- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
-
- Konu Sahibi hazychampagne
Utanmasalar karım sporla üredi ben elimi bile sürmedim diyecek..o değil de bu kadınlar nasıl adamın izni olmadan hamile kalıyor, içkisine ilaç atıp tecavüz mü ediyorlar nedir yani?
Neden önemli bilemedim ama evet bebeklikten beri.. aynı mahallede büyüdük.Sadece merak ettim. Arkadaşınız 25 yaşındaymış, sizin de 20 yıllık dostunuzmuş. Öyle yazmışsınız. 5 yaşından beri mi dostsunuz?
Utanmasalar karım sporla üredi ben elimi bile sürmedim diyecek..
Bunların hiç biri onun ahlak vicdan sahibi olduğunu göstermez. Bir insanda bu ikisi yoksa uzak duracaksın.Kendisi 25 yaşında, sıradan bir türk kızı ölçülerinde çok dikkat çekecek bir dış görünüme sahip olmayan lakin üniversitede yurtdışında eğitim görmüş, iki yabancı dil bilen, gerçekten akıllı, çok iyi ve bilenen bir şirkette, iyi bir pozisyonda, iyi bir maaşla çalışan, babasız büyümüş bulunduğu noktaya çalışarak gelmiş azimli hırslı bir kız.
Eğer bu kız anlattığınız kadar zeki olsaydı böyle bir saçmalığa inanmazdı. Karısı kocasına tecavüz ederek hamile kalmamıştır herhalde.eşinin onun isteği dışında bu çocuğu yaptığını anlatıp duruyormuş.
Kızın bu özelliklerinden bahsetmemin sebebi kızı övmek değil, her zaman arkadaşım olarak takdir ettiğim donanımlı bir insan olduğunu düşünür iken, karşıma geçip böyle sanki saflama gözü açılmamış sığırcık yavrusu gibi herşeye inanan biri olarak konuşuyor olmasını vurgulamaktı.Eğer bu kız anlattığınız kadar zeki olsaydı böyle bir saçmalığa inanmazdı. Karısı kocasına tecavüz ederek hamile kalmamıştır herhalde.
E tabi,genelde evi var,arabası var,düzenini oturtmuş,şakaklar hafif kırlaşmış,olgunlaşmış adam...Hem kim öyle çalışacak,binbir emekle,10 yılını esir alan kredilerle boğuşacak.Hazır kurulu yuva.At eşi yuvadan,geç yerine...Eski masallarda vardı,gencin eşini zindana kapayıp,yerine geçen fırsatçılar...Masallar gerçek oldu.Ama kötü anlamda.Erkekler suçsuzmu, tabiki hayır;ilk önce onların köküne kibrit suyu...Şimdiki kızlarımızın çoğu evli adamlarla beraber olup heyecan istiyor
Bekar olsun onla evleneyim diye düşüneceklerine; evli adamların sevgilisi olmak için can atan bi mideye de sahipler
Ne acıdır ki hemcinslerimiz,hiç bişiden habersiz evine kocasına çoluk çocuğuna sahip olan hanımlarımızın yuvasına göz dikmekten de hiç utanmıyor buna heyecan diyor
Böyle ahlaksızlarda buna aşk diyor
Agziniza saglik ne guzel tabir etmissinizÖfff paçavra bir metresi baştan aşağı övme kelimeleri ile anlatmışsın midem kalktı..
gerçekten akıllı zeki falan demişsinde cehaleti ve aptallığı yerlerde geziyor.
Mantıklı olamamasının sebebi o adam belki de.. Kendi hatası da var tabii ki ama adam ikna gücü yüksek biri muhtemelen, aldatanlar da öyle olmalı zatwn; hem evdekini hem dışardakini elde nasıl tutacak yoksa??. Bi arkadaşım anlatmıştı; başka bir arkadaşına çok kızıyordu bunun gibi, adama inanıyor ne derse desin kanmamalı falan diye. Kız o adama sonunda tekmeyi basınca adam arkadaşı arayıp onunla konuşmuş, arkadaşım ben bile ikna oldum nerdeyse onu sevdiğine demişti, ki kendisi çok uyanık bir insandır..Kızın bu özelliklerinden bahsetmemin sebebi kızı övmek değil, her zaman arkadaşım olarak takdir ettiğim donanımlı bir insan olduğunu düşünür iken, karşıma geçip böyle sanki saflama gözü açılmamış sığırcık yavrusu gibi herşeye inanan biri olarak konuşuyor olmasını vurgulamaktı.
Ayrıca cocuğu olmasını kendisi hiç kafaya takmıyor. Bebeği var diye aynı evde yaşıyor olmalarına hak bile veriyor kendisi. Benden önce olmuş sonuçta diyor.
Mantıklı yaklaşmıyor olaylara yani anlayacağınız. Sanırım karısına bir şekilde bu olayı duyurmak gerek ne yapsam diye düşünmeye başladım.
Yapar mi yapar metres parcasi degil miHa birde 20 senedir kankanız kardeşinizmiş o çok akıllı ve zeki okumuş etmiş övdüğünüz ''kankanız'' sizin kocanıza göz dikmesin malum nasıl güvenilir...