- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.367
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Eşime belli ettim sen gelmesende ben her tatilde gidiyorum uzaktan kızla evlenmeyeydin dedim :)Bastan tavrini net bi sekilde belli ettin ettin yoksa ipin ucu kacar
Anahtarı vermeyeceğim eşim tutumlu bir insandır zaten 15 gün biz yokken dogalgazın onlar icin calısmasını istemez diye düşünüyorumBelki normalde eşine söyleyerek ıstedigini yaptırıyor olabilirsin ama bu anne konusunda işlemiyor sakin ha kimseye anahtar verme nasıl rahat edeceksin eşyalarını başkası kullanacak eşyalarını karistirmayacagini nereden biliyorsun sonra konu açarsın evimde muska buldum diye kötü niyetli diyebilirsin ama hiç kimseye güven olmaz bu konuda
Umarım ailesine kıyamayadabilirAnahtarı vermeyeceğim eşim tutumlu bir insandır zaten 15 gün biz yokken dogalgazın onlar icin calısmasını istemez diye düşünüyorum
Yok yeri geldimi ailesine bağırır bile benim yanımda öyle aile düşkünü biri değil ailesini görmeye bile ayda bir gidiyoruz kendi de gitmek istemiyor.Umarım ailesine kıyamayadabilir
O zaman iyiymiş yine de çok dediğini yapar görünme annene gitmene karışması çok ayıp geldi banaYok yeri geldimi ailesine bağırır bile benim yanımda öyle aile düşkünü biri değil ailesini görmeye bile ayda bir gidiyoruz kendi de gitmek istemiyor.
Düm bi söyledim ama cok etkili olmadı sanırım kısa sürdü konusma bi ara fırsatını bulunca dicem ay benim saf annem kv sık sık git diyor senin annenin yaptıgına bak gitmeyelim diye ugrasıyor dicemO zaman iyiymiş yine de çok dediğini yapar görünme annene gitmene karışması çok ayıp geldi bana
Erkek ailesinde de vakit geçir demek istiyorsunuz galiba onlara ayda 1 gidiyoruz o yüzden tüm tatilimi aileme harcayacağım ya da kafa tatiline cıkarım :):)İstediğim yere istediğim zaman giderim , kv kp kendi işine baksın. Ama ben evde yokken evde kalmaları benim için sorun olmazdı , rahatsız olmam yani ben olsam bırakabilirim anahtarı.
Ha ama eşimle ayrı memleketli olsak tabiki her tatilimi anası babası yanında geçirmek istemezdim. Onun için her tatilde gitsen bile tatilin tamamını orda geçirmek doğru gelmiyor. 15 günlük tatilin bir haftası , 2 aylık yaz tatilinin 15-20 günü maximum olabilir.
Bundan sonra öyle yapmam gerekiyor galiba cenesini kapasın diye .kapıdan bizi ugurlarken kısın gitmeyin bence yazın istanbulda 1 ay kalırsınız yeter dedi sok oldum ben bi şey diyemedim sonradan eşime annen cok kurcalıyor subat tatilini hele bir gitmeyelim bak neler yaparım diye tahditde ettim ama içim sogumadı hala tam dökemedimesini araya sokma. kaynanaya soyliyecegini dogrudan soyle. anneme gitme kararini esimle biz aliriz. soz hakki yok baska kimsenin de. anahtari da verme. asla. seni guya gitmekten caydircak. gidersen evine gelirim gibi. haydeeeee
ne munasebettt o kim ki bu konuda fikir verip bi de dedigini yaptirmaya calisiyor. taviz vermeyin bu konuda. aileniz konusunda tutsun cenesini fikir vermesnBundan sonra öyle yapmam gerekiyor galiba cenesini kapasın diye .kapıdan bizi ugurlarken kısın gitmeyin bence yazın istanbulda 1 ay kalırsınız yeter dedi sok oldum ben bi şey diyemedim sonradan eşime annen cok kurcalıyor subat tatilini hele bir gitmeyelim bak neler yaparım diye tahditde ettim ama içim sogumadı hala tam dökemedim
Evet sanki ona fikrini soruyoruz gibi konusuyor birde fikrini sorasak neler der acaba :):)ne munasebettt o kim ki bu konuda fikir verip bi de dedigini yaptirmaya calisiyor. taviz vermeyin bu konuda. aileniz konusunda tutsun cenesini fikir vermesn
Ailenizin sizin için nekadar önemli olduğunu her fırsatta gösterin , gösterin ki eşiniz sizin ailenizi görme isteğinize saygı duysun.eşime sert cıkıstım resti cektim kv konussun dursun kv pasif bilsin beni eşim gitmezsek ne yapabileceğimi biliyor pasif değilim yani
E tamam canım sen sebebini bulmuşsun bile :))) Kocan gelmiyorsa bile kendin gidersin. Ama çok onada alıştırma bu sefer kocanın kolayına gelir kendi hiç gitmez. İkisi de lazım. Ben bazen memlekete tek gitmek istiyorum bazen de onsuz hiç gitmek istemiyorum. Benim kb 'da gittik mi onları da götürelim istiyor.Yemekde doydun mu ikinci tabagı ye diyor ısrarla bazen surat asıyor anlamadım yani :):) diğer oglu kızın ailesinin yanımda yaşıyor hep der ki oglumu ellerinin icine aldılar oglu hep karısını ailesine yedirir bence beni kıskanmıyor korkuyor eşimide benim annem tatlı tatlı konusup kandırcak batıya gitcek diye halbuki annem eşimle hiç muhabbet bile edemez utancından :):)
Her fırsatta ailemi sevdiğimi belirtirim nasıl alıstırırsan öyle gider o yüzden su an benim icin cok önemli ve herkes görecek eşime istediğimi yaptırabilidiğimi kv özellikleAilenizin sizin için nekadar önemli olduğunu her fırsatta gösterin , gösterin ki eşiniz sizin ailenizi görme isteğinize saygı duysun.
Peşinize neden takılıyorlar ya Allahım bu erkek aileleri hep dert kız ailesinden ceken bir erkek görmedim daha :):)E tamam canım sen sebebini bulmuşsun bile :))) Kocan gelmiyorsa bile kendin gidersin. Ama çok onada alıştırma bu sefer kocanın kolayına gelir kendi hiç gitmez. İkisi de lazım. Ben bazen memlekete tek gitmek istiyorum bazen de onsuz hiç gitmek istemiyorum. Benim kb 'da gittik mi onları da götürelim istiyor.Hepsi ayrı bir çeşit anlayacağın.
Yo öyle demek istemiyorum. Tatili illa birinizin ailesiyle mi geçirmeniz gerekiyor? Başbaşa tatil planınız neden Yok? Başbaşa otel tatili , yada turla gezi , yada tursuz gezi vs olabilir.Erkek ailesinde de vakit geçir demek istiyorsunuz galiba onlara ayda 1 gidiyoruz o yüzden tüm tatilimi aileme harcayacağım ya da kafa tatiline cıkarım :):)
Yeni evlendik daha kendi aileme gitmedim o yüzden balayı dısında tatil planı yapamadık daha ilerleyen yıllarda yapacagız insallah güzel yorumun icin sağol :*:* ben onun ailesine inat sanırsam kendi ailemde 1 aydan fazla kalmayı düşünüyorum eşim öğretmen oldugu icin tatil için vaktimiz cokYo öyle demek istemiyorum. Tatili illa birinizin ailesiyle mi geçirmeniz gerekiyor? Başbaşa tatil planınız neden Yok? Başbaşa otel tatili , yada turla gezi , yada tursuz gezi vs olabilir.
2 ay kendi anne babamın yanında da patlarım ben. 2 hafta hasret gidermek için fazla fazla yeter. Ki bizim yıllık izinler 20 gün en fazla 10 ü ailelerle olur.
Ailesini karıştırmayın hayatınıza kesinlikle. Ama onlara inat olarak verdiğiniz kararda da yine onların etkisi olacak. Benim kp ve benim annem de bazen saçma sapan şeylere karışırlar. Gece kalmayın diye 1 saatlik yol için kahvaltı sonrası yola çıkmamızı istemişliği var kp in. Duymamazlığa verdik ilk zamanlar. Baktık susmuyor her defasında yine aynı , surat astık Yok yine anlamadı en sonunda bşr daha bizim gidiş saatimize karışırsan buraya gelmeyeceğiz dedik sustu.Yeni evlendik daha kendi aileme gitmedim o yüzden balayı dısında tatil planı yapamadık daha ilerleyen yıllarda yapacagız insallah güzel yorumun icin sağol :*:* ben onun ailesine inat sanırsam kendi ailemde 1 aydan fazla kalmayı düşünüyorum eşim öğretmen oldugu icin tatil için vaktimiz cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?