En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız arkadaşınız çok da akıllı değilmiş. Ne yazık ki akıl mantık eğitimle olmuyor. Bugün karısına yaptığını yarın ona da yapacak. Adam da kız arkadaşın da iğrençler. Bebeğe üzüldüm gerçekten.

Adam işte büyük bı işyeri var
İş görüşmesi veya mal alımı gibi bahanelerle ayda bir haftasonu şehir dışına çıkıyor tabi bunlar da ayda bir tatile otellere..
Hatta adam bı keresinde karısını çocuklarını tatile götürmüş bu salak da onlarla aynı otele aynı anda gitmiş, planlı tabi
Nasıl içi kaldırıyor bilmiyorum valla

Aynen iğrençler
Ben görüşmeyi kestim
Anlatıyorum ama anlamıyor işte
Para herşeyden tatlı geliyor demekki onurdan gururdan...

Canım ne der demez ben yeni öğrendim dersin en kötü napıcaksın
ama söyle boşanırmı o kadın o kadar yüreklimi yoksa sineye çeker otururmu
Hiçbir maddi geliri diploması yok
Çalışsa yaşı 34 fabrikalar falan asgari ücret olur
Ama 3 çocuğu var diğerleri büyük hadi ama küçük olanın bakıma ihtiyacı var
Kaçarak evlendi işte ailesi sildiler

Tabi insan isterse herşeyi yapar ama tam kestiremiyorum sonucu ne olur

Kadının duruşuna baktığımda aldatılmayı kabul etmeyecek birisi ama

offf yaaaa kadının maddi gücü var sanıyordum ama olsun acından ölmez kimse maddi manevi tazminat alır nafaka alır
gül gibi bakar cocuklarına zaten kadın boşanmayı kabul ederse metresi zil takıp oynar adamda ev araba para ne istiyosa durunmu iyi diye verip boşanalabilir.

Peki evdeki kadını bebeginiz ne suçu var o yaşayıp görecek diye evdeki kadın bebek ne olacak oda babasız büyümüş ne hakkı var bebegi babasız ilgisiz büyütmeye böle kadınları Rabbim gün yüzü göstermesin kendi gibi bekar dururken yuva yıkmak nedir allah aşkına karısı hamile olan bütün erkekler gibi bu adam müsfettesi kendini meşale bulmuş egleniyor alan memnun vern memnun yuva yıkanın yuvası olmasın inş

Ama adam boşanmak istemiyor ki
Anlamadım hani gönül eğlendirmek için desem 4 yıl oldu
Karısını sevmiyor da aldatıyor desem boşanmak da bı seçenek ama valla artık nedenini de anlayamıyorum

Aynen ikincisi zaten derdi para
Hangi sevgili alır arabasını kıyafetlerini ayda bir tatilini ooo

ha adam boşanmak istemiyor ozaman senın bunu kesin söylemen lazım ! bu kadar iğrençlik olmaz.
bende sanıyorum adam kadın boşanmaz diye söylemiyor.

Haklisin da bebeği kendi babasi düşünmezse evdeki kadini kendi kocasi düşünmezse kim düşünür ki malesef herkes bencil bu hayatta....Ayrıca ben yaptığı şeyi savunmuşum gibi cevap vermişsiniz...Pardon da ben yuvası olur ve mutlu olur mu demişim yaptığı yanlışı durduramazsın demişim....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…