Erkek aileleri can da kız aileleri patlican mı?

Hayır bensiz gitmiyor annesine canım .ama oraya da cok sık gitmiyoruz zaten

Yok öyle dava onun ailesine birlikte senin ailene tek ıhh olmaz.
Sürükle eşini dik dur inatçı ol baştan nasılsa öyle devam ediyo budurum.
Kvye gelince nasılsın iyiyim dışına muhabbete girme çok havalanmış o gidince sus ous otur başka şeyle ikgilen isteksiz memnuniyetsiz orda olduğunu anlasın.
Benim kvde uyanık bayramda nereye gidip gitmiyceğimize nezaman hideceğimize karar vermeye kalktı baktım kadının kvsi hayatta ona enson gidiyo bayram sabahı gidiyorum kahvaltıda görüyo bizi sonrada arkadaşlarım arıyo tekefonla konuşarak geçiriyorum zamanı hop kalkıp gidiyoruz.

Hayat senin hayatın kv kimmiş

Nasil sinir oldum. Lutfen anahtarini verme canim. Annene de gitcegin tarihleri sen belirlersin kimseyi ilgilendirmez.
Tarihi boşver yazın ne kadar kalcagımızı bile söylüyor hanfendi kışın gitmeyin yazın 1 ay kalın yeter dedi eşime kapıdan ugurlarken bizi ben dondum kaldım iyilik edip evlerinden ayrılırken haftasonu bizede bekleriz diyorum ne haftasonu gelcez 15 tatilde geliriz iki gün sizde kalırız sonra buraya geliriz hep beraber istanbula da yazın 1 ay kalırsınız yeter dedi dondum kaldım sonradan eşimede annen subatı cok kurcalıyor hele bir gitmeyelim bak neler oluyor dedim

Annenize gitmek istiyorsaniz gidin.Kimsenin bunu engellemesine izin vermeyin.Ben bu konuda oldukca sertim kimseyi karistirmam ailemi gorme istegime, kv karisamaz , karistirtmam.Anahtari da vermeyin bu sekilde alisirlarsa ilerde caninizi cok sıkarlar.

kimse kimsede kalmak zorunda değil oğlu bu kadar kıymetliyse evlendirmeseymiş
Zaten beni istemiyordu ilk zamanlar kendi yiğenini istiyordu eşime ki tatil oldumu kv kendi memleketine gelinle gitmek ici bahanesi olsun gelin akraba olsun ki kendi uzaktaki akrabalarını görsün ama tüm bunlara ragmen iyi insan diyorum hani yelek verir giy yemekde ikinci tabagı verir ısrar eder ye tursu salca yapar oglunu benden kıskanmaz ama ailemden kıskanıyor bence .bu iyi yönleride oldugu icin tersleyemiyorum

Nasil sinir oldum ya. Bende 7 aylik evliyim. Kv me ayda 1 15 20 gunde 1 en fazla yarim saatligine ugrarim anneme haftada 1 giderim. Kv de buna takmis durumda kadin instagram bile acti hikayelerimi takip etmek icin surekli laf sokuyor umrumda degil sizinde umrunuzda olmasin. Bildiginizi yapin.

Kv karsı sert değilim ama eşim biliyor bu konudaki hassasiyetimi eşime sert cıkıyorum kv konusup dursun hala boş boş

En iyisini yapıyorsunuz valla erkek ailelerine yüz vermeye hiç gelmiyor astarını istiyorlar

Ailene ne zaman gideceğine senin karar vermen lazım ve eşinle konuşman lazım bunu sadece.İzin almak değil konuşmak sadece koca koca insanların birbirinden izin almasını zaten ben anlamıyorum saçma geliyor. Eşimde bende birbirimize karşı bu konularda çok hassasız ve bence olması gereken bu kimse kimseye ayak bağı olmamalı evlilik bu değil. evlilik birbirinin hayatını kolaylaştırmak güzelleştirmek olmalı . Misal ben daha bu haftasonu ailemin yanındaydım 3 saatlik bir mesafedeler. Eşime bilet aldıktan sonra haber verdim. Kv eşimle konuşurken laf arasında öğrendi. Bir de izin mi alacaktım. Hayatınıza bu kadar karıştırmanız normal mi kocanızı ne zaman koynunuza alacağınızı da kv sorun bari.

kayınvalidenle aynı şehirde misin

Illa kv yi terslemeye gerek yok doğru düzgün konuşabilirsiniz.
Anne biz böyle karar verdik kaç yaşında insanlarız tatilimizi nasıl gecirecegimize biz karar veririz diyeceksiniz.
Onlar benim ailem senede bir görmek bana yetmiyor o yüzden karda kista olsa masrafta olsa gideceğiz deyip kestirip atin.
Yanı bu terslemek değildir bana göre izah etmektir.

Ama kaç kere güzelce gideceğiz dediğim halde aynı konu yani benim yerimde baskası olsa coktan terslerdi onu sizinki kadar yumısak konuşmadım ben tabi sadece gidiyoruz diyorum

Cahil eğitimsiz görmemiş etmemiş ezilmiş hep kötü anlamda demiyor yani haklı cünkü cahil oldugu halde benim anmeö cok akıllıdır mı desin
Hicbirsey demesin.biraksin siz taniyin.sizi teselli etmek ugruna annesini kotuluyor resmen.sizin anneniz cahil olsa siz bunu esinize soylermisiniz?
Benim annem cahil bosver onu takma birsey gormemis dermisiniz?
Ben oyle bile olsa demezdim..sizi bilemem.

Hayatıma karıstırmıyorum soruyorlar gideceğiz diyorum benim sinir oldugum hala subat subat konuşmaları istedikleri kadar konussunlar ben eşime resti cektim ama bu kadar laf anlamaz olur mu insan ya

Eşin de bu sene gideriz de önümüzdeki senelere hiç heveslenme diye niye diyor ki anlamadım.
Bu seneyi bi atlatın bakalım.
10 yıllık plan yapmanın mantığı ne?

Sen eşinle gitmeye karar verdin mi, verdin?
Gideceğin zaman "haydi eyvallah, biz yola çıkıyoruz" dersin olur biter.
Fikir beyan edenlere kulak asma..

Masrafından dolayı her sene eşim olmaz diyordu hani her yaz gidiriz ama her subat gidemeyiz diyordu bende sen gelme ben her yazda her subatta giderim dedim onlara hesap vermiyorım onlar beni sessiz görüyor ama sandıkları kadar sessiz değilim:)

Sevgili Hesappasif sen ne kadar iyi niyetli birisin! Senin kayinvaliden iyi bir insan falan degil once orada anlasalim. Tipik cahil bir kv profili! Ne demek evinin anahtarini vermek. Sakin oyle bir hata yapma. Bastan nasil alistirirsan oyle gider. Bir durusun olsun. Sen yokken ne isleri var senin evinde. İkinci olarak kar kis varsa Allah’a sukur yollari acan bir suru kar araci var. Kimse gidecegi yerden kalmiyor. Sakin baskiya bogun egme! Annenede gidersin icabinda esinle tatilede gidersin. Ne derlerse desinler mantik dahilinde bildigin oku!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…