- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Hayır bensiz gitmiyor annesine canım .ama oraya da cok sık gitmiyoruz zaten
Bizim evi tatil beldesi sanıyorlar galiba haftasonu gelip iki kalmıyorlar gözlerini 15 tatilimize dikmişler
Tarihi boşver yazın ne kadar kalcagımızı bile söylüyor hanfendi kışın gitmeyin yazın 1 ay kalın yeter dedi eşime kapıdan ugurlarken bizi ben dondum kaldım iyilik edip evlerinden ayrılırken haftasonu bizede bekleriz diyorum ne haftasonu gelcez 15 tatilde geliriz iki gün sizde kalırız sonra buraya geliriz hep beraber istanbula da yazın 1 ay kalırsınız yeter dedi dondum kaldım sonradan eşimede annen subatı cok kurcalıyor hele bir gitmeyelim bak neler oluyor dedimNasil sinir oldum. Lutfen anahtarini verme canim. Annene de gitcegin tarihleri sen belirlersin kimseyi ilgilendirmez.
Annenize gitmek istiyorsaniz gidin.Kimsenin bunu engellemesine izin vermeyin.Ben bu konuda oldukca sertim kimseyi karistirmam ailemi gorme istegime, kv karisamaz , karistirtmam.Anahtari da vermeyin bu sekilde alisirlarsa ilerde caninizi cok sıkarlar.Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )
Zaten beni istemiyordu ilk zamanlar kendi yiğenini istiyordu eşime ki tatil oldumu kv kendi memleketine gelinle gitmek ici bahanesi olsun gelin akraba olsun ki kendi uzaktaki akrabalarını görsün ama tüm bunlara ragmen iyi insan diyorum hani yelek verir giy yemekde ikinci tabagı verir ısrar eder ye tursu salca yapar oglunu benden kıskanmaz ama ailemden kıskanıyor bence .bu iyi yönleride oldugu icin tersleyemiyorumkimse kimsede kalmak zorunda değil oğlu bu kadar kıymetliyse evlendirmeseymiş
Tarihi boşver yazın ne kadar kalcagımızı bile söylüyor hanfendi kışın gitmeyin yazın 1 ay kalın yeter dedi eşime kapıdan ugurlarken bizi ben dondum kaldım iyilik edip evlerinden ayrılırken haftasonu bizede bekleriz diyorum ne haftasonu gelcez 15 tatilde geliriz iki gün sizde kalırız sonra buraya geliriz hep beraber istanbula da yazın 1 ay kalırsınız yeter dedi dondum kaldım sonradan eşimede annen subatı cok kurcalıyor hele bir gitmeyelim bak neler oluyor dedim
Kv karsı sert değilim ama eşim biliyor bu konudaki hassasiyetimi eşime sert cıkıyorum kv konusup dursun hala boş boşAnnenize gitmek istiyorsaniz gidin.Kimsenin bunu engellemesine izin vermeyin.Ben bu konuda oldukca sertim kimseyi karistirmam ailemi gorme istegime, kv karisamaz , karistirtmam.Anahtari da vermeyin bu sekilde alisirlarsa ilerde caninizi cok sıkarlar.
En iyisini yapıyorsunuz valla erkek ailelerine yüz vermeye hiç gelmiyor astarını istiyorlarNasil sinir oldum ya. Bende 7 aylik evliyim. Kv me ayda 1 15 20 gunde 1 en fazla yarim saatligine ugrarim anneme haftada 1 giderim. Kv de buna takmis durumda kadin instagram bile acti hikayelerimi takip etmek icin surekli laf sokuyor umrumda degil sizinde umrunuzda olmasin. Bildiginizi yapin.
Zaten beni istemiyordu ilk zamanlar kendi yiğenini istiyordu eşime ki tatil oldumu kv kendi memleketine gelinle gitmek ici bahanesi olsun gelin akraba olsun ki kendi uzaktaki akrabalarını görsün ama tüm bunlara ragmen iyi insan diyorum hani yelek verir giy yemekde ikinci tabagı verir ısrar eder ye tursu salca yapar oglunu benden kıskanmaz ama ailemden kıskanıyor bence .bu iyi yönleride oldugu icin tersleyemiyorum
Evet ama aramızda mesafe var baya 2 saat falankayınvalidenle aynı şehirde misin
Ama kaç kere güzelce gideceğiz dediğim halde aynı konu yani benim yerimde baskası olsa coktan terslerdi onu sizinki kadar yumısak konuşmadım ben tabi sadece gidiyoruz diyorumIlla kv yi terslemeye gerek yok doğru düzgün konuşabilirsiniz.
Anne biz böyle karar verdik kaç yaşında insanlarız tatilimizi nasıl gecirecegimize biz karar veririz diyeceksiniz.
Onlar benim ailem senede bir görmek bana yetmiyor o yüzden karda kista olsa masrafta olsa gideceğiz deyip kestirip atin.
Yanı bu terslemek değildir bana göre izah etmektir.
aman 2 saatten ne olcak gelsinler aynı gün dönsünlerEvet ama aramızda mesafe var baya 2 saat falan
Hicbirsey demesin.biraksin siz taniyin.sizi teselli etmek ugruna annesini kotuluyor resmen.sizin anneniz cahil olsa siz bunu esinize soylermisiniz?Cahil eğitimsiz görmemiş etmemiş ezilmiş hep kötü anlamda demiyor yani haklı cünkü cahil oldugu halde benim anmeö cok akıllıdır mı desin
Hayatıma karıstırmıyorum soruyorlar gideceğiz diyorum benim sinir oldugum hala subat subat konuşmaları istedikleri kadar konussunlar ben eşime resti cektim ama bu kadar laf anlamaz olur mu insan yaAilene ne zaman gideceğine senin karar vermen lazım ve eşinle konuşman lazım bunu sadece.İzin almak değil konuşmak sadece koca koca insanların birbirinden izin almasını zaten ben anlamıyorum saçma geliyor. Eşimde bende birbirimize karşı bu konularda çok hassasız ve bence olması gereken bu kimse kimseye ayak bağı olmamalı evlilik bu değil. evlilik birbirinin hayatını kolaylaştırmak güzelleştirmek olmalı . Misal ben daha bu haftasonu ailemin yanındaydım 3 saatlik bir mesafedeler. Eşime bilet aldıktan sonra haber verdim. Kv eşimle konuşurken laf arasında öğrendi. Bir de izin mi alacaktım. Hayatınıza bu kadar karıştırmanız normal mi kocanızı ne zaman koynunuza alacağınızı da kv sorun bari.
Haftasonu bile kalmıyor adamlar iki güncük diye :) 4 aylık evliyim küçük görümceyle kv bir kere gelip 1 hafta kalıp gittiler yani onlar uzun vakit geçirme meraklısıaman 2 saatten ne olcak gelsinler aynı gün dönsünler
Masrafından dolayı her sene eşim olmaz diyordu hani her yaz gidiriz ama her subat gidemeyiz diyordu bende sen gelme ben her yazda her subatta giderim dedim onlara hesap vermiyorım onlar beni sessiz görüyor ama sandıkları kadar sessiz değilim:)Eşin de bu sene gideriz de önümüzdeki senelere hiç heveslenme diye niye diyor ki anlamadım.
Bu seneyi bi atlatın bakalım.
10 yıllık plan yapmanın mantığı ne?
Sen eşinle gitmeye karar verdin mi, verdin?
Gideceğin zaman "haydi eyvallah, biz yola çıkıyoruz" dersin olur biter.
Fikir beyan edenlere kulak asma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?