Erkek aileleri can da kız aileleri patlican mı?

Anahtarı vermeyeceğim eşim tutumlu bir insandır zaten 15 gün biz yokken dogalgazın onlar icin calısmasını istemez diye düşünüyorum

Reactions: Tzk
Yok yeri geldimi ailesine bağırır bile benim yanımda öyle aile düşkünü biri değil ailesini görmeye bile ayda bir gidiyoruz kendi de gitmek istemiyor.
O zaman iyiymiş yine de çok dediğini yapar görünme annene gitmene karışması çok ayıp geldi bana

O zaman iyiymiş yine de çok dediğini yapar görünme annene gitmene karışması çok ayıp geldi bana
Düm bi söyledim ama cok etkili olmadı sanırım kısa sürdü konusma bi ara fırsatını bulunca dicem ay benim saf annem kv sık sık git diyor senin annenin yaptıgına bak gitmeyelim diye ugrasıyor dicem

İstediğim yere istediğim zaman giderim , kv kp kendi işine baksın. Ama ben evde yokken evde kalmaları benim için sorun olmazdı , rahatsız olmam yani ben olsam bırakabilirim anahtarı.

Ha ama eşimle ayrı memleketli olsak tabiki her tatilimi anası babası yanında geçirmek istemezdim. Onun için her tatilde gitsen bile tatilin tamamını orda geçirmek doğru gelmiyor. 15 günlük tatilin bir haftası , 2 aylık yaz tatilinin 15-20 günü maximum olabilir.

esini araya sokma. kaynanaya soyliyecegini dogrudan soyle. anneme gitme kararini esimle biz aliriz. soz hakki yok baska kimsenin de. anahtari da verme. asla. seni guya gitmekten caydircak. gidersen evine gelirim gibi. haydeeeee

Erkek ailesinde de vakit geçir demek istiyorsunuz galiba onlara ayda 1 gidiyoruz o yüzden tüm tatilimi aileme harcayacağım ya da kafa tatiline cıkarım :):)

esini araya sokma. kaynanaya soyliyecegini dogrudan soyle. anneme gitme kararini esimle biz aliriz. soz hakki yok baska kimsenin de. anahtari da verme. asla. seni guya gitmekten caydircak. gidersen evine gelirim gibi. haydeeeee
Bundan sonra öyle yapmam gerekiyor galiba cenesini kapasın diye .kapıdan bizi ugurlarken kısın gitmeyin bence yazın istanbulda 1 ay kalırsınız yeter dedi sok oldum ben bi şey diyemedim sonradan eşime annen cok kurcalıyor subat tatilini hele bir gitmeyelim bak neler yaparım diye tahditde ettim ama içim sogumadı hala tam dökemedim

ne munasebettt o kim ki bu konuda fikir verip bi de dedigini yaptirmaya calisiyor. taviz vermeyin bu konuda. aileniz konusunda tutsun cenesini fikir vermesn

eşime sert cıkıstım resti cektim kv konussun dursun kv pasif bilsin beni eşim gitmezsek ne yapabileceğimi biliyor pasif değilim yani
Ailenizin sizin için nekadar önemli olduğunu her fırsatta gösterin , gösterin ki eşiniz sizin ailenizi görme isteğinize saygı duysun.

E tamam canım sen sebebini bulmuşsun bile :))) Kocan gelmiyorsa bile kendin gidersin. Ama çok onada alıştırma bu sefer kocanın kolayına gelir kendi hiç gitmez. İkisi de lazım. Ben bazen memlekete tek gitmek istiyorum bazen de onsuz hiç gitmek istemiyorum. Benim kb 'da gittik mi onları da götürelim istiyor. Hepsi ayrı bir çeşit anlayacağın.

Ailenizin sizin için nekadar önemli olduğunu her fırsatta gösterin , gösterin ki eşiniz sizin ailenizi görme isteğinize saygı duysun.
Her fırsatta ailemi sevdiğimi belirtirim nasıl alıstırırsan öyle gider o yüzden su an benim icin cok önemli ve herkes görecek eşime istediğimi yaptırabilidiğimi kv özellikle

Peşinize neden takılıyorlar ya Allahım bu erkek aileleri hep dert kız ailesinden ceken bir erkek görmedim daha :):)

Erkek ailesinde de vakit geçir demek istiyorsunuz galiba onlara ayda 1 gidiyoruz o yüzden tüm tatilimi aileme harcayacağım ya da kafa tatiline cıkarım :):)
Yo öyle demek istemiyorum. Tatili illa birinizin ailesiyle mi geçirmeniz gerekiyor? Başbaşa tatil planınız neden Yok? Başbaşa otel tatili , yada turla gezi , yada tursuz gezi vs olabilir.

2 ay kendi anne babamın yanında da patlarım ben. 2 hafta hasret gidermek için fazla fazla yeter. Ki bizim yıllık izinler 20 gün en fazla 10 ü ailelerle olur.

Yeni evlendik daha kendi aileme gitmedim o yüzden balayı dısında tatil planı yapamadık daha ilerleyen yıllarda yapacagız insallah güzel yorumun icin sağol :*:* ben onun ailesine inat sanırsam kendi ailemde 1 aydan fazla kalmayı düşünüyorum eşim öğretmen oldugu icin tatil için vaktimiz cok

Ailenize bu kadar düşkündüyseniz kendi memleketinizde biriyle evlenseydiniz keşke.Yılda 3-4 sefer doğudan batıya seyahat etmek epey tuzlu.Eşinizinde bir gün size söyleyeceği sözler mutlaka bunlar olacaktır.Yada alır biletinizi gönderir bir iki ay tek başınıza kalınca kendi evinizin kıymetini anlarsınız.Yeni evlisiniz böyle hassas olmanız normal.Bu sebepten eşinizle bozuşmayın bence.

Ailesini karıştırmayın hayatınıza kesinlikle. Ama onlara inat olarak verdiğiniz kararda da yine onların etkisi olacak. Benim kp ve benim annem de bazen saçma sapan şeylere karışırlar. Gece kalmayın diye 1 saatlik yol için kahvaltı sonrası yola çıkmamızı istemişliği var kp in. Duymamazlığa verdik ilk zamanlar. Baktık susmuyor her defasında yine aynı , surat astık Yok yine anlamadı en sonunda bşr daha bizim gidiş saatimize karışırsan buraya gelmeyeceğiz dedik sustu.

Duymamazlığa ver , surat as , kalk mutfağa su alacağım gibi bahanelerle rahatsız olduğunu belli et. Ama inatlaşmak ve inat nedeni ile karar vermek ilişkinizi olumsuz etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…