BÜTÜN BEBEKLERıMıZı ÇOCUKALRIMIZI SEVGıYLE KUCAKLIYORUZ..YARIŞMA BıRıNCıSıNE ADMıNLERCE PROFıLLERıNE UFAK BıR HEDıYE BIRAKILACAKTIR ıLERLEYEN ZAMANLARDA..
AMA BENıM DE BıR HEDıYEM OLSUN ıSTEDıM TÜM ADAY OLAN ANNE VE BEBKELRıNE..AŞAĞIDA Kı LıNKı HAZIRLADIM..ÇOK SÜPER BıŞEY YAPMAYI BECEREMEDıM VE LıNK OLARAK EKLEMEK ZORUNDA KALDIM..
senağlama Ay çok duygulandım ben...
Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Emeklerinize sağlık,tüm oy veren vermeyen herkeze teşekkürlera.s.
ınanın ne diyeceğimi bilemiyorum.
BÜTÜN BEBEKLERİMİZİ ÇOCUKALRIMIZI SEVGİYLE KUCAKLIYORUZ..YARIŞMA BİRİNCİSİNE ADMİNLERCE PROFİLLERİNE UFAK BİR HEDİYE BIRAKILACAKTIR İLERLEYEN ZAMANLARDA..
AMA BENİM DE BİR HEDİYEM OLSUN İSTEDİM TÜM ADAY OLAN ANNE VE BEBKELRİNE..AŞAĞIDA Kİ LİNKİ HAZIRLADIM..ÇOK SÜPER BİŞEY YAPMAYI BECEREMEDİM VE LİNK OLARAK EKLEMEK ZORUNDA KALDIM..
:teytey: Ay bu ne güzel bir hediyedir,harika süper bayıldım yaaa:hooray:
Bütün bebişler öyle tatlılarki insan bu videoyu seyretmeye doyamaz bee:asigim:
kazanan bebişleri tebrik ediyorum a.s. maşalh hepsine
derece alamasakta katılmak çok güzeldi ellerine sağlık uzman ablacım video çok süper olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim arkadaşlar tüm bebeklerimiz süperdi aslında Rabbim hepsini korusun oy verdiğim bebeğin dereceye girmesine ayrıca sevindim uzmanım seni ayrıca kutlarım canım yine bişi başarıyla sonlandırdın eline emeğine sağlık arkadaşım