En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anliyorum canim seni bak bir hatasni gorsen konusma bile al cantani cik evden bebeginle yine diyorum bol bol birikim yap deki su lazim bu lazim para iste biriktir.Elinde meslegin de varmis gercekten anlamiyorum neden affettin senin yerine baska bir kadin olsaydi coktan giderdi birde meslegi vrken
Yazik etme kendine nolur canim(

Benim için duydugun endişe için sağol. Evet hedefim maddi alt yapı oluşturmak. Çok şükür kizimda 4 yaşına girecek. Ondan sonra ilk sorunda aynen dediğini yapmayı düşünüyorum. Konusmicam bile.

Benim için duydugun endişe için sağol. Evet hedefim maddi alt yapı oluşturmak. Çok şükür kizimda 4 yaşına girecek. Ondan sonra ilk sorunda aynen dediğini yapmayı düşünüyorum. Konusmicam bile.
Masallah canim kizin buyumus bir kac ene sonra iyice kendini bilir. Sen her an gozun acik olsun bos buldugunda telini hemen kap ama hic caktitma.Allah yrfimcin olsun Aldatilan bayanlara cok uzuluyorum.Affetse bile icini hep kemiren bir kurt oluyor hersey yolunda gitse bile

Şöyle o şe...f......siz arkadaşına benim konularımı okusun.benimkide aynı bahanelerle oyalamış.. ..ben öğrenince de kendimi öldürürüm.evim ne güzelmiş yuvam ne güzelmiş.cocuklarim sen ne güzelmişsin.. ....allah için beni afet.sokaklarda yerlere mi yatmadı.kirizleremi girmedi.kimlere yalvarmadı yuvamı kurtarın diye.....ayaklarimin altını mi öpmedi.. ....bende bir seyi 40 defa söylersen gerçek olur ....hani bosanicaz diyormussunta kadına şimdi oldu.bitti.
Eşinin pişmanlığını gören biz bu kdr pişman bir erkek görmedik dediler.ama eşim benim onu bırakacağımı bildiği için korkusu bu kdr büyüktü.diger kadınlar gibi olsaydinmm ı o da çok pişman gibi davranmazdı.

Şimdi yuvam dağıldı.cocuklarimin toplu bir ailesi yok.dersleri kötü.kardesler birbirini görmüyor.ayni masada yemek yok.ayni evde uyumak yok.her kezin ailesiyle sabahlarken artık biz yanlıziz. Daha neler nwler.....ama o kadın için dediği de şuydu.. ..o ör . .puya mi gidicemmm.....

Bu son günlerde evli erkek ve bekar bayan ilişkisinde patlama oluyor çok mu cazip bu evliler piyasada bekar mı kalmadı

Hayır bizlerde bekardık çevremizde de evli insanlar vardı niye bizler onlarla beraber olmadık bu kişilik meselesi isteyen istediği ile birlikte olur hem sizine artık bu tarz konular midemi bulandırıyor gerçekten

Saçmalıktan başka bisey degil Aynen katılıyorum.

Bu arada konu bayagi eskiymis.Ben bu arkadasin akıbetini merak ettim.Ne oldu acaba?

Arkadaşın tam anlamıyla zayıf ve zekasiz.
Klasik bir yalana inanacak kadar saf yahut bu yalana inanmak isteyecek kadar aptal.
Bu satten sonra eğitim hayatıyla değil elin adamının metresi olarak anılacak..
Calistigi sirkettekiler bilmiyor sanki neler yaşandığını.
Artık bunun yüküyle yaşar..
Başarılı olsa bile kim bilir hangi müdürün gönlü hoş ettti derler.
Ama iyi olmuş..
Umarım daha beter olur.
Evli barkli çocuk bekleyen bir kadının kocasına bacak ayiranlara da ders olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…