• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Benim gibi tatlı bağımlısı çikolata hastası birisi 7,5 kilo verdiyse sizde vereceksiniz kızlar ben tatlısız hayatı düşünemeyen bi insandım yemek yemez revani, yaş pasta yapar yerdim o derece yani :KK61:

Bende senden farksızım canım... Helede çikolata bağımlısıyım.. 1 koli yesem bıkmam.. YAŞ pastaya ölürüm tavsiyen nedir?

Aslında Dediğin gibi canım yaaa... Sağlıklı beslenince arada kaçamaklar yapsanda zararı olmuyor... Bende senin dediklerini uygulamaya çalışıyorum... Bilgiler için Sağol... Sende mutlu ideal kilonda kal inş..
Önemli olan hücrelerinin doymasi, yoksa beynine acim sinyali gönderecek. Paket ürünlerinden ne kadar uzaklasirsak o kadar vucudumuz rahatlar. Bu isler diyete kalirsa cok verip aynisini geri aliriz. Saglikli beslenelim, karbonhidrattan yagdan yeteri kadar yine aliyorum, kacamaklar da var. Bir de moral, hepinizin yapabilecegine inaniyorum, ben yapabildiysem herkes yapar.. Kendimizi sevelim :KK15:

Bende senden farksızım canım... Helede çikolata bağımlısıyım.. 1 koli yesem bıkmam.. YAŞ pastaya ölürüm tavsiyen nedir?
Kizlar ben de tatli bagimlisiydim fakat ne oldu anlamadim hamilelik mi yoksa hamilelikle birlikte gelen saglikli beslenmemi ne bilmiyorum tatli ihtiyacimi nasil azaltti anlatamam. Magnezyum demir hapi kullandim hep galiba vucudum eksikleri tamamladi ve tatli krizlerim ve nedensiz yorgunluklarim bitti. Bir doktora bile gidin bu tatli krizleri kesin vucuttaki bir dengesizlikten kaynaklaniyor benden size söylemesi. Bir de kan sekerinizi birden yükselten seyleri tercih etmeyin. Pilav, patates bunlar kan sekerini yükseltir ve düstügünde yine acikiriz. Ben bulgur pilavina abandim emzirirken de cok iyi süt yapiyor ve tok tutuyor. Kalorisi fazla bile olsa saglikli kalori, cips gibi olmaz

Kusana kadar ekler ve profiterolü beraber yedigimi bilirim o günler geride kaldi. Tabi olsa yine hayir demem ama nefsim ehlilesti galiba :KK66:

Önemli olan hücrelerinin doymasi, yoksa beynine acim sinyali gönderecek. Paket ürünlerinden ne kadar uzaklasirsak o kadar vucudumuz rahatlar. Bu isler diyete kalirsa cok verip aynisini geri aliriz. Saglikli beslenelim, karbonhidrattan yagdan yeteri kadar yine aliyorum, kacamaklar da var. Bir de moral, hepinizin yapabilecegine inaniyorum, ben yapabildiysem herkes yapar.. Kendimizi sevelim :KK15:

Bu yazından paket ürünleri çok tükettiğimi farkettim...paket hazır Kurabiye bile var evde.. Acıktıkça Burçaklar petibörler çayın yanında bitiyordu resmen.. 1 bardak çaya bana bana paket bitiyordu yine doymuyordum.. Iki gündür 3 ana öğün 3 ara öğün yiyince doymaya başladım...
2 öğünle dengesiz beslendikçe acımıyormuşum... Hepinize desteğiniz için teşekkürler...

Kızlar yemeği erken yiyince bi ara ne yesem telaşına düştüm ama iyi geçiştirdim.. Bi Çay kraker ve üzüm yedim sırayla... Karşımda eşim ve kızım cips yediler 1 tane bile almadım çok mutluyum..☺️

Daha demin 1 bardak süt içtim.. Kızım uyumuyor.. Belimdeki fıtık ağrıyor... Gezmek istiyor sallanmak istiyor kereta.. Uyumayınca avaz avaz bağırıyor.. Apartmanı uyutmucak diye korkumdan eyliyorum işte.. Gün bitse de yemek yemeyi düşünmesem

Günaydın...
kahvaltıda 3 dilim ekmek
Biraz peynir
7-8 zeytin
Haşlanmış yumurtanın sarısı
3 Çay kaşığı bal..

Kendimi daha mutlu hissediyorum az yedikçe:)) bunlar bana göre az tabii.. Bazılarına çok yiyor gibi gelebilir ama önemli olan benim önceki beslenmeme göre az ve sağlıklı beslenmem...

Kesinlikle tarçınlı yoğurt tavsiye ediyorum herkesede söylüyorum bir su bardağı yoğurda bir tatlı kaşığı tarçın bir gün boyunca üç öğün bundan yemiştim evde yanlızken inanırmısın bir günde tam 1 kg vermişim detoks gibi aynı zamanda tatlı krızlerini frenleyici

Kesinlikle tarçınlı yoğurt tavsiye ediyorum herkesede söylüyorum bir su bardağı yoğurda bir tatlı kaşığı tarçın bir gün boyunca üç öğün bundan yemiştim evde yanlızken inanırmısın bir günde tam 1 kg vermişim detoks gibi aynı zamanda tatlı krızlerini frenleyici

Bu tarifi ara öğün olarak mı yiyoruz yoksa bütün gün hep ondan mı yiyoruz?

Kızlar ara öğünümü atladım maalesef
Öğlen Yemeğinde mercimek Çorbası pırasa 1 dilim ekmek yedim..

Canım sen normal doğum mu yoksa sezeryan mi oldun. Ben de 2 gün Ardarda zumba leslie yaptım. Dikislerim hapşırırken bile ağrımaya başladı. Yürüyüş le devam edeceğim

Canım sen normal doğum mu yoksa sezeryan mi oldun. Ben de 2 gün Ardarda zumba leslie yaptım. Dikislerim hapşırırken bile ağrımaya başladı. Yürüyüş le devam edeceğim

Canım ben zorlu suni sancılarla ikisini de normal Yaptım.. Aslında rahatça egzersiz yapabilirdim ama son 2 haftadır Ayağımda uyuşmalar ve belimde dayanılmaz Ağrı vardı... Bel Fıtığı çıktı kendimi olabildiğince istisahate aldım.. Küçüğüm 2 aylık çok Gazlı hep kucakta oluyor.. Oyüzden enerjimi ona saklıyorum tabi birde ablamız var sürekli anne benle oyna beni kucağına al diyen... Egzersiz çok güzel bir şey umarım gücüm olur ağrılarım biter...
Ayrıca seni tebrik ederim...
Bende bugün 1 saat felan yürüyüş Yaptım kızımı parka çıkardım gezdik dolaştık.. Haftanın tek egzersizi oldu

Akşam yemeği:
1 kase yoğurt Çorbası
Pırasa
1 dilim ekmek
1 kase Aşure Yedim.

Aslında ben asıl hatayı daha demin Yaptım kızlar.. Moralim bozuldu sinirle 2 bardak çayın yanında 1 paket Bisküvi ve 1 avuç antepfıstığı 1 avuç draje çikolata yedim:(( çok pişmanım ama kolay bi dönem değil yaşadıklarım yaa..
2 bebek ve 1 koca bebek(kocam) deli ediyorlar beni çoğunlukla...

Kızlar hafta sonu kahvaltılarım benim hep kalorili oluyor eşim Yüzünden maalesef..
Patatesli Sucuklu yumurta
peynir
2 dilim hellim
3 dilim ekmek

Ara: 1 kase Aşure

Napalım işte daha tam iradelenemedik...

Merhaba kızlar..
Akşam: 1 kase yoğurt Çorbası
pırasa ve makarna

Ara: kestane
Yarım paket Bisküvi
Yeşil Çay

Hafta sonu gelsin diye beklerim.. Geldiğinde de pişman Olacağım Şeyler yapar ve Yaşarım bu ne karmaşa..
Aman işte kızıyorum kızıyorum kendime ama yine frenliyemiyorum kendimi.. Çünkü bebekler eşim ve hayat telaşesi çok yoruyor.. Sanki bişeyler yiyince bilhassa tatlı yiyince çok mutlu olacakmışım gibi hissediyorum.. Ama çok kısa süre mutluluk etkisi oluyor.. Ah o çikolatalar yerine kocalarımız yükümüzü üstümüzden Alıp mutlu etseler.. Bir iki iş tutup kenara çekilmeseler...

Bu arada bugün 2 ana öğün Yaptım.

Back