Erkek aileleri can da kız aileleri patlican mı?

Yılda 3 .4 kez değil ki bir subat tatilinde birde yaz tatilinde iki kere gitmiş oluyoruz .ben bastan nasıl alıstırısan öyle gideceğini düşündüğüm icin kaplan kesiliyorum bu konuda eşime

Haklısınız ama bende sinirimi böyle atıyorum karsıdaki sinirimi bozunca hoslanmaycagı seyi yaparak elimde değil yani bu .siz yüzüne söyleyebilmişsiniz onların ne güzel valla

Siz kv falan dinlemeyin gidin ailenizle 15 günün keyfini çıkarın yerinizde olsam anahtarı da vermezdim ne gerek var kendi evi var sonucta

Peşinize neden takılıyorlar ya Allahım bu erkek aileleri hep dert kız ailesinden ceken bir erkek görmedim daha :):)
Ben onu da gördüm de ama kadınlar genelde hep eşini destekliyor ailesine karşı. Ahhh ahh neden böyleyiz bilmem. Bizim tek derdimiz kendi ailemizi kurmak oluyor. Erkeklerse asla anne babalarından başka bir aile düşünmüyor. Gıcıklandım bak

Annenizin yanina gitmek esinizi ve sizi ilgilendirir kayinvalidenin karismaya hakki hicbir sekilde yok.Evin anahtari konusunu siz karar verin ama sunuda unutmayin iyilikten maraz dogar.

Olgunlaşma süreleri geç oluyor ya ondandır belki:)

Annenizin yanina gitmek esinizi ve sizi ilgilendirir kayinvalidenin karismaya hakki hicbir sekilde yok.Evin anahtari konusunu siz karar verin ama sunuda unutmayin iyilikten maraz dogar.
Dün yine bu konuyu actım eşime tabiki kimseyi ilgilendirmez diyor yaşlı başlı insanın lafını me takıyorsun ben bile ailemi ciddiye almıyorum he he de geç dedi

Siz kv falan dinlemeyin gidin ailenizle 15 günün keyfini çıkarın yerinizde olsam anahtarı da vermezdim ne gerek var kendi evi var sonucta
Evde sıkılıyorlar genelde evdeler tek gezecekleri yer ogullarının ya da kızlarının evi değişiklik istiyorlar galiba ama banane :)

anahtarı bırakma ne alaka ? ondan sonra her işine burnunu sokmaya başlar yüz bulduğu için, önüne varamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…