En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ancak adam boşanma davalarının sürdüğünü karısının eşimden memnunum ben dediği için hakimin boşamadığını aile terapisi verip davayı ertelediğini söyledi. İşin ilginç yanı iş yerlerindeki başka bekar bi kadın da bu adamın peşinde aralarındaki kavga karısından çok bu diğer kız yuzunden cıkıyor. İnanılır gibi değil gerçekten! adamında inanın yüzünden sahtekarlık akıyor yüzünü görseniz bana hak verirsiniz..
:KK57:Belki karisinin hicbir seyden haberi bile yok ne davasi.Bu iki salakta birbirini yesin :deli:Adamin e devlet sifresini istesin hatta vermiyorsa yaninda acsin acilan davar var mi madem arkadasin bu kadar saf bunu bari istesin.Boyle ahlaksiz kadinlarin oldugu yerde yasamak dahi istemiyorum:KK11:Bence sen kesinlikle kopar iletisimini belki yaptiginin ne kadar utanilasi bi sey oldugunu farkeder

Şimdi anladım :) Çok değer verdiğim normalde takdir ettiğim, canım gibi gördüğüm bir arkadaşım gerçekten. Onun adına cok üzgünüm.
bebişimizle sizi öpüyoruz bizde kocaman:-*:-* cok teşekkur ederimm!
Teşekkür ederim :)
hazychampagne ,yapacak birşey yok .ilişkinin selameti için ya vazgeçeceksin yada evlılıgını zora sokacaksın .doğru bir arkadaş olsaydı arkasında durulurdu da yuva yıkan bir kadın söz konusu,düşse, kimse el uzatıp kaldırmaz .o derece mide bulandiriyor böyleleri ..esin de çok haklı ..düşünsene aldatıldığını ..empati yap ..boşver öyle arkadaşı ,pisliğinde buğulsun

Ben evliyim bir de bebeğim var diğer konularımdan görebilirsiniz :)
Kendimi anlattığımı nasıl düşündünüz bilemiyorum ama benim sorduğum soru tamamen arkadaşlığım üzerine. Canım dediğim insandan soğudum ona lafımı dinletemiyorum adı cıkmasın diye anlatamıyorum içime dert oldu. bir de eşimde bu konuyu duydu kıza karşı tavır aldı doğal olarak ben de bu kız ders alsın bi silkelensin kendıne gelsib istiyorum ama elimden ne gelir bunun içinden cıkamadım fikir almak istedim hepsi bu. Teşekkürler.
Etme eyleme bak eşin bile duymuş, ilerleyen aşamalarda eşinle kavgada bile önüne gelebilecek birşey bu. Koskoca kadın, yurtdışında okumuş etmiş her halta kendi kafası çalıştığı gibi buna da çalılıyo
İnsan kardeş gibi gördüğü birinin hataya düştüğünü görünce hemen inanamıyor böyle boşluklara düşecek en son kişi derdim onun için o yuzden onu ordan alırım belki gözünü açarım diye çabalıyor insan işte ama artık elimden gelen bir şey olmadığını bende anladım.
Anlıyorum sizi de elbette. Ama söylediğiniz gibi siz de evlisiniz bir yuvanız var. Eğitimsiz cahil biri değil arkadaşınız da ve o bu hayatı seçmiş. Siz kendinizi ve ailenizi daha fazla bu işin içine sokmadan uzaklaşmayı seçin. Bu noktadan sonra bir gün sizin yuvanızın da içine girmeyeceğinden emin olamazsınız. Allah ıslah etsin deyip kendi haline bırakmak en doğrusu

Bazı insanlar okusada adam olamıyor cahil kalıyor işte , mevkisi mesleği olsada sorsan kadın hakları savunucusudur ama ikinci kadın metres olmayı kendine layık görür , ve liseli çocuğun bile kanmayacagi eşimi sevmiyorum ben aslında bosanicam senle evlenicem yalanlarina kanar .. bu kız milleti gerçekten duygularinin esiri ve bazen safsalak , Allah akıl fikir versin ..

sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi ben de yaşadım. 10 yıllık çok yakın arkadaşımın kendinden 15-20 yaş büyük ve evli bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim. biz o zaman 18 yaşındaydık. (16 yaşındayken başlamış) arkadaşımın ilk sevgilisiydi ve çok aşık olmuştu. aynı şekilde onun da babası ve ailesiyle sorunları vardı.

öğrendiğimde hissettiğim şeyleri anlatmak mümkün değil. o kadar kötü bir şey ki bu. ben arkadaşımı silemedim çünkü o sorunları olan daha çocuk sayılabilecek bir yaşta ve ailesi tarafından itilip kakılan bir genç kızdı. ben de onu yalnız bıraksaydım bu batağa iyice saplanacaktı. denemek zorundaydım ona yardım etmek zorundaydım. ve başardım da o adamdan kurtardım arkadaşımı 3 sene sonra.
eski gibi olabildik mi, asla hayır.

sizin için aynı şeyi söylemek biraz zor çünkü arkadaşınız 25 yaşında, olgun, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınmış, benim arkadaşım gibi beyni yıkanmamış, her şeyin farkında. üzerinizde bir sorumluluk hissetmenize gerek yok. arkadaşlığınızı bitiririn. vicdanınız sızlamasın. aksi halde siz de çok yıpranacaksınız.

Nedense bu evdeki karılar hep çocuğu kendi kendine yapar o nasıl oluyorsa hep bebekleri umrunda olmaz hele bi doğsun tekmeyi basacaklardır sanki kadın boşanınca doğuramayacak:63:
Ve kanından canından olan bebeğini önemsemeyen adam bu piremses hayallerin kadını olan iyi pozisyonların kraliçesi.......:işsiz:görünümlü kadın müsveddesini öyle önemsiyor ki çünkü bu kadın o doğmamış masum bebekten kıymetli:kusmuk:
Veeee bu kadın müsveddesi evladına merhamet karısına sadakat göstermekten aciz adam müsveddesine aşık olıyor
Tüüüü sizin uçkurunuza aşık olan kalbinize vicdanınıza insafınıza ve İNSANLIĞINIZA.....:sinirli::sinirli::sinirli:

Ne yazacağımı bilemedim.
Kime yansam şaştım kaldım.
Ortada birkaç aylık bir bebek var insafsızlar ya
Sanırım vicdan artık alçak insanlara ağır geliyor.

Arkadaşınız madem böyle bir dava var neden dava kağıtlarının bir örneğini istemedi ya da gidip gizliden izlemek istemedi ben olsam öğrenip gidip izlerdim var mı böyle bir dava. Belki adamın anlattıkları doğrudur ama ayrılma aşamasına gelen ve mahkemelik olan iki insanın hala aynı evde yaşıyor olması da saçma değil mi? adam gitseydi evden yani düşünemiyor mu hem davalıklar hemde karısı yemeğini yapıp önüne koyuyor beraber yiyorlar aynı yatağı paylaşıyorlar eğer aynı evdeyseler çok saçma ama arkadaşınızın mantığı devre dışı şu an yapabileceğiniz bir şey yok.

Simdi bu adamin esi adam istemeden mi hamile kalmis.nasil oluyor o.tek basina mi hamile kalmis kadin.

Ayrica esini aldatan butun erkekler evliligim bitme asamasinda der.ve evine gidince bebegi esi ile mutlu yaşar. Adamin adiligi bir kenara arkadasiniz gibi igrenc mahluklarin adiligi 1 kenara.cok daha aci cekmesini daha fena durumlara dusmesini ilerde bir evlilik yasarsa kocasi tarafindan ayni bu sekilde aldatilmasini diliyorum arkadasinizin

Merhaba hanımlar. Gerçekten çıkmaza düştüm ve başkalarının fikirlerini de almak istedim.

En yakın arkadaşımı kısaca özetlemem gerekirse; Kendisi 25 yaşında, sıradan bir türk kızı ölçülerinde çok dikkat çekecek bir dış görünüme sahip olmayan lakin üniversitede yurtdışında eğitim görmüş, iki yabancı dil bilen, gerçekten akıllı, çok iyi ve bilenen bir şirkette, iyi bir pozisyonda, iyi bir maaşla çalışan, babasız büyümüş bulunduğu noktaya çalışarak gelmiş azimli hırslı bir kız.

Üniversite yıllarında iken yabancı bir erkek arkadaşı vardı ve ciddi bir ilişkiydi. Evlenmeyi planlıyorlardı ancak işler beklendiği gibi gitmedi ayrıldılar. O ayrılık süresinde de kendisi duygusal bir boşluğa düştü. İş yerinde de ona açıkça ilgisini belli eden, tuhaf birinden bana bahsetmeye başladı. Arkadaşımdan daha üst pozisyonda çalışan, 30 yaşlarında evli ve hamile bir eşi varmış. Ama arkadaşıma; "sen benim hayallerimdeki kadınsın, eşimle ayrılık aşamasındayız, bebek doğduktan sonra tamamen ayrılacağız, ona karşı sevgim yok" diyordu. Arada iş çıkışlarında çay kahve içtiklerini ondan asla hoşlanmadığını sadece bu ilginin hoşuna gittiğini söylüyordu. Ne kadar görüşmemesini söylediysem de dinletemedim. Gel zaman git zaman iyiden iyiye bizimkinin aşık olduğunu anlamaya başladım. Adam hediyeler alıyor bizim kızı şımartıyor, doğacak bebeğini ne kadar umursamadığını anlatıyor, boşanma davalarının yakın zamanda görüleceğini, eşinin onun isteği dışında bu çocuğu yaptığını anlatıp duruyormuş.
Bir şekilde akacak kan damarda durmadı ve asla boşanmadan onla ilişkiye başlamayacağını söyleyen kız bununla sevgili oldu!
Bu arada iki dava geçti, bebek doğdu adam cocuğuna cok düşkün oldu, hakim de zaten bunları boşamadı. (Kadın ayrılmak istemiyor eşimden memnunum diyormuş ki ben bu boşanma davasından da şüpheliyim! Belki de böyle bir şey yok bile) Adamsa hala karısıyla yaşadığı halde bizimkinin eski sevgililerini sorun ediyor durup dururken kavga cıkartıyor kıskançlık krizleri geçiriyor Kız da gelip bana ağlıyor. Annemle karşısına geçtik konuştuk gerçekten sertte konuştum işin sonunda mutlu olamayacağını söyledim kandırıldığını anlattım haklısınız deyip yine bildiğini okudu. Mutlu değil sürekli kavga halindeler ama ayrılamıyorlar adam her tartışmada bunu aşağılayıp yapıp edip sensiz olamam senle evlenicez filan deyip dönüyor. Son ayrılıklarında bana sözler verdi asla barışmayacağım dedi dün yine barışmışlar.

Benim de aynı yaşlarda bebeğim var gerçekten arkadaşımdan cok soğudum beni hayalkırıklığına uğrattı artık görüşmek bile istemiyorum ama yirmi senelik dostum Ne yapmalıyım bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?:KK43:

NOT: arkadaşımın doğal bir aile hayatı olamadı. O iki yaşındayken ayrılmışlar. Kendi babasını sadece bir kez gördü ve kısa bi dönem Üvey babası oldu sonra annesi ondan da boşandı ve Ailesinde evli birileriyle beraber olan yakın akrabaları hep vardı. O bunu eleştiriyordu tabi şimdi ama ön teker nereye arka teker oraya oldu.. bunu da belirtmeliydim sanırım..

sen üzerine düşeni yapmış gerekli uyarılarını söylemişsin. bu saatten sonra daha fazla bir şey söylemek artık sana düşmez. hazmedemiyorsan (ki bence hazmedilir bir durum değil) ilişkini kes görüşme. hatta bu ilişkiyi kesinlikle bitirene kadar asla seninle görüşmemesini söyle ki yap. (benim zamanında bir arkadaşıma yapmışlığım var seninki ile benzer bir hikaye) başka da ergin bir kadına karışmaya artık hakkın kalmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X