- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.914
-
- Konu Sahibi Within Temptation
O değilsen kötü oldu, merak yarattın, bir sürü kişi stalklıcak hatta takip edecek, erkek arkadaşın da daha çok ayılıp bayılcak kıza. Olmadı bu işİlginç olan şu ki kendimi o kızdan daha güzel buluyorum biraz egoist bir yaklaşım ama yapacak bir şey yok
O kısmı sileyim o zamanO değilsen kötü oldu, merak yarattın, bir sürü kişi stalklıcak hatta takip edecek, erkek arkadaşın da daha çok ayılıp bayılcak kıza. Olmadı bu iş
Terketmelisin kisa ve net. Dünya hali hastalanip rengin solursa doğum sonrasi kilo alirsan o zaman da yuzune bakmaz. Böyle hayat mi yurur? Ben kendimi berbad hissettiğimde eşim o kadar iltifat ediyorki resmen kendi kendime hayran oluyorum. Aşk boyle birşey değil mi?Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
BenimSenin bu fotografindaki kim? Sıladan daha güzel
O değilsen kötü oldu, merak yarattın, bir sürü kişi stalklıcak hatta takip edecek, erkek arkadaşın da daha çok ayılıp bayılcak kıza. Olmadı bu iş
Ben bilmem yaşlıyımSila ertas kim allah icin ?
Aşk olsun çıtır hatunum yaşlı filan ne alakaBen bilmem yaşlıyım
Bende erkek arkadaşımdan öğrendim:)Ben bilmem yaşlıyım
Ayyy gordummmm bende burdaki herkeste sıladan güzel yahuSila ertas kim allah icin ?
Sizi kıyaslamayan olduğunuz gibi seven birini bulun. O adamı değiştiremezsin kendini de sırf başkası istiyor diye değiştirmemeli bilakis kendini daha çok sevinSürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Valla beni mutlu ediyorYalnız gerçekten Sıla Ertaş sen isen çok fena. Burda baya yerin dibine sokuldu da zira
Bu konudan sonra kesin kaydırır :) Bir göz vuruşuyla yerle bir ettiklerini falan sanıyolar galiba ya yoksa bu hareketlerin başka bi açıklaması olamazÖyle demeyin sıla içerik üretiyor. Günümüzde en rağbet gören meslek bu malum. İçerik üretmek. Kamerayı burnuna sokup ileride anane falan olunca utançtan asitli çuvalına girme isteği oluşturacak müthiş içerik geçmişi. Linki kaydırın sılaya ulaşın. Sikendyol sılanın sesini duy o da kaydırsın.
Öyle değilmi bana eskilerle gelecekler,sılada kimmiş önüne gelen şöhret zatenAşk olsun çıtır hatunum yaşlı filan ne alakabende bilmiyorum doğmadı daha bu sıla sanırım asdfsdfg
Demek ki takip ediyor ki biliyor..Bende erkek arkadaşımdan öğrendim:)
Hepimiz güzelim maşallah bizlereAyyy gordummmm bende burdaki herkeste sıladan güzel yahu