En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şeyma subaşı yazmışlar yukarda ben de her defasında şaşırıyorum kendi arkadaşlarım dahil takip edip resimlerini beğeniyorlar mesela. Ben de beğeniyorum ama uzaktan uzaktan yani güzel kadın ve güzel giyiniyor ama prim vermek istemiyorum. İç güzelliğine hiç hiç inanmıyorum, bu arada açıklama yapmış evleniyormuş acun beyle...

Zor bir durum gerçekten. Bazen en yakınlarımıza bile müdahale edemiyoruz, bile bile yanlışa düşüyorlar bu da insanı ayrı bi üzüyor, anlıyorum sizi. Siz elinizden geldiğince bunun yanlışlığını ve yaşabileceği mutsuzlukları vurgulayın, sırt çevirmeyin yine de. Bu boşanma davasının gerçekten açılıp açılmadığını öğrenmesini sağlayın. Bir şekilde bu adamın bir yalanını vs yakalayıp çirkef yüzünü görmesi gerekiyor. Böyle böyle soğur umarım. Hayat onun, yol onun siz bir yere kadar müdahale edebilirsiniz, çok da sıkıntı yapmayın kendinize.
Aynısını yaşadım.kadin benim pisliği artık evlenelim 2 sene oldu.hani boşanıyordun...karina sorcam diyince benim pislik boşanmiyacagini söylemiş.ayrilmislar.ve o dönemde öğrendim. Simdi ben boşuyorum onu.

Evli adamla sevgili olan birine ben hayatta hiç bir konu da güvenmem
Ne belli benim kocama abime falan takilmayacagi

Bizim bir esnaf tanıdık karısının üstüne imam nikahıyla baska biriyle beraber olan bir adama borç para vermedi karısını alanen aldatmaktan çekinmeyen adam bizi mi aldatmaz diye
Gercekten dediği çıktı adamin bir sürü kişiden borc yaptığı sonradan paralarla kaçtığı anlaşıldı
Yani bir insanın kanin da varsa tüm hayatında vardır bir sey

Şu "Benim isteğim dışında hamile kaldı" lafına da sinir oluyorum.Madem araları kotu çocuk nasil oluyor? Kadın tek başına mı yapmış o çocuğu?Bence siz de önce mesafe koyun,sonra baktınız düzelmiyor tamamen kesin irtibatı.

İlk önce elin kadını bebeğini falan değil arkadaşımı düşünürdüm. Çünkü onları düşünecek olan o adam. Arkadışınız fena üzülecek. Seninle arkadaşlığımızı bitiririm falan diye tehdit edin ne biliyim.

Benim üniversitedeyken en Samimi arkadasim erkek arkadasindan ayrilinca bosluga dustü ve evli bir adamin tuzagina düsmek üzereydi.Kiyameti kpardim.arkadasligimi keserim dedim.sonra gittim adamla tanistim.Ve adamdan haz etmedigimi gösterdim.Adam arkadasima ne demis biliyor musun? ama iyi ki demis cünkü arkadasimda soru isareti birakmasina sebep oldu.
Ben ondan cirkinmisim,onu cok kiskandigim icin iliskilerine karsi cikiyormusum .PES dogrusu..Arkadasimi evli bir erkekle cikmak üzereyken uyardigim ve canla basla savundugum icin kiskanc oldum.Neyseki arkadasim gercegi gördü ve alakasini kesti.
Böyle yalanci erkeklere katlanamiyorum.

Benimde var bı tanıdığım evli erkekle beraber
Ve açıklaması da şu
HESAP VERMİYORUM
SEKS HAYATIM DOLU DİZGİN
KOCAM OLSA NAZİNİ Mİ ÇEKECEĞİM
ARABAMI ALDI
KONTORUMU ALIYOR
EŞİDE BANA DUA ETSİN HER GECE 10 DA EVİNE YOLLUYORUM!!!!!
tabi ben görüşmeyi anında kestim
Etrafta onca bekar varken bunlar hakmı??

Eeeee benim eski es bosanma davasi acilmadan ve asamasindayken kizlarla alenen sarmas dolas sosyal medyalara boy boy fotolarini atardi.. en sonunda cocuk peydahlamis bir bayandan, zaten olacagi buydu, hatta evlenmis imamve nikahiyla galiba ve hakimin karsisina oyle cikmis,kimsenin haberi bile yok, avukatim desen iki sene sonra farkediyor olayi.. NE ADALETI, INSANLAR BIRBIRININ KUYUSUNU KAZAR HALE GELMIS.. simdi diyorum evet nedir bu kadinlarin evli ve henuz bosanmamis erkek meraki, bunlarin soyu ne zaman tukenir bilinmez !!!! yani bu tip insanlari Allah islah etsin.. bile bile arkadasiniz daha ne kadar camura suruklenebilirki.. yarin bir gun esinizede musallat olursa sasirmayin.. derhal iliskinizi kesin, ister 20 yil arkadasliginiz olsun, size sadece zarar gelir.. arkadasini soyle kim oldugunu soyleyeyim diye bosuna dememisler..

Ve açıklaması da şu
HESAP VERMİYORUM
SEKS HAYATIM DOLU DİZGİN
ARABAMI ALDI
KONTORUMU ALIYOR
:KK57: Cok korkunc ya Allah belalarini versin

Ve açıklaması da şu
HESAP VERMİYORUM
SEKS HAYATIM DOLU DİZGİN
ARABAMI ALDI
KONTORUMU ALIYOR
ALLAH ıslah etsin zavallıya bak ya...

Şeyma subaşı yazmışlar yukarda ben de her defasında şaşırıyorum kendi arkadaşlarım dahil takip edip resimlerini beğeniyorlar mesela. Ben de beğeniyorum ama uzaktan uzaktan yani güzel kadın ve güzel giyiniyor ama prim vermek istemiyorum. İç güzelliğine hiç hiç inanmıyorum, bu arada açıklama yapmış evleniyormuş acun beyle...
ondan daha genç bir diğer kadınla aldatılmaya da hazır mıymış acaba :işsiz:

Ben direk arkadaşlığımı bitiririm. Daha once de ayni bu sebepten sildigim bir arkadaşım oldu. Iyi kide silmişim. Bu kadar da edepsizlik olmaz. Bugun baskasinin kocasına goz koyan o minicik evladı dusunmeden ask yaşayan yarın sizin kocanizq da goz koyar. Silin gitsin

Adamin karisinin haberi yok mu igrencler :KK43:
Yok maalesef:KK43:
Kadın da eşim beni seviyor diye diye dolanıyor:KK43:
Söylemek istiyorum ama diyemiyorum:KK43:

Adamda güya akraba evliliği imiş
Boşanamazmış zaten karı koca hayatları yokmuş
Yalanlar atıyor
((Karısı yeni doğum yapmıştı ben ikinci kadın olan arkadaşımla ilişkiyi kestiğimde))

Yok maalesef:KK43:
Kadın da eşim beni seviyor diye diye dolanıyor:KK43:
Söylemek istiyorum ama diyemiyorum:KK43:

Adamda güya akraba evliliği imiş
Boşanamazmış zaten karı koca hayatları yokmuş
Yalanlar atıyor
((Karısı yeni doğum yapmıştı ben ikinci kadın olan arkadaşımla ilişkiyi kestiğimde))
İkisinin de Allah belasini versin sedam yaaa of cok uzuldum :KK43:

Ama bı görsen canım sanki dünyanın en düzgün insanı! Ve en doğru şeyini yapar gibi de havalı...

Zavallı olduğunu anlayabilse keşke
Bu sene 4.senelerini kutluyorlar birde!!!!
zavallı olduğunu anlamaz anlayamaz çünki yaotığı şeyin yanlış olduğunu bile kabul etmiyor.
o ...nın karısı biliyordur ya 4 senede saklnamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X