- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
-
- Konu Sahibi Within Temptation
Yoo egoist falan değil, bulabilirsin, olabilir. Kendini güzel bulmak iyi bir şey. Ben de herkesin beğendiği bazı kişilerden daha güzel buluyorum kendimi.İlginç olan şu ki kendimi o kızdan daha güzel buluyorum biraz egoist bir yaklaşım ama yapacak bir şey yok
Eki Görüntüle 2790203 Valla yazılanlar beni baya gaza getirdi haklı olduğunuzu düşünüyorum
Çok tatlısınız ya, çok içten güldümBen bilmem yaşlıyım
Yine bir gün uyandım sıladan güzelim...Abla hayatımda ilk defa duydum bu ismibaktım şimdi instagramda silaya hepimiz güzeliz valla
Ben de 4binlisini görmüştüm ya ta ki şu mesaja kadar :)Meraktan gittim baktım, 4053 takipçisi var.
Öyle bilinen bişey değil.
Kendisi mi acaba.
Yanlış bakmışım varmış öyle bı kadın 242 bin takipçili.
Ay sosyal medya ünlüleri nasıl bişey ya.
İşte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlarŞuan onu yazdım çok beğendiysen onunla şansını dene dedim
Ayy ben o kadını gördükçe şok geçiriyorum ya nasıl hâlâ sosyal medyada varolabiliyor? Bir sürü takipçisi var ve bazıları kadını evladını savunur gibi savunuyor. Ülkede her şey olabiliyorsun ama rezil olamıyorsun gerçekten.Ben de 4binlisini görmüştüm ya ta ki şu mesaja kadar :)
Psikoloğum diye ortalığı kırıp geçiren dolandırıcı bile şimdi orada millete ahlak dersi veriyor, boşver çok da anlam yüklemeyelim. Çoğu satın alınan takipçi diye düşünelim ülke için kalan minicik umudumuz da yok olmasın
Profildeki senmisinİlginç olan şu ki kendimi o kızdan daha güzel buluyorum biraz egoist bir yaklaşım ama yapacak bir şey yok
BenimProfildeki senmisin
Yok yaa ne kalp spazmı geçirecek. İçeriklerine bir baktım, en fazla ağlayarak günlüğüne yazar. Üzgünüm Sıla seni çok hızlı harcadık.Yalnız sıla gelse burayı okusa kalp spazmı geçirirdigömen gömene ahahhaha
Erkek arkadaşının ciddi bir görme bozukluğu tanısı var mı?
Sadece miyopErkek arkadaşının ciddi bir görme bozukluğu tanısı var mı?
O gözünü tekrar bi doktora göstersin, erken teşhis hayat kurtarır.Sadece miyop
Haklısın vallaO gözünü tekrar bi doktora göstersin, erken teşhis hayat kurtarır.
Pijamalarımı giyip, karşına oturup, bir ayağımı altıma alıp sabaha kadar erkek arkadaşını gömmek için muazzam bir istek var içimde. Hızlı yükseliyorum kusura bakma hep hormonlardanHaklısın valla