En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek adam istemeden, kadın hamile kalmış... Ben gerçekten anlamıyorum bu kızlar uzayda mı yaşıyor.. Yahu hiç mi şahit olmuyor bu şerefsiz adamların hepsi aynı yalanı söylüyor... Allah ikisinin de belasını versin... Böyle bi insan müsveddesine arkadaşım demeye utanırım.. İsterse 100 yıllık olsun..

Kendisi 25 yaşında, sıradan bir türk kızı ölçülerinde çok dikkat çekecek bir dış görünüme sahip olmayan lakin üniversitede yurtdışında eğitim görmüş, iki yabancı dil bilen, gerçekten akıllı, çok iyi ve bilenen bir şirkette, iyi bir pozisyonda, iyi bir maaşla çalışan, babasız büyümüş bulunduğu noktaya çalışarak gelmiş azimli hırslı bir kız.
Bunların hiç biri onun ahlak vicdan sahibi olduğunu göstermez. Bir insanda bu ikisi yoksa uzak duracaksın.

Eğer bu kız anlattığınız kadar zeki olsaydı böyle bir saçmalığa inanmazdı. Karısı kocasına tecavüz ederek hamile kalmamıştır herhalde.
Kızın bu özelliklerinden bahsetmemin sebebi kızı övmek değil, her zaman arkadaşım olarak takdir ettiğim donanımlı bir insan olduğunu düşünür iken, karşıma geçip böyle sanki saflama gözü açılmamış sığırcık yavrusu gibi herşeye inanan biri olarak konuşuyor olmasını vurgulamaktı.
Ayrıca cocuğu olmasını kendisi hiç kafaya takmıyor. Bebeği var diye aynı evde yaşıyor olmalarına hak bile veriyor kendisi. Benden önce olmuş sonuçta diyor.
Mantıklı yaklaşmıyor olaylara yani anlayacağınız. Sanırım karısına bir şekilde bu olayı duyurmak gerek ne yapsam diye düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
Şimdiki kızlarımızın çoğu evli adamlarla beraber olup heyecan istiyor
Bekar olsun onla evleneyim diye düşüneceklerine; evli adamların sevgilisi olmak için can atan bi mideye de sahipler
Ne acıdır ki hemcinslerimiz,hiç bişiden habersiz evine kocasına çoluk çocuğuna sahip olan hanımlarımızın yuvasına göz dikmekten de hiç utanmıyor buna heyecan diyor
Böyle ahlaksızlarda buna aşk diyor
E tabi,genelde evi var,arabası var,düzenini oturtmuş,şakaklar hafif kırlaşmış,olgunlaşmış adam...Hem kim öyle çalışacak,binbir emekle,10 yılını esir alan kredilerle boğuşacak.Hazır kurulu yuva.At eşi yuvadan,geç yerine...Eski masallarda vardı,gencin eşini zindana kapayıp,yerine geçen fırsatçılar...Masallar gerçek oldu.Ama kötü anlamda.Erkekler suçsuzmu, tabiki hayır;ilk önce onların köküne kibrit suyu...

hala bu yalanlara ınanan saf kadınlarımızz yada safı oynayan sinsiii kadınlarımız yuva yıkanın yuvası olmaz soksun kafasına arkadasın ben olsam tum ılıskımı keserım bu kızla:63:

Öfff paçavra bir metresi baştan aşağı övme kelimeleri ile anlatmışsın midem kalktı..
gerçekten akıllı zeki falan demişsinde cehaleti ve aptallığı yerlerde geziyor.
Agziniza saglik ne guzel tabir etmissiniz :KK9:
Alti ustu bir metres ne is yaparsa ne okuduysa okumus, onemli mi

Konu sahibi gorusmeye devam edersen basina bela acar bu kadin, unutma bulbul gule karga copluge goturur

Allah o adamı bildiği gibi yapsın sinirlerim tepeme çıkıyor böyle hamile eşini aldattı vs diye duyunca! Yani lütfen kimse de babasızlığının arkasına sığınmasın, kendi yaşadığını neden o çocuğa da yaşatıyor, o bebek de babasız büyümeyecek mi şimdi? Sizin yapacağınız bir şey kalmamış, yaptıkları şeye aklı erecek insanlar bunlar. Bence görüşmeyin daha çok sinir olursunuz. Allah o kadının da yardımcısı olsun.

Ben size arkadaşınıza arkanızı dönmemenizi tavsiye ederim. Bu bir süreç, eninde sonunda o adamdan önce şüphelenecek; sonra tiksinecek. Eğer yanında olmazsanız size bişeyler ispat etme çabasıyla daha çok sarılır adama. Karakteri bozuk biri olsa 20 yıllık arkadaşınız olmazdı, bir kayma yaşıyor belli ki. Tutup kaldırmak size düşecek eğer dostluğunuz gerçekse...

Kızın bu özelliklerinden bahsetmemin sebebi kızı övmek değil, her zaman arkadaşım olarak takdir ettiğim donanımlı bir insan olduğunu düşünür iken, karşıma geçip böyle sanki saflama gözü açılmamış sığırcık yavrusu gibi herşeye inanan biri olarak konuşuyor olmasını vurgulamaktı.
Ayrıca cocuğu olmasını kendisi hiç kafaya takmıyor. Bebeği var diye aynı evde yaşıyor olmalarına hak bile veriyor kendisi. Benden önce olmuş sonuçta diyor.
Mantıklı yaklaşmıyor olaylara yani anlayacağınız. Sanırım karısına bir şekilde bu olayı duyurmak gerek ne yapsam diye düşünmeye başladım.
Mantıklı olamamasının sebebi o adam belki de.. Kendi hatası da var tabii ki ama adam ikna gücü yüksek biri muhtemelen, aldatanlar da öyle olmalı zatwn; hem evdekini hem dışardakini elde nasıl tutacak yoksa??. Bi arkadaşım anlatmıştı; başka bir arkadaşına çok kızıyordu bunun gibi, adama inanıyor ne derse desin kanmamalı falan diye. Kız o adama sonunda tekmeyi basınca adam arkadaşı arayıp onunla konuşmuş, arkadaşım ben bile ikna oldum nerdeyse onu sevdiğine demişti, ki kendisi çok uyanık bir insandır..

Kenarına bak bezini al, anasına bak kızını al...

Bazen gereksiz genler dominant olabiliyor şans yani... malesef ailesinde yaşadıklarını geleceklerinde yaşatıyorlar özellikle mutlu bir ailede büyümeyen çocuklarda buna çok şahit oldum.

Size önerim kocam var bebeğim var seninle arkadaş kalarak kendi aileme ihanet etmiş gibi hissediyorum rica ederim yuva yıkmaya çalışan kimliğinle birlikte benden uzakdur deyiniz..

Herkes arkadaşınızı gömmüş burada da.
Esas suçlu adam!
Evli olan arkadaşınız mı? Hayır.
Eşine sadakat sözü veren arkadaşınız mı? Hayır.
Türlü hediyelerle, ilgilerle adamı ayartan arkadaşınız mı? Hayır.
Arkadaşınız salakça bir şekilde duygularından gözü kör olmuş şekilde, adam ne derse inanıyor, kalp mantığını bastırmış.
Gözü açıldığında çok pişman olacak ama yapabileceğiniz en fazla gözünün daha erken açılmasına yardım etmek olacaktır.
Benim de önerim hem adamın karısının iyiliği için, daha çok kandırılmaması için (ki hikayedeki en masum kişi bebekle beraber) bi şekilde durumdan haberdar edilmesi lazım.
Adamın bi tarafları tutuştuğunda arkadaşınıza gerçek yüzünü belli edecektir.
Biraz travmatik bir son olacak ama başka kurtuluş yolu yok gibi duruyor.

Dogacak bebegini umursamayan adam arkadasini2 umursarmi.

Hamile karisini aldatan onu aldatmazmi.

Bide kadin nasil adam isyemaden cocuk yapmış ki.2 cocugum var adam istemeden yapilacak is degil o..

Başına gelecek kötülükleri hakediyor. Arkasından siz dahil üzülen birini bulamayacak. Dünyada adam kalmadı da hamile karısı olan çocuklu adamlara göz dikmek neyin nesi. Tamam o adam beş para etmez ama ya arkadaşınız?

Önceden dizilerdeki hayatlar çok abartı gelirdi.
"Saçmalıyor bu yapımcılar! Bu kadar karaktersiz insanlar bu toplumda var OLAMAZ! Her gün aralarından geçip gidiyorum!" derdim.

Enteresan...

Şimdi dizilerdeki hayatlar keşke gerçek olsa da şunlar yalan olsa diyorum.

Aralarından geçip gittiğim insanlar, şu çirkin sofraların mavralarında kaybolmamak için gizli, kuytulardan yürüyüp gidiyorlarmış meğer.
Günbegün ne kadar tecrübesiz ve ne kadar hiçbir şey yaşamamış olduğumu öğreniyorum. Büyüklerim öğütlerdi de böyle olacağını, bu kadar olacağına hiç inanmamıştım.

Garip işte ablalarım... Bakalım hayat önüme daha ne kadar "ahhh keşke yalan olsa!" diye kafamı duvarlara vuracağım senaryolar savuracak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X