- 30 Ocak 2013
- 29.329
- 43.868
-
- Konu Sahibi hazychampagne
Hanımefendi burda arkadaşımın bundan onceki yaşantısında bendeki imajının nasıl bir insan olduğunu anlattım. Ben ne kadar muhteşem bir metres nasılda akıllı bak adamı nasıl da etkiledi demedim! Saçmasapan yorumlar yapmayın. Sizin hiç mi dost kardeş dediğiniz bir insan yok. O insan karşınıza aniden karakteri dışında bir şey yapıp cıksa siz şok olmaz mısınız? Hiç mi yanlışından döndürmeye çabalamazsınız? Ben arkadaşımın okumuş etmişliğini onu övmek için yazmadım! normalde akıllı başarılı, kendini yetiştirmiş, istikrarlı, ailesini sırtlayan, manen benim hep yanımda olmuş, birlikte büyüdüğüm, güvenilir bir insan olduğunun altını çizdim ki, kız o.spuymuş işte sen neyin derdindesin denmesin yapıcı cevaplar alabileyim diye!. Yoksa burda bana yada arkadaşıma hakaret etmenizin benim soruma bir çaresi yok takdir edersiniz ki. normalde böyle şeylerle işi olacak biri değil son beş aydır gözü kör oldu ! onu bu yanlıştan nasıl alırım diye tavsiye almak için konuyu açtım.Ha birde 20 senedir kankanız kardeşinizmiş o çok akıllı ve zeki okumuş etmiş övdüğünüz ''kankanız'' sizin kocanıza göz dikmesin malum nasıl güvenilir...
Beni de oyle bir insanın bu kadar aptallığı yapması şok ettiği için burda konu açtım hanımefendi. Yoksa salak olduğuna emin olduğum zaten boyle şeylere yatkın bir insanla yirmi senemi geçirmem heralde?Övdüğünüz kadar akilli olduğunu nerden cikardiniz? Bence tam bir salak arkadaşınız.
Senin başına gelirse öyle yaparsın. üşenmemişsin birde harflerin arasına tire koymuşsun tek tek. Teşekkürler.Bundan s-a-n-a-n-e
Arkadaslik iliskini kesersin olur biter.
Haklısınız. gerçekten fikir almak için açtım konuyu yapabileceğim bir şey var mı diye başka gözlerden de olayı anlamak istedim ama sağolsunlar hakaret edenler mi sanane yazanlar mı..enteresanlar gerçekten.valla ben burada benzer bir konu acmıstım bana sana ne milletin özel hayatından herkes kendi yasadıgından sorumlu herkesin tercihi kendine sen niye karısıyorsun vs yorumlar geldi
zannedersin ultra rahat ve anlayıslı bir milletiz
o aldatılan kadın sizin ablanız arkadasınız kuzeniniz kardesiniz olunca da bu kadar umursamaz olabilecekler mi acaba böyle yazanlar
Çok teşekkür ederim. Sevgiler...Zor bir durum gerçekten. Bazen en yakınlarımıza bile müdahale edemiyoruz, bile bile yanlışa düşüyorlar bu da insanı ayrı bi üzüyor, anlıyorum sizi. Siz elinizden geldiğince bunun yanlışlığını ve yaşabileceği mutsuzlukları vurgulayın, sırt çevirmeyin yine de. Bu boşanma davasının gerçekten açılıp açılmadığını öğrenmesini sağlayın. Bir şekilde bu adamın bir yalanını vs yakalayıp çirkef yüzünü görmesi gerekiyor. Böyle böyle soğur umarım. Hayat onun, yol onun siz bir yere kadar müdahale edebilirsiniz, çok da sıkıntı yapmayın kendinize.
internette hepsi seyma subasının askerleri, gercek hayatta kocis kocis, instagramdan seni ekleyen bu kız kim.Haklısınız. gerçekten fikir almak için açtım konuyu yapabileceğim bir şey var mı diye başka gözlerden de olayı anlamak istedim ama sağolsunlar hakaret edenler mi sanane yazanlar mı..enteresanlar gerçekten.
Merhaba hanımlar. Gerçekten çıkmaza düştüm ve başkalarının fikirlerini de almak istedim.
En yakın arkadaşımı kısaca özetlemem gerekirse; Kendisi 25 yaşında, sıradan bir türk kızı ölçülerinde çok dikkat çekecek bir dış görünüme sahip olmayan lakin üniversitede yurtdışında eğitim görmüş, iki yabancı dil bilen, gerçekten akıllı, çok iyi ve bilenen bir şirkette, iyi bir pozisyonda, iyi bir maaşla çalışan, babasız büyümüş bulunduğu noktaya çalışarak gelmiş azimli hırslı bir kız.
Üniversite yıllarında iken yabancı bir erkek arkadaşı vardı ve ciddi bir ilişkiydi. Evlenmeyi planlıyorlardı ancak işler beklendiği gibi gitmedi ayrıldılar. O ayrılık süresinde de kendisi duygusal bir boşluğa düştü. İş yerinde de ona açıkça ilgisini belli eden, tuhaf birinden bana bahsetmeye başladı. Arkadaşımdan daha üst pozisyonda çalışan, 30 yaşlarında evli ve hamile bir eşi varmış. Ama arkadaşıma; "sen benim hayallerimdeki kadınsın, eşimle ayrılık aşamasındayız, bebek doğduktan sonra tamamen ayrılacağız, ona karşı sevgim yok" diyordu. Arada iş çıkışlarında çay kahve içtiklerini ondan asla hoşlanmadığını sadece bu ilginin hoşuna gittiğini söylüyordu. Ne kadar görüşmemesini söylediysem de dinletemedim. Gel zaman git zaman iyiden iyiye bizimkinin aşık olduğunu anlamaya başladım. Adam hediyeler alıyor bizim kızı şımartıyor, doğacak bebeğini ne kadar umursamadığını anlatıyor, boşanma davalarının yakın zamanda görüleceğini, eşinin onun isteği dışında bu çocuğu yaptığını anlatıp duruyormuş.
Bir şekilde akacak kan damarda durmadı ve asla boşanmadan onla ilişkiye başlamayacağını söyleyen kız bununla sevgili oldu!
Bu arada iki dava geçti, bebek doğdu adam cocuğuna cok düşkün oldu, hakim de zaten bunları boşamadı. (Kadın ayrılmak istemiyor eşimden memnunum diyormuş ki ben bu boşanma davasından da şüpheliyim! Belki de böyle bir şey yok bile) Adamsa hala karısıyla yaşadığı halde bizimkinin eski sevgililerini sorun ediyor durup dururken kavga cıkartıyor kıskançlık krizleri geçiriyor Kız da gelip bana ağlıyor. Annemle karşısına geçtik konuştuk gerçekten sertte konuştum işin sonunda mutlu olamayacağını söyledim kandırıldığını anlattım haklısınız deyip yine bildiğini okudu. Mutlu değil sürekli kavga halindeler ama ayrılamıyorlar adam her tartışmada bunu aşağılayıp yapıp edip sensiz olamam senle evlenicez filan deyip dönüyor. Son ayrılıklarında bana sözler verdi asla barışmayacağım dedi dün yine barışmışlar.
Benim de aynı yaşlarda bebeğim var gerçekten arkadaşımdan cok soğudum beni hayalkırıklığına uğrattı artık görüşmek bile istemiyorum ama yirmi senelik dostum Ne yapmalıyım bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
NOT: arkadaşımın doğal bir aile hayatı olamadı. O iki yaşındayken ayrılmışlar. Kendi babasını sadece bir kez gördü ve kısa bi dönem Üvey babası oldu sonra annesi ondan da boşandı ve Ailesinde evli birileriyle beraber olan yakın akrabaları hep vardı. O bunu eleştiriyordu tabi şimdi ama ön teker nereye arka teker oraya oldu.. bunu da belirtmeliydim sanırım..
Onun kararı kocaman yurtdısında eğitim almış akıllı,zeki kız bunca akıl veren var sen annen muhtemelen bilen diğer kişiler kullanıldığını kabul etmiyorsa devam ediyorsa yapacağınız birşey yok kesmeyin ama görüşmeyi seyreltin.Size sızlanmasına ağlanmasına müsade etmeyin çokta sık gelip gitmesin havalar ısınıyor cocugu bahane eder parklarda cafelerde görüşürsünüz çocuk huysuz ay ağladı diyin eşimle gerginiz şimdi konuşamam deyin hastayım uyuyordum vs vs bir müddet sonra dışarda kalmak istediğinizi anlar bunaltmaz siziMerhaba hanımlar. Gerçekten çıkmaza düştüm ve başkalarının fikirlerini de almak istedim.
En yakın arkadaşımı kısaca özetlemem gerekirse; Kendisi 25 yaşında, sıradan bir türk kızı ölçülerinde çok dikkat çekecek bir dış görünüme sahip olmayan lakin üniversitede yurtdışında eğitim görmüş, iki yabancı dil bilen, gerçekten akıllı, çok iyi ve bilenen bir şirkette, iyi bir pozisyonda, iyi bir maaşla çalışan, babasız büyümüş bulunduğu noktaya çalışarak gelmiş azimli hırslı bir kız.
Üniversite yıllarında iken yabancı bir erkek arkadaşı vardı ve ciddi bir ilişkiydi. Evlenmeyi planlıyorlardı ancak işler beklendiği gibi gitmedi ayrıldılar. O ayrılık süresinde de kendisi duygusal bir boşluğa düştü. İş yerinde de ona açıkça ilgisini belli eden, tuhaf birinden bana bahsetmeye başladı. Arkadaşımdan daha üst pozisyonda çalışan, 30 yaşlarında evli ve hamile bir eşi varmış. Ama arkadaşıma; "sen benim hayallerimdeki kadınsın, eşimle ayrılık aşamasındayız, bebek doğduktan sonra tamamen ayrılacağız, ona karşı sevgim yok" diyordu. Arada iş çıkışlarında çay kahve içtiklerini ondan asla hoşlanmadığını sadece bu ilginin hoşuna gittiğini söylüyordu. Ne kadar görüşmemesini söylediysem de dinletemedim. Gel zaman git zaman iyiden iyiye bizimkinin aşık olduğunu anlamaya başladım. Adam hediyeler alıyor bizim kızı şımartıyor, doğacak bebeğini ne kadar umursamadığını anlatıyor, boşanma davalarının yakın zamanda görüleceğini, eşinin onun isteği dışında bu çocuğu yaptığını anlatıp duruyormuş.
Bir şekilde akacak kan damarda durmadı ve asla boşanmadan onla ilişkiye başlamayacağını söyleyen kız bununla sevgili oldu!
Bu arada iki dava geçti, bebek doğdu adam cocuğuna cok düşkün oldu, hakim de zaten bunları boşamadı. (Kadın ayrılmak istemiyor eşimden memnunum diyormuş ki ben bu boşanma davasından da şüpheliyim! Belki de böyle bir şey yok bile) Adamsa hala karısıyla yaşadığı halde bizimkinin eski sevgililerini sorun ediyor durup dururken kavga cıkartıyor kıskançlık krizleri geçiriyor Kız da gelip bana ağlıyor. Annemle karşısına geçtik konuştuk gerçekten sertte konuştum işin sonunda mutlu olamayacağını söyledim kandırıldığını anlattım haklısınız deyip yine bildiğini okudu. Mutlu değil sürekli kavga halindeler ama ayrılamıyorlar adam her tartışmada bunu aşağılayıp yapıp edip sensiz olamam senle evlenicez filan deyip dönüyor. Son ayrılıklarında bana sözler verdi asla barışmayacağım dedi dün yine barışmışlar.
Benim de aynı yaşlarda bebeğim var gerçekten arkadaşımdan cok soğudum beni hayalkırıklığına uğrattı artık görüşmek bile istemiyorum ama yirmi senelik dostum Ne yapmalıyım bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
NOT: arkadaşımın doğal bir aile hayatı olamadı. O iki yaşındayken ayrılmışlar. Kendi babasını sadece bir kez gördü ve kısa bi dönem Üvey babası oldu sonra annesi ondan da boşandı ve Ailesinde evli birileriyle beraber olan yakın akrabaları hep vardı. O bunu eleştiriyordu tabi şimdi ama ön teker nereye arka teker oraya oldu.. bunu da belirtmeliydim sanırım..
Ceken cektirirmis derler.Merhaba hanımlar. Gerçekten çıkmaza düştüm ve başkalarının fikirlerini de almak istedim.