirmişimOndan ayrıl tabikii.. seni begenmıyorsa senınle işi ne anlamadım..
Vay yakışıklı vayBeğeniyormuş ama daha iyi olabilirmişim
Ne demezsinVay yakışıklı vay
Kaç kilosun ki?Düzenli olarak spor yapıyor kilosu benimkinden az maalesef
Ben en son goolea sordum 240bin takipçili sıla ertaş dşyeKaç tane sıla ertaş var yaBi tane buldum 4bin takipçili. O da yazık kendine bi sürü fan club açmış
Daha (!) fenomen bi sıla ertaş daha mı var
Var var o 4000 takipçili olan kızın kendi sayfası değil fan sayfasıKaç tane sıla ertaş var yaBi tane buldum 4bin takipçili. O da yazık kendine bi sürü fan club açmış
Daha (!) fenomen bi sıla ertaş daha mı var
76Kaç kilosun ki?
Hmm, instada yok mu gerçek sıla ertaşBen en son goolea sordum 240bin takipçili sıla ertaş dşye
Hay allam yaaa aradığım sılaya henüz ulaşamadımVar var o 4000 takipçili olan kızın kendi sayfası değil fan sayfası
Profil paylaşmak yasak değilse kızın profilini paylaşayımHmm, instada yok mu gerçek sıla ertaş
Tik tok mu indirelim napalım
Konudan bağımsız sordum.
Yasak mı bilmiyorum, kendini ateşe atmaProfil paylaşmak yasak değilse kızın profilini paylaşayım
Konudan bağımsız sordum.
Boyunla orantısı nedir bilmiyorum ama çokt aman aman verilemeyecek bir kilo değil.
Kendin istiyorsan kilo ver, yoksa birilerinin seni istedikleri kalıplara sokmak için seni yönlendirmeleriyle ve baskılarıyla değil.
Konudan bağımsız sordum.
Boyunla orantısı nedir bilmiyorum ama çokt aman aman verilemeyecek bir kilo değil.
Kendin istiyorsan kilo ver, yoksa birilerinin seni istedikleri kalıplara sokmak için seni yönlendirmeleriyle ve baskılarıyla
161 boyumKonudan bağımsız sordum.
Kendin istiyorsan kilo ver, yoksa birilerinin seni istedikleri kalıplara sokmak için seni yönlendirmeleriyle ve baskılarıyla değil.
Alkis butonu olsa alkislardim.Çünkü kompleksi yok, özgüveni var. Kadınları eleştiren erkekler genelde hep bakkal Hilmi amca tipindeki ezik erkekler oluyor. Görünüşü iyi olupta kadınların fiziğini eleştiren bir tane bile erkek görmedim.
Konu sahibiciğim. Bak ben 10 senelik evli çocuklu kadınım. Eşimden bu lafları bir kere duymadım. Duysam ne var ne yok sünger çeker yol veririm. Sen daha çıkarken çekiyorsun lafları, kendine hiç mi saygın yok?