- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.367
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Yok vermicem canım fazla yüz göz olmaya gerek yok ziraSenin ailenle görüşmenden onlara ne? İstediğin zaman git, anahtarını da sakın verme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok vermicem canım fazla yüz göz olmaya gerek yok ziraSenin ailenle görüşmenden onlara ne? İstediğin zaman git, anahtarını da sakın verme.
Yemekde doydun mu ikinci tabagı ye diyor ısrarla bazen surat asıyor anlamadım yani :):) diğer oglu kızın ailesinin yanımda yaşıyor hep der ki oglumu ellerinin icine aldılar oglu hep karısını ailesine yedirir bence beni kıskanmıyor korkuyor eşimide benim annem tatlı tatlı konusup kandırcak batıya gitcek diye halbuki annem eşimle hiç muhabbet bile edemez utancından :):)Tipik bir seni aldık artık bizim kızımızsın durumu bence. Kv sizi fazla benimsemiş. Yani bazı insanlar olur ya gelini aldıktan sonra kendi tarafı ile görüşmesin bizim olsun kafasında. O da öyle bence. Özellikle her konuda iyi diyosun yani demek ki seni baya kızı yerine koyuyor. Oğlunu değil bence seni kıskanıyor.
Demi ya haftasonları ne güne duruyor gel iki gün kal git 1 hafta kalmak icin can atmak neden eşime biz burdaykem gelsinler haftasonu kalsınlar biz yokken ne işleri var evde hem dogalgaz neden yansın dicem burdaki arkadasın tavsiyesiyle :) birde subattan önce üniversiteli kardeşim gelip bende kalacak bunu da duyunca iyice laf söyleyeceklerine eminim ne gerek var gitmeyin bizde kalın ya da biz sizde kalalım :)Yeni evlisin niye senin evine gelip yeni gelinin evinde ailece keyif çatcaklarmış ya yok daha neler yuhh sakın verme anahtarını bencede onun ailesi ailede senin ailen patlıcan mı nasıl alıştırırsan öyle gidwr git her 15 tatil de biizm gibi yapma yüz verme işleri güçleri sıkmak bu ailelerin kocaların karışmak herşeyin normalini yapsak sorun cıkmıcak da anormallik cıkartmasalar plmuyo
Vermeyeceğim canım kararım kesinKendi ailesi hakkında dikte eden adamın ailen hakkında ne yapacağına karar vermesine izin vermemelisin.
Anahtarı verme.
Daha önce gittiğimde görümceme haftasonları gel kal dedim hani abisinin evi yok 15 tatilde gelirim dedi bende istanbula gitcez burda yokuz dedim ailecek 15 tatilime takmışlar biliyorsunuz gidicez ne habire soruyorsunuz ya da 15 tatilde geliriz diyorsunuzKv slcevap versen o artk fazlablaf kalabalığı yapmaz biz karar verdik gidoyoruz de anahtarida verme
Evin anahtarını verme. 15 tatildede git. Kendilerini saray soyundan zannediyor erkek aileleri.Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )
Pabucumun saraylıları :) vermicem canım anahtarEvin anahtarını verme. 15 tatildede git. Kendilerini saray soyundan zannediyor erkek aileleri.
Eşim gelmesede ben tek gidicem inatçıyımdır biliyır .anlatmıyorumda soruyorlar gitcekmisiniz diye evet diyorum evet dediğim halde 15 tatilde gelirsiniz biz geliriz yazın da gidip istanbulda 1 ay kalırsınız kışın gitmeyin diyor ogluna kv .yani sırf onların inadına bile bütün 3 ayı annemin evinde gecirebilirim anahtarda vermicem canımBidaha sonra seneler için bakarız dediğinde e senin ailene gitmek için de bskarız de.
Kvye herşeyi anlatma anlatınca sanki izin karar merci sanıyolar kendilerini.
Anahtarıda verme evsahibi yokken başkasının evinde neyapıcaksınız ben olsam diken üstünde otururum de
Eşim gelmesede ben tek gidicem inatçıyımdır biliyır .anlatmıyorumda soruyorlar gitcekmisiniz diye evet diyorum evet dediğim halde 15 tatilde gelirsiniz biz geliriz yazın da gidip istanbulda 1 ay kalırsınız kışın gitmeyin diyor ogluna kv .yani sırf onların inadına bile bütün 3 ayı annemin evinde gecirebilirim anahtarda vermicem canım
Hayır bensiz gitmiyor annesine canım .ama oraya da cok sık gitmiyoruz zatenOlmaz canım öyle eşinde gelicek. O annesine sensiz gidiyo mu ?
Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )
Tartısmaya girmedim sadece bu konıda anlasamadık kv ile soruyor gitcez diyorum ama lal bunlar galiba hala 15 tatilde geliriz siz gelirsiniz diyorlar gitmezseniz tabi bizde gitcez diyoruz yine hop başa abartmıyorum 3 aydır var bu 15 tatil muhabneti onlarıda ayda bir görmeye gidiyoruz cok sık gitsek kafayı yerim heralde sinirdenailenize gitme mevzusunu neden kayınvalideniz ile tartışıyosunuz? o bişey söyler siz de lafını verirsiniz eşimle benim kararım diye. niye uzatıyosunuz?
Bizim evi tatil beldesi sanıyorlar galiba haftasonu gelip iki kalmıyorlar gözlerini 15 tatilimize dikmişlerverme anahtar falan çok istiyorsa doğal gazlı eve geçsin sanki gaz bedava
Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )