- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
-
- Konu Sahibi hazychampagne
Aynısını yaşadım.kadin benim pisliği artık evlenelim 2 sene oldu.hani boşanıyordun...karina sorcam diyince benim pislik boşanmiyacagini söylemiş.ayrilmislar.ve o dönemde öğrendim. Simdi ben boşuyorum onu.Zor bir durum gerçekten. Bazen en yakınlarımıza bile müdahale edemiyoruz, bile bile yanlışa düşüyorlar bu da insanı ayrı bi üzüyor, anlıyorum sizi. Siz elinizden geldiğince bunun yanlışlığını ve yaşabileceği mutsuzlukları vurgulayın, sırt çevirmeyin yine de. Bu boşanma davasının gerçekten açılıp açılmadığını öğrenmesini sağlayın. Bir şekilde bu adamın bir yalanını vs yakalayıp çirkef yüzünü görmesi gerekiyor. Böyle böyle soğur umarım. Hayat onun, yol onun siz bir yere kadar müdahale edebilirsiniz, çok da sıkıntı yapmayın kendinize.
Benimde var bı tanıdığım evli erkekle beraber
Ve açıklaması da şu
HESAP VERMİYORUM
SEKS HAYATIM DOLU DİZGİN
KOCAM OLSA NAZİNİ Mİ ÇEKECEĞİM
ARABAMI ALDI
KONTORUMU ALIYOR
EŞİDE BANA DUA ETSİN HER GECE 10 DA EVİNE YOLLUYORUM!!!!!
tabi ben görüşmeyi anında kestim
Etrafta onca bekar varken bunlar hakmı??
ALLAH ıslah etsin zavallıya bak ya...Benimde var bı tanıdığım evli erkekle beraber
Ve açıklaması da şu
HESAP VERMİYORUM
SEKS HAYATIM DOLU DİZGİN
KOCAM OLSA NAZİNİ Mİ ÇEKECEĞİM
ARABAMI ALDI
KONTORUMU ALIYOR
EŞİDE BANA DUA ETSİN HER GECE 10 DA EVİNE YOLLUYORUM!!!!!
tabi ben görüşmeyi anında kestim
Etrafta onca bekar varken bunlar hakmı??
görüşmezdimBenim de aynı yaşlarda bebeğim var gerçekten arkadaşımdan cok soğudum beni hayalkırıklığına uğrattı artık görüşmek bile istemiyorum ama yirmi senelik dostum Ne yapmalıyım bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
ondan daha genç bir diğer kadınla aldatılmaya da hazır mıymış acabaŞeyma subaşı yazmışlar yukarda ben de her defasında şaşırıyorum kendi arkadaşlarım dahil takip edip resimlerini beğeniyorlar mesela. Ben de beğeniyorum ama uzaktan uzaktan yani güzel kadın ve güzel giyiniyor ama prim vermek istemiyorum. İç güzelliğine hiç hiç inanmıyorum, bu arada açıklama yapmış evleniyormuş acun beyle...
Ama bı görsen canım sanki dünyanın en düzgün insanı! Ve en doğru şeyini yapar gibi de havalı...Cok korkunc ya Allah belalarini versin
Zavallı olduğunu anlayabilse keşkeALLAH ıslah etsin zavallıya bak ya...
Adamin karisinin haberi yok mu igrenclerAma bı görsen canım sanki dünyanın en düzgün insanı! Ve en doğru şeyini yapar gibi de havalı...
Zavallı olduğunu anlayabilse keşke
Bu sene 4.senelerini kutluyorlar birde!!!!
Yok maalesefAdamin karisinin haberi yok mu igrencler
İkisinin de Allah belasini versin sedam yaaa of cok uzuldumYok maalesef
Kadın da eşim beni seviyor diye diye dolanıyor
Söylemek istiyorum ama diyemiyorum
Adamda güya akraba evliliği imiş
Boşanamazmış zaten karı koca hayatları yokmuş
Yalanlar atıyor
((Karısı yeni doğum yapmıştı ben ikinci kadın olan arkadaşımla ilişkiyi kestiğimde))
zavallı olduğunu anlamaz anlayamaz çünki yaotığı şeyin yanlış olduğunu bile kabul etmiyor.Ama bı görsen canım sanki dünyanın en düzgün insanı! Ve en doğru şeyini yapar gibi de havalı...
Zavallı olduğunu anlayabilse keşke
Bu sene 4.senelerini kutluyorlar birde!!!!
Valla canım inan ben o eşe çok üzülüyorum hani bı sahte profil açıp yazmak istiyorum ama bide elim gitmiyorİkisinin de Allah belasini versin sedam yaaa of cok uzuldum
kuzum biz seninle bugun aynı anda hemen hemen aynı şeyleri yazıyoruz :)))Adamin karisinin haberi yok mu igrencler