• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Bu arada Bisküvi yedim yine yazayım yalan Olmasın..
12 gibi Öğlen yarım paket yedim çayın yanına
Birde akşAm 10.00 da küçük bir Tırnak kadar tahinli Bisküvi yedim
Napalım bunlarda nazarlık

Bugün yine abartmış bir haldeyim..
Patatesli yumurta
Küçük Yumurtalı ekmek(yağda kızarmış)
2 sucuk
4-5 zeytin
2 dilim ekmek
3 çay kaşığı bal

Öğlen:
1 kase mercimek Çorbası
Çeyrek ekmek

Şimdi eşim tavada hamsi yaptı yedik yanına yeşillik ve 1 dilim ekmek yedim

Merhabalar canım ,yazdıklarını baştan sona okudum...Benim de 6 aylık bebeğim var..Ben de geçen çarşamba başladım diyete...Seni çok iyi anlıyorum...Emzirirken insanın iştahı aşırı açık oluyor...Doğumdan yaklaşık 2 hafta sonra bütün doğum kilolarımı vermiştim ama sonrasın da yediğim tatlılar,abur cuburlar sayesinde doğuma girdiğim kilonun bile üstüne çıktım...Kaçamaklarımız olsa bile en azından önceki yediğim gibi yemiyorum artık bende ...İnşallah verirsin kilolarını...Allah yardımcımız olsun inşallah...

Merhabalar canım ,yazdıklarını baştan sona okudum...Benim de 6 aylık bebeğim var..Ben de geçen çarşamba başladım diyete...Seni çok iyi anlıyorum...Emzirirken insanın iştahı aşırı açık oluyor...Doğumdan yaklaşık 2 hafta sonra bütün doğum kilolarımı vermiştim ama sonrasın da yediğim tatlılar,abur cuburlar sayesinde doğuma girdiğim kilonun bile üstüne çıktım...Kaçamaklarımız olsa bile en azından önceki yediğim gibi yemiyorum artık bende ...İnşallah verirsin kilolarını...Allah yardımcımız olsun inşallah...

Merhaba canım... Gerçekten emzirme dönemi riskli bir dönem.. Doğumda bir anda zayıflıyoruz.. Sonra çaktırmadan sütüm olsun diye yemeye başlıyoruz.. Kilolar bir anda fırlıyor.. Bende geçen Çarşamba başladım diyete.. Dediğin gibi daha az yiyorum ve tatlıyı azalttım... Sen kaç kilosun canım? Sayfama beklerim herzaman kilo verirken destek çok önemli oluyor... Ben burda bayaa gaza geldim.. Dilerim böyle gider...

Sabah kahvaltım:
Peynirli küçük tost(2 dilimden)
4 zeytin
Azıcık kaşar
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 çay kaşığı bal

Yarın büyük gün hem korkuyorum hemde heyecanlanıyorum..
Kendimi bayaa kontrol ettiğimi düşünüyorum çünkü ben cipslerle çikolatalara bisküvilere çok fena alışkınım.. Yani bi ara 4 çikolata bi günde tüketiyordum oda kendimi frenleyerek...
Yani bi ara hele doğum günlerimiz üst üste geldi 1 YAŞ pastayı kendim bitirdim eşimin küçük 2 dilimi Hariç...
O kadar manyağa bağlayabiliyorum yani... Bu hafta eşim yine cipsler çikolatalar yedi Yanımda.. Bana ayırıyor veriyor ben Yemicem dedikçe hem inanamıyor bak son kararın mı bitiyor felan diyor... Ama içten içten hoşuna gidiyor takdir ediyor hissediyorum... Aman işte öyle... Yemek zevkli güzel ama frenlemek çok ama çok zor.. En iyisi aslında ilk zamanlar hiç yemeden tatlarını unutmak.. Sonra iradelendikçe bir Parça yenebilir bence.. Çünkü irade olmayınca bir Parça yetmiyor bana

Öğleyi fena geçirdim... Eşim gece geç yatınca geç kalktı.. Biz kahvaltıyı yaptık acıkmıştık... Eşime kahvaltı hazırlarken bizde Öğlen Yemeğini çıkardık..

Öğlen:
Patates kızartması
kaşar peyniri
kızartılmış Ekmeğe sürülen yağ bal
Çok lezzetliydi ama kaloriliydi malesef
Yinede abartmadım 3 dilim ekmek yedim

Akşam:
Et sote
Pilav
Salata
Yarım ekmek

Yarını merak ediyorum çabucak gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn
Umarım yarın bana mutluluk getirir....

Daha demin karman çorman Şeyler yedim
8.00 de eşimin övgüyle bahsederek canının çektiği için dışarı çıkıp aldığı çikolatanın yarısını yedim
Çok bahsetmişti 2 gündür olsa da yesek diye.. Bende dayanamadım
10.00 da:
Akşamdan kalan salata
Yoğurt
1 Yağlı gevrek
Bir avuç Fındık
Son olarak gece yatarken 1 bardak süt içerim inş

Canım
Merhaba canım... Gerçekten emzirme dönemi riskli bir dönem.. Doğumda bir anda zayıflıyoruz.. Sonra çaktırmadan sütüm olsun diye yemeye başlıyoruz.. Kilolar bir anda fırlıyor.. Bende geçen Çarşamba başladım diyete.. Dediğin gibi daha az yiyorum ve tatlıyı azalttım... Sen kaç kilosun canım? Sayfama beklerim herzaman kilo verirken destek çok önemli oluyor... Ben burda bayaa gaza geldim.. Dilerim böyle gider...
Canım ben çarşamba 81,6 dım şu an 80,2 yim.yani dün tartıldıgımda öyleydi...Benim en büyük avantajım eşimle birlikte diyete başlamam oldu canım.....Eşim gözümün önünde yese tatlıları,cipsleri,çikolataları sanırım bende dayanamazdım...Artık eve abur cubur almıyoruz kesinlikle...Tatlı kirizlerim geldiğinde kuru üzüm atıştırıyorum bir de suyun içinde kabuk tarçını bekletip içiyorum iyi geliyor sanki...Günlüğünü takipteyim canım uğrarım yine...Yarını ben de merak ettim bak inşallah güzel haberlerini okurum canım burdan..

Evet mutlu bir sabaha uyandım şükür...
Hemde çok şaşkınım☺️
Geçen hafta:91,9
Bu hafta:89,7
Fark:-2,2
Süper yaaa ben ocakta felan 89ları görsem razıyım diye başladım..
Yavaş olsun da yeterki vereyim diye.. Ama şimdiden 89 küsürse indim şükür...
Ya ben meyi fark ettim o gece açıldıkça bitirdiğim masum bisküviler gevrekler hiç de masum değilmiş.. Yemeği erken yemek avantajmış ama bunca zaman gece alıştırmalarım bunu dezavantaja indirmiş
Neyse artık kendimi frenleyebiliyorum şükür..çok şükür...

Bugün
Kahvaltı:
Peynirli tost
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek üstü yağ bal
Bugün kendime ödül verdim yağ bal

Canım

Canım ben çarşamba 81,6 dım şu an 80,2 yim.yani dün tartıldıgımda öyleydi...Benim en büyük avantajım eşimle birlikte diyete başlamam oldu canım.....Eşim gözümün önünde yese tatlıları,cipsleri,çikolataları sanırım bende dayanamazdım...Artık eve abur cubur almıyoruz kesinlikle...Tatlı kirizlerim geldiğinde kuru üzüm atıştırıyorum bir de suyun içinde kabuk tarçını bekletip içiyorum iyi geliyor sanki...Günlüğünü takipteyim canım uğrarım yine...Yarını ben de merak ettim bak inşallah güzel haberlerini okurum canım burdan..

Sen eşin yönünden şanslıymışsın
Benim adam aldığımdan beri böyle malesef.. Diyetimi zarla zorla tamamlıyorum.. Herzaman beklerim sayfama.. Seni de tebrik ederim kilo vermeye başladığın için..

Öğlen:
1 simit
1 çay

Akşam:
Şehriye Çorbası
Pırasa
2 dilim ekmek

Ara:
Biraz Fındık
3 hurma

Yedim...
Birazdan çayın yanında Çubuk kraker felan yerim
Sonrada meyve yicem

T
Öğlen:
1 simit
1 çay

Akşam:
Şehriye Çorbası
Pırasa
2 dilim ekmek

Ara:
Biraz Fındık
3 hurma

Yedim...
Birazdan çayın yanında Çubuk kraker felan yerim
Sonrada meyve yicem
Tebrik ederim cok güzel vermişsin masaallah. Umarim boyle devam eder saglikli hayırlı kilolara kavusursun. Basarila:KK15:

Hedefimi güzel verdiğim kilolarım sayesinde değiştirdim ocakta:89 diye düşünmüştüm ama şimdiki hedefim ocakta 85 olmak çok inanıyorum önce Rabbimin desteğine sonra kendime inş..
Sonrada martta 80 kilo hedefim...
1-2 ay dinlenme ve Kasım'da da yani diyete Başladıktan tam 1 sene sonra 65 kilo olmak hedefim..

Back