Ooo bi de duygu sömürüsü.benim onu birkaç ay sonra bırakmamdan korkuyor hatta “ bir yıl sonra karşıma geçip ben hala evlenmek istemiyorum ya da ayrılmak istiyorum dersen ben bir sene boyunca sana bağlanmış inanmış ve hayat için yorulmuş olacağım” gibi bir cümle kurmuştu
Dini inancınız nedir bilmiyorum ama ben çoğu şeyin "nasip" olduğuna inanıyorum. Siz elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi gelir Allah'ın izniyle. Hayırlısını isteyin sadece. Kimse işsiz kalmadı bu dünyada, er ya da geç bir iş bulacaksınız çabaladıktan sonra. Rızkı veren Allah.Ailemle bile henüz tanıştıramadım haberleri bile yok benim neyle cebelleştiğimi. Hayattan zevk alamama nedenim sadece bu olay değil işsizlik gelecek kaygısı okul ve ailem derken üstüne bir de bunları bilen kişinin beni bu şekilde suçlayıp bırakması…
İnanın aynılarını kendisine söyledim. Ben burdayım sen buradasın ikimiz de bir yere kaçmıyoruz. Seviyorsak birbirimizi bazı şeyleri adım adım ilerlemeliyiz. Öncelik benim iş hayatım olmalı diyince “senin kariyer planlamanı mı bekleyeceğiz” dedi. En üzüldüğüm nokta ben beş aydır iyi kötü bu insanla bir şeyler paylaştım özelimi açtım. Maddi manevi destek olmaya çalıştım. Her şeyi silip evlenmeyi düşünemiyorsan diyip tabiri caizse beni bir kenara bırakıp gittiGaslighting ve manipülasyon. Sizi yönlendirmeye çalışıyor.
5 ayda ne acelesi varmış?
Okulunuzu okuyun, işinize girin, ayaklarınızın üzerinde durun.
Şu an içinse keyfinize bakın. Karşınıza mutlaka kararlarınıza saygı duyan doğru düzgün bir adam çıkacaktır.
Ona göre de ben manipüle eden biriymişim. Dünden beri kafayı yiyecektim acaba gerçekten ben mi yanlış yapıyorum bu insan beni seviyor ben gerçekten mücadele etmeyip kaçıyor muyum diye o kadar sabaha kadar al ver yaptım ki … tüm yorumları gördükçe hayır ya ben yanlış düşünmüyorum beni kendimle çelişkiye bıraktıOoo bi de duygu sömürüsü.
Abimiz manipülasyonun kitabını yazmış resmen.
Koşarak uzaklaşın lütfen, hayat ortaklığı böyle bir şey değil.
Şu an biriyle ev arkadaşı ve yemek yapmıyorlar. Evlenince artık karnıma sıcak yemek girer diyordu.donunu yıkayacak birini arıyor diye yorumluyorum.
Ya tamam işte. Kendini üzecek bir durum yok. Donumu yıkar , yemeğimi yapar , çocuğum olur herkes evleniyor kafasında ortalama bir erkek. Şimdi sohbetlerimiz uyuşuyor diyor ya nabzına göre şerbet veriyor o senin. Bak işine gelmeyince kariyer planlamanı mı bekleyeceğiz olmuş hemen.Şu an biriyle ev arkadaşı ve yemek yapmıyorlar. Evlenince artık karnıma sıcak yemek girer diyordu.
+15 ayda ne evliliği ya . Bırak şu fikrine saygı duymayan, manipulasyoncu adami
Bu yazınınızı kopyalayıp notlar kısmına yapıştırdım. Bundan sonraki süreçte de açıp okuyacağım ve üstüne düşüneceğim şeyler çok fazla. Teşekkür ederimDayanamayıp tekrar yazıyorum. Bak burdaki konuları oku nisanlandim-evlendim gerçek yüzünü gordum diyorlar. Aslında gerçek yüzü istisnalar hariç hep ortada. Hele ki öğretmen hanımlar bu platformun vazgeçilmezleri. Öğretmen diye nerede tek maaşlı memur abazan var onların kurbani olmuş durumdalar. Bu adam bugün gelse tamam bekliycem dese yine gönder. Aşk sevgi dediğin böyle birşey değil. İki nutellali oyuncak ayı paketi, iki çiçek, sana aşığım ile olmuyor bu işler.
1-) Adamın değişik kompleksleri var. Yok 1 yıl sonra öyle dersen böyle dersen diye
2-) 2 yıllık ilişki sonrası hemen evlenme çabası. Eski ilişkinin ara gazı olma ihtimalin yuksek.
3-) En önemlisi saygısı ve empati yeteneği yok. Depremden çıkıp kurtulmussunuz umrunda değil, senin çok istediğin bir kariyer planın var umrunda değil. Ne umrunda 25 yaşında elalem evlendiği için bence eski sevgiliye misilleme için koşa koşa evlenme. Bu evliliğiniz fragmanı sen ve ailenin durumu, istekleri önemli olmayacak. Beyim kendine, arkadaşlarını, bunlar çok aileci olur onlara göre plan yapacak. Sana da dayatacak.
4-) Manipülatif. 5 ay çıktığı kız hayatını düzene koyup evlenme işini gündeme alalım dedi diye totosundan laf uyduruyor mucade yok diye. Ne alakası var? Hiç alakası olmayan birşeyde suç atıp sizi manipule ediyor
5-) Bu aşk vs değil. Aşk, tutku, sevgi bu değil. Bunun adı kasabalı varoş öğretmen kari bulma pesinde
Size gelince hoca hanımların bu arabesklikleri inanılmaz. Çocuklarımız için sıkınti. Siz eğitimci, yüksek lisans yapan bir kadınsiniz. Senin kariyer planını mi bekleuecegiz dediği anda o masadan kalkmaniz lazım.
Lütfen okulu yüksek lisansı bırakma tek diyeceğim buVakit ayırıp benimle dertleşen yorum yapan ve kendime olan saygımı tekrardan görmemi sağlayan herkese teşekkür ederim. Dilerim ki hayatlarımızda bize destek olan dinleyen aynı şu anda sizlerin yaptığı gibi yardım eden insanların sayısı çoğalır. Sevgilerle
Yok hayır çocuğum yok bu hesabı çok önceden açmıştım bugün aktifleştirdim dertleşmek için profilimde ne yazıyor onu bile bilmiyorum. Şu an kendisi memur , askerlik yapmış. Maddi birikimi olarak bir evi bir de kötü de olsa arabası var ama düğün gibi bir şey yapacak ya da ev kuracak bir birikmişi yok onun da benim de
Size saygısı yok bir kere..İnanın aynılarını kendisine söyledim. Ben burdayım sen buradasın ikimiz de bir yere kaçmıyoruz. Seviyorsak birbirimizi bazı şeyleri adım adım ilerlemeliyiz. Öncelik benim iş hayatım olmalı diyince “senin kariyer planlamanı mı bekleyeceğiz” dedi. En üzüldüğüm nokta ben beş aydır iyi kötü bu insanla bir şeyler paylaştım özelimi açtım. Maddi manevi destek olmaya çalıştım. Her şeyi silip evlenmeyi düşünemiyorsan diyip tabiri caizse beni bir kenara bırakıp gitti
Dokuz ay sonra tayin isteyecek beş yıllık memur. Ben beş ayın her şey için çok erken olduğunu düşünüyorum zaten. Onun da benim de sadece maddi değil psikolojik olarak olgunluğa da ihtiyacımız var. Bunları söylemem onu daha kızdırdı nasıl şimdi sen psikolojik olgunluğa erişince fikrin değişirse diye.Görevi tayin gerektiriyor mu, çakılı kadro mu ? Siz 5 ayda karşınızdaki insanı evlenecek kadar tanıdığınızı ve bu insanla evlenmek istediğinizi düşünüyor musunuz ?
*Profilinizdeki hatalı bilgilerinizin düzeltilmesi için, site yöneticileri ile irtibata geçebilirsiniz.
Millet 30una kadar yan gelip yatiyor haricinde katiliyorum. 30una kadar yan gelip yatandan hayat arkadasi olmaz.Bence beş ay evlilik için çok kısa bir süre. Hem siz daha y.lisans yapiyormuşsunuz. Evlilik için bu acele niye? İşe girmek için de aceleniz yok. Millet 30 uns kadar evde yan gelip yatıyor da o yaştan sonra iş arıyor.
Evlendikten sonra hem iş hem evlilik hem okuma derkenyüksek lisans bilmem ne yatar ben söyleyeyim. İyi düşünün derim
Dokuz ay sonra tayin isteyecek beş yıllık memur. Ben beş ayın her şey için çok erken olduğunu düşünüyorum zaten. Onun da benim de sadece maddi değil psikolojik olarak olgunluğa da ihtiyacımız var. Bunları söylemem onu daha kızdırdı nasıl şimdi sen psikolojik olgunluğa erişince fikrin değişirse diye.
Bilgilendirme için teşekkür ederim <3
5 aydir tanidigin adama aglamaya degmez ayril gitsinmerhaba, 5 aydır sevgiliyiz ve evlenmek istiyor. Yaşlarımız 25 , o çalışıyor fakat ben yüksek lisans yapıyorum henüz işim yok. Ailemin benim mesleğim olmadan böyle bir evliliğe onay vermeyeceğini defalarca söyledim. İlişki için bir şey yapmıyorsun , evlenmek istesen bir işe girer çalışırsın aileni ikna edersin diyor. Bana artık bu ilişkinin devam etmeyeceğini söyledi. Seni çok seviyorum ama mücadele etmeyen biriyle işim olmaz dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Daha kendim finansal özgürlüğümü kazanamadım bunun getirdiği psikolojik çöküntü de var bir de üstüne erkek arkadaşım böyle yapıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti hayattan zevk alamıyorum artık. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Hem dertleşmek istedim hem de akıl almak
Hizmetçi arıyor heralde.Evlenince artık karnıma sıcak yemek girer diyordu.