En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar okumuş etmiş kız nasıl hala, " karımı sevmiyorum boşanacağım" yalanına inanıyor. Bu devirde kimse sevmediği kişiye durumlar sebebiyle katlanmıyor, evinde mutlu olmayan, karısını sevmeyen adam boşanır. Ayrıca boşanmadan başkasına aşık olan, doğacak bir çocuğu bile umursamayacak karakter yoksunu bir adamı sevmek ve bu admadan mutluluk huzur beklemek ne saçmalık. Babasız büyümek bunun açıklaması değil. Yurtdışında eğitim alıp kendini bu kadar geliştiren insanın, karekterini geliştirip iyi insan olmaya zerre önem vermemesi ailesi ya da babasızlığının değil kendi kalbinin kötülüğünün sonucu. Kendi babasızlığı, ailesizliği tatmış bir insan bir bebeği daha doğmadan babasız bırakmayı göze almaz. Arkadaşınız tercihini yapmış ama siz dikkat edin ve mümkün olduğunca kendinizi geri çekin bu dostluktan. İleride evlenip ettiğizde arkadaşınıza sonsuz bir güven duyup evinize hiçbir art niyet olmadan girip çıktığından emin olabilecek misiniz?

Kızın lafı aynen böyle: Ben deli gibi aşk yaşamak istiyorum ama evli adamla daha heyecanlı tutkulu oluyor bekar istemem
Allahımmmmmmm nasıl oluyor bilmiyorum ama böyle kızların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Evli erkeği daha çekici buluyorlar hani adam olmuş ev kurmuş çekip çeviriyo idare ediyo eeee daha ne olsun modundalar sanırım.

Allah o adamı da kızı da bildiği gibi yapsın.. yavrusunu düşünmeyen merhamet etmeyen bir "baba"dan kimseye fayda gelmez.

Adam arkadaşını resmen kandırıyor. Arkadaşın da anlattğın kadar akıllı değil. Böyle karaktersiz bir arkadaşım olsun kesinlikle görüşmeyi keserim.

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ancak adam boşanma davalarının sürdüğünü karısının eşimden memnunum ben dediği için hakimin boşamadığını aile terapisi verip davayı ertelediğini söyledi. İşin ilginç yanı iş yerlerindeki başka bekar bi kadın da bu adamın peşinde aralarındaki kavga karısından çok bu diğer kız yuzunden cıkıyor. İnanılır gibi değil gerçekten! adamında inanın yüzünden sahtekarlık akıyor yüzünü görseniz bana hak verirsiniz..

Bir an kendini anlatıyorsun sandım . .neyse !
Evliliğimle alakalı hiçbir problemim yok . Eşime güveniyorum ,adam zaten 7/24 yanımda ,iş hariç ,işte de babasıyla birlikte . Yalnız böyle konuları okudukça acaba diyorum ? Benim sıram da gelecek mi ? Ne istiyorsunuz şu evli adamlardan ya ? Sıfırı varken ikinci ele rağbet niye ? Hem ben benimkini eskittim ,ondan daha kimseye bişey olmaz ama şunu da söyleyeyim ,2.kadın sıfatıyla karşıma çıkacak olan karakter fukarasi mendeburu, önce döver sonra dünya aleme rezil ederim .burdan kocama yavsayacak olanlara sesleniyorum
Anlattığın kişi arkadasinsa ,suratına tükürülecek kadar bile değerli değilsin ,bir daha seni görmek istemiyorum diyip ilişkini kes lütfen .bunu minicik bir bebek hatırına rica ediyorum .

Boyle karakteri ve yasayisi size ters olan, genel -gecer ahlak yasasina ters dusen tutum ve davranis sergileyen biriyle arkadasliginizi sonlandirin tez elden..

Şimdiki kızlarımızın çoğu evli adamlarla beraber olup heyecan istiyor
Bekar olsun onla evleneyim diye düşüneceklerine; evli adamların sevgilisi olmak için can atan bi mideye de sahipler
Ne acıdır ki hemcinslerimiz,hiç bişiden habersiz evine kocasına çoluk çocuğuna sahip olan hanımlarımızın yuvasına göz dikmekten de hiç utanmıyor buna heyecan diyor
Böyle ahlaksızlarda buna aşk diyor

Ben evliyim bir de bebeğim var diğer konularımdan görebilirsiniz :)
Kendimi anlattığımı nasıl düşündünüz bilemiyorum:) ama benim sorduğum soru tamamen arkadaşlığım üzerine. Canım dediğim insandan soğudum, ona lafımı dinletemiyorum adı cıkmasın diye anlatamıyorum kimselere.. içime dert oldu. bir de eşimde bu konuyu duydu kıza karşı tavır aldı doğal olarak ben de bu kız ders alsın bi silkelensin kendıne gelsin istiyorum ama elimden ne gelir bunun içinden cıkamadım fikir almak istedim hepsi bu. Teşekkürler.

Adamın beş para etmediği zaten ortada da, arkadaşınızın da adamdan eksik kalır yanı yok. Öyle ya da böyle adam boşanacak ya da boşanmayacak, şu anda evli mi? Evli.. o çocuğu da leylek getirmedi ya birlikte yaptılar karısıyla.. "benim isteğim dışında hamile kaldı" demek "ben korunmadım hanım da korunmuyormuş hamile kalmış " demektir. Sevişmiyoruz hanımla demek değildir. Arkadaşınız bunları bile bile adamla birlikte olmayı seçmiş, en az adam kadar haysiyetsiz ve ahlak yoksunu. Böyle bi kadın için çabalamak neden?

Arkadasiniz cok karaktersiz biri lutfen sizin ve ailevi huzurunuz icin arkadasliginizi kesin tadiniz kacmasin. Bu tipler evi de karistirir.

Öfff paçavra bir metresi baştan aşağı övme kelimeleri ile anlatmışsın midem kalktı..
gerçekten akıllı zeki falan demişsinde cehaleti ve aptallığı yerlerde geziyor.
Hanımefendi kız benim yirmi senelik arkadaşım bu olaya kadar olan hayatımızdaki benım gozumdeki imajını anlatmak için girişimi o şekilde yaptım sonrasında bu olaylarla hayalkırıklığına nasıl uğradığımdan kızın beni nasıl şaşırttığından bahsettim zaten! Kız bu zamana dek akıllı başarılı uslu başlı bir insandı ta ki bu olaya dek demek istedim! Metreslerin en süperi en harikası demedim lütfen yani!

Son düzenleme:
İnsan kardeş gibi gördüğü birinin hataya düştüğünü görünce hemen inanamıyor böyle boşluklara düşecek en son kişi derdim onun için o yuzden onu ordan alırım belki gözünü açarım diye çabalıyor insan işte ama artık elimden gelen bir şey olmadığını bende anladım.

Hayır ,yanlış anladın ..Bu ülkede kadın kadını sevmez ,arkadaşının meziyetlerini ne kadar da güzel ovmussun manasında söyledim . Kendinden başkasını sevebilen bir kadının tavrı hoşuma gitti yalnizca arkadaşına gelecek olursak ,bu öyle kendine gelecek ,toparlanacak birine benzemiyor .defalarca aynı hatayı yapmış .esin de konuyu biliyor artık ve idaresi hic kolay olmayacak .kendi ilişkini zedelememek adına arkadaşını silmek zorundasın .kaldı ki evli olmasan bile bu kişiyı hayatından çıkar derdim .çünkü dibe çeker seni.körle yatan şaşı kalkar. Arkadaşının kişiliği sana referans olur .....bu arada bebisine

Suç sadece adamda. Şerefli bir erkek dışarıda mutluluk aramaz. Benim de yıllardır görüştüğüm kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım var. Ben de hayatımdan hemen çıkaramazdım. Çünkü maddi ve manevi çok iyiliğini gördüm. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Bu konuda pat sileyim gidip eşine anlatayım rezil olsun diye düşünemezdim. Bu kız gider başkası olur. Adam şer. siz çünkü. Madem çok sevdiğiniz bir arkadaşınız. Kızın annesiyle konuşun. Bir tek o baskı kurarsa kız uzak durur diye düşünüyorum. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Durumunuza üzüldüm çünkü 20 yıl az değil. Bir kalemde silip atılamaz

Bence arkadasini yalniz birakma, ona yardimci ol, girdigi yolun yanlis oldugunu, o yoldan donmesi gerektigini, adami bir an once birakmasi gerektigini vs anlat.

Sevgisizlik insani cok yanlis yollara surukluyor. Esimle evlenme sebebim ailemde gordugum sevgisizliktir ki cok yanlis bir secim yaptim cok. Tabi esim evli vs degildi de oyle sevgisiz, sefkatsiz bir donemde pesimde kosup, beni sevdigini soyluyordu, kapildim gittim.

Arkadasin da sevgisizlikten kaptirmis kendini. Yalniz adam tam bir pislikmis ya, karisi hamileyken bekar bir kizin pesinde dolaniyor, onunla ilgileniyor, hediyeler vs vs bir de bosanacagim diye kandiriyor falan. Kiz kaptirmis kendini girdaba, cikamiyor.

Ya hep klasik ayni cumleler esimle mutlu degilim zorla evlendirildim cocugu ben istemedim zaten bosanacaktimda karim hamile kalinca bosanamadim cocuk dogsun bosanicam bide sevgililerine soyledikleri var tabi senle aski tattim simdiye kadar hic sevmemisim mutlulugu senle ogrendim seni hayatta birakmam keske daha once ciksaydin karsima bu cumleler hic şaşmaz her evli ve aldatan erkekte aynidir adama soylenicek bisey yok
Ama senin yapabileceginde bisey yok uyarmissin engellemeye calismissin sonucta 15 yasinda degil anlattigina gore cahilde degil eger cok kanina dokunuyorsa gorusme ama arkadasim gorusmek istiyorum diyosanda benle ozel hayatini paylasma bilmek istemiyorum de olsun bitsin kendi ne yasiyosa yasasin sen yzak durmus olursun

Şimdi anladım :) Çok değer verdiğim normalde takdir ettiğim, canım gibi gördüğüm bir arkadaşım gerçekten. Onun adına cok üzgünüm.
bebişimizle sizi öpüyoruz bizde kocaman:-*:-* cok teşekkur ederimm!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…