Seni manipüle etmesine ve suçlamasına izin verme. Yol yakınken ayrıl. Bunla ömür geçmez.İlişki için bir şey yapmıyorsun , evlenmek istesen bir işe girer çalışırsın aileni ikna edersin diyor. Bana artık bu ilişkinin devam etmeyeceğini söyledi
Erken olduğunu söyleyince anlaşmışız sevmişiz birbirimizi artık bir hayat kuralım düzenimiz olsun çevremdeki herkes evlendi nişanlandı diyor offff5 ayda ne evliliği ya . Bırak şu fikrine saygı duymayan, manipulasyoncu adami
Hah tamam. Çevremdeki herkes evleniyor ben de evleneyim kafasında. Uzak dururdum benErken olduğunu söyleyince anlaşmışız sevmişiz birbirimizi artık bir hayat kuralım düzenimiz olsun çevremdeki herkes evlendi nişanlandı diyor offff
Haaa bir de elalemcilik var. Kurtul sevgi böyle birşey değil.Erken olduğunu söyleyince anlaşmışız sevmişiz birbirimizi artık bir hayat kuralım düzenimiz olsun çevremdeki herkes evlendi nişanlandı diyor offff
benim onu birkaç ay sonra bırakmamdan korkuyor hatta “ bir yıl sonra karşıma geçip ben hala evlenmek istemiyorum ya da ayrılmak istiyorum dersen ben bir sene boyunca sana bağlanmış inanmış ve hayat için yorulmuş olacağım” gibi bir cümle kurmuştu5 ayda ne evlenmesi ya kafayı mı yedi bu çocuk?
Seni manipüle etmesine ve suçlamasına izin verme. Yol yakınken ayrıl. Bunla ömür geçmez.
benim onu birkaç ay sonra bırakmamdan korkuyor hatta “ bir yıl sonra karşıma geçip ben hala evlenmek istemiyorum ya da ayrılmak istiyorum dersen ben bir sene boyunca sana bağlanmış inanmış ve hayat için yorulmuş olacağım” gibi bir cümle kurmuştu
Bu triplere girmezsen korkacak birşeyin olmaz deseydin cevap olarak.benim onu birkaç ay sonra bırakmamdan korkuyor hatta “ bir yıl sonra karşıma geçip ben hala evlenmek istemiyorum ya da ayrılmak istiyorum dersen ben bir sene boyunca sana bağlanmış inanmış ve hayat için yorulmuş olacağım” gibi bir cümle kurmuştu
Ne sevmiş hemen de bir anda vazgeçmiş. Dinleme salağı ya, yaşım geldi evleneyim diye karşısına çıkan ilk kişiyle evlenecek bir adam. Sen olmazsın, Ayşe olur. Adam için özne önek değil. Önemli olan evlenmek fiiliErken olduğunu söyleyince anlaşmışız sevmişiz birbirimizi artık bir hayat kuralım düzenimiz olsun çevremdeki herkes evlendi nişanlandı diyor offff
Aynısı söyledim, özel bir okulda çalış o zaman dediği zaman “ben özele girersem sonraki kariyer planlamama dair hevesim ve gücüm kalmaz, ben akademik alanda ilerlemek istiyorum bunun için de sağlam bir irade yaşam tarzı gerekiyor” dedim. Ama işte o bunu benim korkaklığıma ya da mücadele vermeme yoruyor …Bence beş ay evlilik için çok kısa bir süre. Hem siz daha y.lisans yapiyormuşsunuz. Evlilik için bu acele niye? İşe girmek için de aceleniz yok. Millet 30 uns kadar evde yan gelip yatıyor da o yaştan sonra iş arıyor.
Evlendikten sonra hem iş hem evlilik hem okuma derkenyüksek lisans bilmem ne yatar ben söyleyeyim. İyi düşünün derim
Yalan. Onun bir şeyi vardır da ortaya çıkmadan evlenecek aklınca. Seven, evlenmek isteyen adam, 5 aya erken dediniz diye hadi o zaman ayrılalım demez. Belki de eski sevgilisine inat hemen evlenmek istiyordur. Yol verin gitsin.benim onu birkaç ay sonra bırakmamdan korkuyor hatta “ bir yıl sonra karşıma geçip ben hala evlenmek istemiyorum ya da ayrılmak istiyorum dersen ben bir sene boyunca sana bağlanmış inanmış ve hayat için yorulmuş olacağım” gibi bir cümle kurmuştu
Aynı tıpatıp aynı yüzde bin aynı manipülasyona bende maruz kaldım ve 2 sene sonra boşandım elimde 7 senelik bir depresyon kaldı. Sakın ama sakın hazır olmadan evet deme bende hazır değildim. Demek ki kaderleriniz bir değilmiş canım isteyen erkek bekliyor ,o demek ki seni değil ,evlenmeyi istiyo.r senle evlenmek istese yapamam edemem demezdi. Bak aynı şeyler aynı yaşta benimde başıma geldi hemde aynı cümleler kullanılarak. çok gerildim şuan sakın evet deme. peki ayrılalım de dik dur. bak nasıl kuyrugu sıkışacak.merhaba, 5 aydır sevgiliyiz ve evlenmek istiyor. Yaşlarımız 25 , o çalışıyor fakat ben yüksek lisans yapıyorum henüz işim yok. Ailemin benim mesleğim olmadan böyle bir evliliğe onay vermeyeceğini defalarca söyledim. İlişki için bir şey yapmıyorsun , evlenmek istesen bir işe girer çalışırsın aileni ikna edersin diyor. Bana artık bu ilişkinin devam etmeyeceğini söyledi. Seni çok seviyorum ama mücadele etmeyen biriyle işim olmaz dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Daha kendim finansal özgürlüğümü kazanamadım bunun getirdiği psikolojik çöküntü de var bir de üstüne erkek arkadaşım böyle yapıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti hayattan zevk alamıyorum artık. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Hem dertleşmek istedim hem de akıl almak
merhaba, 5 aydır sevgiliyiz ve evlenmek istiyor. Yaşlarımız 25 , o çalışıyor fakat ben yüksek lisans yapıyorum henüz işim yok. Ailemin benim mesleğim olmadan böyle bir evliliğe onay vermeyeceğini defalarca söyledim. İlişki için bir şey yapmıyorsun , evlenmek istesen bir işe girer çalışırsın aileni ikna edersin diyor. Bana artık bu ilişkinin devam etmeyeceğini söyledi. Seni çok seviyorum ama mücadele etmeyen biriyle işim olmaz dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Daha kendim finansal özgürlüğümü kazanamadım bunun getirdiği psikolojik çöküntü de var bir de üstüne erkek arkadaşım böyle yapıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti hayattan zevk alamıyorum artık. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Hem dertleşmek istedim hem de akıl almak
Dün telefonda ayrılmak istediğini söyledi . Ben de o zaman hemen evlenebileceğim birini bulmak için acele ediyorsun öyle mi dedim . Bana beş ay boyunca seninle her konuda konuşabiliyoruz, fikirlerimiz çoğu yerde uyuyor, birbirimizi seviyoruz bu çok nadir bulunan bir şey diye laflar söylüyordu. Dün bir anda seni seviyorum ama benimle bu yola çıkmak istemeyen bu yolda plan yapmayan mücadele etmeyen birinin hayatımda yeri yok dediNe sevmiş hemen de bir anda vazgeçmiş. Dinleme salağı ya, yaşım geldi evleneyim diye karşısına çıkan ilk kişiyle evlenecek bir adam. Sen olmazsın, Ayşe olur. Adam için özne önek değil. Önemli olan evlenmek fiili