Erkek arkadaşım evlenmek istiyor ben henüz hazır değilim

Şu an biriyle ev arkadaşı ve yemek yapmıyorlar. Evlenince artık karnıma sıcak yemek girer diyordu.

"Evlenince yemek yapmaya mı başlayacaksın, çok sevindim. ben hiç beceremem de" deseydiniz ne derdi acaba.
Eve hizmetçi aradığını bu kadar da belli etmez bir insan ya.

sevmiyor sizi.
evlenmek için iyi bir adaysınız o kadar.
5 ay zahmet etmiş size kendini sevdirmek için daha fazla zahmet etmek istemiyor.
emek verdim sohbet ettim derdine ortak oldum iyi davrandım hakettim evlenmeyi diye düşünüyor.
siz o dediğiniz olgunluğa eriştiğine kadar başka numarası kalmayacak çünkü kendisini sevdirmeye devam edebilmek için. kendine o yüzden güvenmiyor.

Kimsenin seni baskı altına izin verme. Hazır değilsen ayrılalım diyorsa kapı orada. Gercek niyeti varsa bekler.
Niyeti sen değil niyeti evlenmek heralde.

mutlu olamazsın tanımak için 5 ay çok erken hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermiş acele olan herşey sıkıntı

Sen evlenmek için bir adım atana kadar seni darlayacak bence. Baktı ikna edemiyor ayrılacak. Ona da baskı yapıyorlar bence evlen artık işini buldun vs diye. Seni çok seviyorsa iş bulmana yardım etsin, araştırsın o ne yapıyor ki durduğu yerde. Senden bir şeyler bekliyor, mücadele etmiyorsun diyor. Biraz o da çabalasın hemen kanma.

Yalan. Onun bir şeyi vardır da ortaya çıkmadan evlenecek aklınca. Seven, evlenmek isteyen adam, 5 aya erken dediniz diye hadi o zaman ayrılalım demez. Belki de eski sevgilisine inat hemen evlenmek istiyordur. Yol verin gitsin.
Kesinlikle katılıyorum altına imzamı atarım.

Resmen demek istemişki psikolojik olgunluğa erişip gözün açılırsa bendeki eksikleri göreceksin ve fikrin değişecek sen uyanmadan evlenelim demek istiyor, lütfen gönül rahatlığı ile içinizden gelmeyecek hiç bir şey yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…