- Konu Sahibi Hesappasif
-
Evet calısmıyorum el öpmeye gidicez ilk kez beraber gitmemiz lazım eşimle el öpülür hediyeler falan verilir yani bizde adet gibi bi şey sonraki senelerde dedim sen gelmesende ben gideceğim dedim her şubat her yaz .sayfaları okumadım da sen çalışmıyorsun bildiğim kadarı ile
15 tatil eşine tatil
kar kış basmadan sen git annenlere
eşini neden bekleyesin ki
çocuk olup okul vs olunca istesen de gidemezsin sonra
kv nin okula giden çocuğu olduğu için onun tek gelebileceği zaman da 15 tatil imiş zaten
Evet calısmıyorum el öpmeye gidicez ilk kez beraber gitmemiz lazım eşimle el öpülür hediyeler falan verilir yani bizde adet gibi bi şey sonraki senelerde dedim sen gelmesende ben gideceğim dedim her şubat her yaz .
Bende haz etmiyorum ama kv falan mesela evimi karıstırmaz odama girmez camasırları yıkancak alda makinaya at demez elinde yıkar benden gizli evime geldiğinde ama eşimin kardeşi odama da girer öakyaj malzemelerini de karıstırır ve pis bir kız evime geldiğinde cezvemi yaktı cok cok afedersin tuvalette relg kanları yıkamadan cıkmalar falan istemiyorum acıkcası kv tek olsaydı tamam al derdim anahtarı belkide ama sırf ufaklık icin istemiyorumDogalgazi kapaticaz onun parasini yol parası yapıcaz deyin.
Yüzsuz insandan hic hazzetmem.
oğulları evlenince kıymetli oluyor boşanınca kaldı başıma yapıyorlar.evliykende erkek karısına karşı anasınla ittifak yapınca anası hep sıvazlayacak sanıyor sonra boşandıktan sonra görüyor laciverti. bin pişman oluyorlar.Ogullarını paylasamıyorlar galiba :)
Yazın evlendik ama eşim öğretmen okulların acılmasına az kalmıstı şubatta gidelim diye kararlastırdık eşimle kv burnunu sokmaya basladıişte şimdiden kendini şubat ile sınırlama diyorum
iyi de el öpmeye daha neden gitmediniz
yazın evlenmediniz mi siz
Ay evet evlenince değerli oldukları dogru ya da ogulları meslegi eline alınca :)oğulları evlenince kıymetli oluyor boşanınca kaldı başıma yapıyorlar.evliykende erkek karısına karşı anasınla ittifak yapınca anası hep sıvazlayacak sanıyor sonra boşandıktan sonra görüyor laciverti. bin pişman oluyorlar.
Git kesin ihmal etme canım nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor bunu anladım. Kv ye ne oluyormuş istediğin zaman gidersin o kim acabaBu devirde iyi olmak yaramıyor kimseye biz kafamıza göre takılalım bacım kv de kim yüzüne bir şey demediğim için sessiz sakin sanıyor beni tatil gelsinde görsün anyayı konyayı
Yazın evlendik ama eşim öğretmen okulların acılmasına az kalmıstı şubatta gidelim diye kararlastırdık eşimle kv burnunu sokmaya basladı
Ufaklık yani gmrümcem pis olmasa her şeyi karıstırmasa vermeyi düşünüyordum ama vazgeçtim sanırımBence evinin anahtarini ver. Kocanda sevinmis olur, elinde her sene ailene gitmek icin bir ekstra kozun daha olur. Kayinvalidenede gereksiz laf soyleme, he he de gec. Bence en dogru strateji kocanla halletmen, bosver ne derse desin.
Kararım kesin hatta vermicem canımBence evinin anahtarini ver. Kocanda sevinmis olur, elinde her sene ailene gitmek icin bir ekstra kozun daha olur. Kayinvalidenede gereksiz laf soyleme, he he de gec. Bence en dogru strateji kocanla halletmen, bosver ne derse desin.
meslek para hikaye evlenmeleri yeterli sadeceAy evet evlenince değerli oldukları dogru ya da ogulları meslegi eline alınca :)
Haklısınız herkes öyle dedi ama ben fazla üstünde durmadım az kalcaz diye istemedim bu sene kesin gidicez evet canım eşim diğer subat tatilleri icin bakarız diyordu ama ben tek giderim sen gelmezsen gelme dedim diğer tatillerdevalla mesafeyi bilemem de bu tarz formaliteleri uzatmamak lazımdı
3 güm gitseniz yeter de artardı bile
yani 6 ay sonra el öpmeye gitmek cidden garip
mesafeler uzak ama düğünden sonra bir gün dahi uğranabilirdi
bu sene 15 tatilde gitmeme şansınız yok o zaman eşine alttan alta bunu işle
Ama ogullarının ayrı bir ailesi var kabullensinler bunu paşa paşa :)meslek para hikaye evlenmeleri yeterli sadece
İşte biz kv 1 ay gitmedik herkes evlendi artık gelmiyor diye laf sokmaya başladı onlara ayda 2..3 kere gitmemizi istiyorlar ama kızın ailesine ne gerek var kar kış brde diyor ki yazın gittiğinizde 1 ay kalırsınız yeter diyor oglunun yüzüne bakarak diyor bunu bana bakarak da değil eşim annesine evet falan demedi yazın 1 ay kalırız diye cünkü benim evde arıza cıkaracagımı adı gibi biliyordu oda annesine cevap vermediGit kesin ihmal etme canım nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor bunu anladım. Kv ye ne oluyormuş istediğin zaman gidersin o kim acaba
Yazik..annesi icin size boylemi soyluyor eşiniz?Eminim sizin icinde annesine sizin hosunuza gitmeyecek seyler soyluyordur o zaman..Eşim bile der annemi takma cahil o diye görmemiş etmemiş her şeyde topu eşime atıyorum da mesela 1 ay gitmeyince oraya laf sokuyorlar ben neden memleketime aylarca gitmeyeyim
Cahil eğitimsiz görmemiş etmemiş ezilmiş hep kötü anlamda demiyor yani haklı cünkü cahil oldugu halde benim anmeö cok akıllıdır mı desinYazik..annesi icin size boylemi soyluyor eşiniz?Eminim sizin icinde annesine sizin hosunuza gitmeyecek seyler soyluyordur o zaman..
Bir evlat annesi icin nasil "cahil ve görgüsüz"diyebilir ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?