En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimi sevmiyorum
Ayrı yatıyoruz
Bizi bağlayan şey çocuklar
Boşanmak üzereyim
Hayallerimdeki kadınsın
Senden vazgeçemem
Seni kimseye yar etmem

Ve bir Yeliz şarkısı dolanır dilime
yalaaaaaaaan yalaaaaaaaaan yalaaaaaaaaan

Ha birde 20 senedir kankanız kardeşinizmiş o çok akıllı ve zeki okumuş etmiş övdüğünüz ''kankanız'' sizin kocanıza göz dikmesin malum nasıl güvenilir...
Hanımefendi burda arkadaşımın bundan onceki yaşantısında bendeki imajının nasıl bir insan olduğunu anlattım. Ben ne kadar muhteşem bir metres nasılda akıllı bak adamı nasıl da etkiledi demedim! Saçmasapan yorumlar yapmayın. Sizin hiç mi dost kardeş dediğiniz bir insan yok. O insan karşınıza aniden karakteri dışında bir şey yapıp cıksa siz şok olmaz mısınız? Hiç mi yanlışından döndürmeye çabalamazsınız? Ben arkadaşımın okumuş etmişliğini onu övmek için yazmadım! normalde akıllı başarılı, kendini yetiştirmiş, istikrarlı, ailesini sırtlayan, manen benim hep yanımda olmuş, birlikte büyüdüğüm, güvenilir bir insan olduğunun altını çizdim ki, kız o.spuymuş işte sen neyin derdindesin denmesin yapıcı cevaplar alabileyim diye!. Yoksa burda bana yada arkadaşıma hakaret etmenizin benim soruma bir çaresi yok takdir edersiniz ki. normalde böyle şeylerle işi olacak biri değil son beş aydır gözü kör oldu ! onu bu yanlıştan nasıl alırım diye tavsiye almak için konuyu açtım.
Eğer kendisiyle bundan sonra görüşmeyeceksem bu Kocamı elimden almasın korkusundan değil, kendisine ve bir aileye yazık ederek bendeki imajını yerlebir ettiği için olur!

Övdüğünüz kadar akilli olduğunu nerden cikardiniz? Bence tam bir salak arkadaşınız.
Beni de oyle bir insanın bu kadar aptallığı yapması şok ettiği için burda konu açtım hanımefendi. Yoksa salak olduğuna emin olduğum zaten boyle şeylere yatkın bir insanla yirmi senemi geçirmem heralde?

Zor bir durum gerçekten. Bazen en yakınlarımıza bile müdahale edemiyoruz, bile bile yanlışa düşüyorlar bu da insanı ayrı bi üzüyor, anlıyorum sizi. Siz elinizden geldiğince bunun yanlışlığını ve yaşabileceği mutsuzlukları vurgulayın, sırt çevirmeyin yine de. Bu boşanma davasının gerçekten açılıp açılmadığını öğrenmesini sağlayın. Bir şekilde bu adamın bir yalanını vs yakalayıp çirkef yüzünü görmesi gerekiyor. Böyle böyle soğur umarım. Hayat onun, yol onun siz bir yere kadar müdahale edebilirsiniz, çok da sıkıntı yapmayın kendinize.

valla ben burada benzer bir konu acmıstım bana sana ne milletin özel hayatından herkes kendi yasadıgından sorumlu herkesin tercihi kendine sen niye karısıyorsun vs yorumlar geldi
zannedersin ultra rahat ve anlayıslı bir milletiz
o aldatılan kadın sizin ablanız arkadasınız kuzeniniz kardesiniz olunca da bu kadar umursamaz olabilecekler mi acaba böyle yazanlar

Son düzenleme:
Haklısınız. gerçekten fikir almak için açtım konuyu yapabileceğim bir şey var mı diye başka gözlerden de olayı anlamak istedim ama sağolsunlar hakaret edenler mi sanane yazanlar mı..enteresanlar gerçekten.

Tasvip etmiyorsan tavrını koyup görüşmemelisin..
Doğru bulmadığını etrafta onca bekari dururken evli çocuklu bir adamla olmasının saçmalık olduğunu söyleyip .Etik bulmadığınız durum devam edecekse artık görüşmek istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Sevgiler...

internette hepsi seyma subasının askerleri, gercek hayatta kocis kocis, instagramdan seni ekleyen bu kız kim.

ben size kendi basıma gelince yaptıgımı anlatayım, belki isinize yarar. ben o kızı elli kere uyarmıstım, sizin gibi sert bir sekilde de uyardım, en sonunda kız benden hırsını almak icin (benim onu kıskandıgımı o yuzden aralarına girmek istedigimi dusunmus) benim sevgilime de yürüdü. cunku insan böyle bir noktada dogru ve yanlısı ayırt edemiyor bence o yuzden bu noktaya geliyor yani. psikolojik olarak bir ihtiyac durumunda bir yanlısa bagımlı oluruz, aynı arkadasınızın babasız buyuyup erkek ihtiyacından dolayı metres olmaya bagımlı olması gibi. inanın o adamdan ayrılsa da baska bir evli adamla sevgili olur. insanların uyusturucu bagımlısı olması gibi. yapılanın, kullanılanın yanlıslıgını bildigi halde yapmak buyuk acizlik, ve onu elde etmek icin de onundeki butun engelleri kaldırır, her seyı yapar, nasıl uyusturucu parası bulmak icin annesini babasını gasp eden yaralayanlar varsa, bu kız da beni engel olarak gördu, onu kıskandıgım dedikodusunu yaydı once sonra da benim sevgilime yurudu. o yuzden siz uzerinize duseni yaptıktan sonra aranıza mesafe koyun, cok yakınınız olmasını da anlıyorum ama o su an bagımlı psikolojisinde ve saglıklı dusundugunu zannetmiyorum. inanın sıze arkadaslıgının da bir faydası olmaz. ben de cok reddettim böyle söyleyenleri basta o onun kendi iliskisi bana ne dedim ama olmuyor, icindeki saglıksız durumu kız yasak bir iliski yasayarak dısa vuruyor, ama o saglıksız durum hala devam ediyor. o yuzden gun gelir size de yansır, siz elinizden geleni yapmıssınız, daha fazla ugrasmayın da. o zaten sizin ona verdiginiz kadar degeri size veriyorsa bu yanlıslıktan kurtulduktan sonra size sağlıklı bir sekilde aklı basında olarak doner arkadasım sen haklıydın diye. bekleyin ve görün, ama böyle devam edecekse uzak durun, sizin kocanıza yürür demiyorum ama sizin engel olmak ıstediginizi dusunup baska sekilde zarar verebilir, cunku bir insan bile bile bir yanlıs yapıyor ve buna devam ediyorsa ben normal oldugunu dusunmem ve zafere giden her yol mübahtır dusuncesiyle onune geleni ezer gecer engel olana da hırs yapıp zarar verir.

Valla bu hikaye birebir benim ex bi arkadasimi anlatıyor. Ex diyorum cunku kendisini 4 yil once sildim. 15 yıllık arkadaşımdi. Ben ilişkisini hic bi zaman onaylamadim. Ama kiz o kadar bunalimdaydi ki gözu hic bişeyi gormuyordu. En son benim bebegim olacağını ogrendiginde kiskancligindan bana kufurleri saydirdi. O hic bir zaman o mutlulugu yasayamayacagini biliyordu..o nedenle hirsindan 7 aylik hamileyken bana beddua bile etti.Sanki evli adamla birlikte olan benim.. bu arada 4 yildir kendisi ile gorusmuyorum. Hikaye birebir ayni oldugu icin ben sana sonunu soyliyim. Adam karisindan bosanmadi arkadaşimla evlenmedi adamin cocugu 4 yasinda. Ex arkadaşım ikinci kadin olmaya devam eden kendini kullandiran olmaktan bir adim oteye gidemedi. Ben mi? Onun gibi şerefsiz birini hayatimdan cikardigim icin cok mutluyum.

Kendisi çekmiş berbat hayati , o minnacık yavrusuna mı yaşatacak.. en pis durumda ne biliyor musunuz ?? Karşında ki kadının hamile olması .. eşit şartlarda olamaması belki eşiyle iyi olcaklar hamilelik etkili cinsel olarak psikolojik olarak .. Arkadaşınız tam bir ucuz kadın boşuna çocukluğu vs . O kadar eğitim almış , vicdanı Yok ne yapayım....

Allah oyle adaminda cezasini versin 2.kadinlarin da.
Bizim yurta boyle bir kadin vardi evli iki cocuklu bir adamin metresiydi.ben muhatap olmadim o kadinla.
Okul bitince ogrendim ki o herifle evkenmis demeki adam karisini bosadi.

Onun kararı kocaman yurtdısında eğitim almış akıllı,zeki kız bunca akıl veren var sen annen muhtemelen bilen diğer kişiler kullanıldığını kabul etmiyorsa devam ediyorsa yapacağınız birşey yok kesmeyin ama görüşmeyi seyreltin.Size sızlanmasına ağlanmasına müsade etmeyin çokta sık gelip gitmesin havalar ısınıyor cocugu bahane eder parklarda cafelerde görüşürsünüz çocuk huysuz ay ağladı diyin eşimle gerginiz şimdi konuşamam deyin hastayım uyuyordum vs vs bir müddet sonra dışarda kalmak istediğinizi anlar bunaltmaz sizi
onun için birşey yapamazsınız neyse yaşayıp kendisi görecek kendinizi üzüp kasmayın derim
kadınla bebeklerine üzüldüm insan günahsızın günahına bu kadar kolay girmemeli anlamıyorsa arkadasının sorunu oturur paşa paşa bekler karmasının ilahi adaletinin gelip onu bulmasını

Ceken cektirirmis derler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…