Erkek arkadaşım evlenmek istiyor ben henüz hazır değilim

Şu an biriyle ev arkadaşı ve yemek yapmıyorlar. Evlenince artık karnıma sıcak yemek girer diyordu.

"Evlenince yemek yapmaya mı başlayacaksın, çok sevindim. ben hiç beceremem de" deseydiniz ne derdi acaba.
Eve hizmetçi aradığını bu kadar da belli etmez bir insan ya.

Dokuz ay sonra tayin isteyecek beş yıllık memur. Ben beş ayın her şey için çok erken olduğunu düşünüyorum zaten. Onun da benim de sadece maddi değil psikolojik olarak olgunluğa da ihtiyacımız var. Bunları söylemem onu daha kızdırdı nasıl şimdi sen psikolojik olgunluğa erişince fikrin değişirse diye.

Bilgilendirme için teşekkür ederim <3

sevmiyor sizi.
evlenmek için iyi bir adaysınız o kadar.
5 ay zahmet etmiş size kendini sevdirmek için daha fazla zahmet etmek istemiyor.
emek verdim sohbet ettim derdine ortak oldum iyi davrandım hakettim evlenmeyi diye düşünüyor.
siz o dediğiniz olgunluğa eriştiğine kadar başka numarası kalmayacak çünkü kendisini sevdirmeye devam edebilmek için. kendine o yüzden güvenmiyor.

merhaba, 5 aydır sevgiliyiz ve evlenmek istiyor. Yaşlarımız 25 , o çalışıyor fakat ben yüksek lisans yapıyorum henüz işim yok. Ailemin benim mesleğim olmadan böyle bir evliliğe onay vermeyeceğini defalarca söyledim. İlişki için bir şey yapmıyorsun , evlenmek istesen bir işe girer çalışırsın aileni ikna edersin diyor. Bana artık bu ilişkinin devam etmeyeceğini söyledi. Seni çok seviyorum ama mücadele etmeyen biriyle işim olmaz dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Daha kendim finansal özgürlüğümü kazanamadım bunun getirdiği psikolojik çöküntü de var bir de üstüne erkek arkadaşım böyle yapıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti hayattan zevk alamıyorum artık. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Hem dertleşmek istedim hem de akıl almak
Kimsenin seni baskı altına izin verme. Hazır değilsen ayrılalım diyorsa kapı orada. Gercek niyeti varsa bekler.
Niyeti sen değil niyeti evlenmek heralde.

merhaba, 5 aydır sevgiliyiz ve evlenmek istiyor. Yaşlarımız 25 , o çalışıyor fakat ben yüksek lisans yapıyorum henüz işim yok. Ailemin benim mesleğim olmadan böyle bir evliliğe onay vermeyeceğini defalarca söyledim. İlişki için bir şey yapmıyorsun , evlenmek istesen bir işe girer çalışırsın aileni ikna edersin diyor. Bana artık bu ilişkinin devam etmeyeceğini söyledi. Seni çok seviyorum ama mücadele etmeyen biriyle işim olmaz dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Daha kendim finansal özgürlüğümü kazanamadım bunun getirdiği psikolojik çöküntü de var bir de üstüne erkek arkadaşım böyle yapıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti hayattan zevk alamıyorum artık. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Hem dertleşmek istedim hem de akıl almak
mutlu olamazsın tanımak için 5 ay çok erken hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermiş acele olan herşey sıkıntı

Sen evlenmek için bir adım atana kadar seni darlayacak bence. Baktı ikna edemiyor ayrılacak. Ona da baskı yapıyorlar bence evlen artık işini buldun vs diye. Seni çok seviyorsa iş bulmana yardım etsin, araştırsın o ne yapıyor ki durduğu yerde. Senden bir şeyler bekliyor, mücadele etmiyorsun diyor. Biraz o da çabalasın hemen kanma.

Yalan. Onun bir şeyi vardır da ortaya çıkmadan evlenecek aklınca. Seven, evlenmek isteyen adam, 5 aya erken dediniz diye hadi o zaman ayrılalım demez. Belki de eski sevgilisine inat hemen evlenmek istiyordur. Yol verin gitsin.
Kesinlikle katılıyorum altına imzamı atarım.

Dokuz ay sonra tayin isteyecek beş yıllık memur. Ben beş ayın her şey için çok erken olduğunu düşünüyorum zaten. Onun da benim de sadece maddi değil psikolojik olarak olgunluğa da ihtiyacımız var. Bunları söylemem onu daha kızdırdı nasıl şimdi sen psikolojik olgunluğa erişince fikrin değişirse diye.

Bilgilendirme için teşekkür ederim <3
Resmen demek istemişki psikolojik olgunluğa erişip gözün açılırsa bendeki eksikleri göreceksin ve fikrin değişecek sen uyanmadan evlenelim demek istiyor, lütfen gönül rahatlığı ile içinizden gelmeyecek hiç bir şey yapmayın

X