• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek aileleri can da kız aileleri patlican mı?

Ailenize bu kadar düşkündüyseniz kendi memleketinizde biriyle evlenseydiniz keşke.Yılda 3-4 sefer doğudan batıya seyahat etmek epey tuzlu.Eşinizinde bir gün size söyleyeceği sözler mutlaka bunlar olacaktır.Yada alır biletinizi gönderir bir iki ay tek başınıza kalınca kendi evinizin kıymetini anlarsınız.Yeni evlisiniz böyle hassas olmanız normal.Bu sebepten eşinizle bozuşmayın bence.
Yılda 3 .4 kez değil ki bir subat tatilinde birde yaz tatilinde iki kere gitmiş oluyoruz .ben bastan nasıl alıstırısan öyle gideceğini düşündüğüm icin kaplan kesiliyorum bu konuda eşime

Ailesini karıştırmayın hayatınıza kesinlikle. Ama onlara inat olarak verdiğiniz kararda da yine onların etkisi olacak. Benim kp ve benim annem de bazen saçma sapan şeylere karışırlar. Gece kalmayın diye 1 saatlik yol için kahvaltı sonrası yola çıkmamızı istemişliği var kp in. Duymamazlığa verdik ilk zamanlar. Baktık susmuyor her defasında yine aynı , surat astık Yok yine anlamadı en sonunda bşr daha bizim gidiş saatimize karışırsan buraya gelmeyeceğiz dedik sustu.

Duymamazlığa ver , surat as , kalk mutfağa su alacağım gibi bahanelerle rahatsız olduğunu belli et. Ama inatlaşmak ve inat nedeni ile karar vermek ilişkinizi olumsuz etkiler.
Haklısınız ama bende sinirimi böyle atıyorum karsıdaki sinirimi bozunca hoslanmaycagı seyi yaparak elimde değil yani bu .siz yüzüne söyleyebilmişsiniz onların ne güzel valla

Siz kv falan dinlemeyin gidin ailenizle 15 günün keyfini çıkarın yerinizde olsam anahtarı da vermezdim ne gerek var kendi evi var sonucta

Peşinize neden takılıyorlar ya Allahım bu erkek aileleri hep dert kız ailesinden ceken bir erkek görmedim daha :):)
Ben onu da gördüm de ama kadınlar genelde hep eşini destekliyor ailesine karşı. Ahhh ahh neden böyleyiz bilmem. Bizim tek derdimiz kendi ailemizi kurmak oluyor. Erkeklerse asla anne babalarından başka bir aile düşünmüyor. Gıcıklandım bak :KK12::KK48:

Annenizin yanina gitmek esinizi ve sizi ilgilendirir kayinvalidenin karismaya hakki hicbir sekilde yok.Evin anahtari konusunu siz karar verin ama sunuda unutmayin iyilikten maraz dogar.

Ben onu da gördüm de ama kadınlar genelde hep eşini destekliyor ailesine karşı. Ahhh ahh neden böyleyiz bilmem. Bizim tek derdimiz kendi ailemizi kurmak oluyor. Erkeklerse asla anne babalarından başka bir aile düşünmüyor. Gıcıklandım bak :KK12::KK48:
Olgunlaşma süreleri geç oluyor ya ondandır belki:)

Annenizin yanina gitmek esinizi ve sizi ilgilendirir kayinvalidenin karismaya hakki hicbir sekilde yok.Evin anahtari konusunu siz karar verin ama sunuda unutmayin iyilikten maraz dogar.
Dün yine bu konuyu actım eşime tabiki kimseyi ilgilendirmez diyor yaşlı başlı insanın lafını me takıyorsun ben bile ailemi ciddiye almıyorum he he de geç dedi

Siz kv falan dinlemeyin gidin ailenizle 15 günün keyfini çıkarın yerinizde olsam anahtarı da vermezdim ne gerek var kendi evi var sonucta
Evde sıkılıyorlar genelde evdeler tek gezecekleri yer ogullarının ya da kızlarının evi değişiklik istiyorlar galiba ama banane :)

Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )
anahtarı bırakma ne alaka ? ondan sonra her işine burnunu sokmaya başlar yüz bulduğu için, önüne varamazsın

Back