Ilk gunden beri oyumu kime kullanacagima karra veremedim ama zorda olsa son gun itibariyle oyumu kullandim...Allah hepsine uzun ve saglikli bir omur versin...
Ama su son yorumlarimi da yazmak istedim.1 ile 15 i birbirine cok benzettim o kadar zevkle emiyorlar ki parmaklarini sanki dunyanin en tatli seyi gibi..
4 ve 16 nolu resmin sahiplerini cok merak ediyorum .Yarisma sonuclaninca ins ogerneirim .Cunku iranli bir arkdasimin oglun acok benziyor ama kk nin oraya kadar uzanip uzanmadigini bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
6nin ,13 un,26 nin,dudaklarini yerim ben ne tatli poz vermisler..
20 unda gulusune bayildim.Yanaklari sanki boyali gibi ,elma gibi insan op op op doyma bi daha op diyor...
Digerleri hepsi bir icim su .Allah talihlerini guzel etsin ..hepsine bayildim Ama cok gidip gelsemde sonunda oyumu 30 numaraya verdim .O gulumseyisi,o siki sikiya oyuncagina sarilisi,gozleri kapali oldugu halde sanki gozleriyle guluyor gibi..Ilk bakista yuzumde gukumseme olustursa da,defalarca baktigimda yuregimde bir burkulma hissettim.Ne kadar saf,duru ve kucuk bir oyuncakla bile mutlu oabiliyorlar..Hep boyle kalsalar kesek .Mutlu ve huzurlu...
Allah bagislasin...