- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 25
-
- Konu Sahibi Within Temptation
Tabi ki erkek arkadaşının dediklerini yapıp onun istediği özelliklere kavuşmalısın. Erkek arkadaş bu boru mu? Bi daha nerden bulacan ki.Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım
Niye tahammül ediyorsunuz? Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Sizi sevmiyor belli ki siz hariç herkesi övdüğüne göre. İstediği kriterlere uygun birini bulsun o zamanSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım
Değilim ciddenSıla ertaş sen misin? Doğru söyle :)
İlginç olan şu ki kendimi o kızdan daha güzel buluyorum biraz egoist bir yaklaşım ama yapacak bir şey yokDeğilim cidden
Erkek arkadaşı sıfatından çıkartabilirsiniz meselaSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım
Bu adam seni değil hayalindeki her kimse onu seviyor ve senin ona benzemeni istiyor yol ver gitsin, kilo vermen gerekiyorsa da kendin için ver, dünyada erkek mi kalmadıSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım
Bencede öyle kendi reklaminizi burada yapmasanız komik olmusSıla ertaş sen misin? Doğru söyle :)
Kendide brad pitt mi acaba?Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum