Emziren Annelerin Birlikte Zayıflama Deneyimleri

canım sütünde azalma oluyorsa biraz dikkat et bol su iç suyun çok önemi var.ben normalde günde 1 bardak suyla gezen insandım.doğumdan sonra artık litrelerce içiyorum hem bebeğe süt oluyor hem kilolar gidiyor.iki çocukla uğraşmak gerçekten çok yorucu ama benim bir avantajım var kayınvalidem.çok yakın oturuyoruz ve benim kız bazen orda kalıyor böylece bir günlük de olsa baya dinleniyorum.beni küçük değil de büyük çok yoruyor.dün akşam onlardaydık kayınvalidem burda kalsın dedi ben banyosunu yaptırır yatırırım dedi :)
şimdi kahvaltımı yaptım pilatesimi yapacam.bu arada lahana suyu kürüne başladım bu sabah.ibrahim saraçoğlunun kürü bu.çok işe yarayanı duydum okudum.bakalım bende işe yarayacak mı :)

hoşbulduk çok teşekkür ederim sen çok güzel kg vermişsin maşallah darısı başıma benim hamile kaldığım kilolardasın darısı başıma ben herşeyi yiyorum aslında biraz dikkat etsem olacak gibi de şu aralar tembellik ediyorum çok bir de su içmeyi unutuyorum şişe elimden düşmeyen ben iki çocuk olunca suyu unuttum egzersize başlıycam ben de fırsat buldukça yapıcam beyaz ekmeği, tatlıyı azlatıyım diyorum çünkü bana kg yapan şeyler onlar onun dışında çok azaltmaya gerek yok bebiş çok küçük çünkü zaten haziran temmuz gibi işe başlıycam bol bol emziriyim kuzumu

hipotiroidi varsa dr.kontrolünde olmalı senin diyetin ama burada çok arkadaş verdi hipotiroidliyken zaten güzel bir başlangıç yapmışsın
pilates videolarını netten indirmiştim ben

şimdilik böyle kızlar sağolun hepinize hoşbulduk
fırsat buldukça mutlaka buradayım

brayada yazayım kilo bildirimimi :)
başlangıç : 78.5
geçen hafta : 75.1
bu hafta : 74.0
giden 1.100 gr
hedef : 58

sabah tartıda görünce çok sevindim,
kızlarr bide bu gün teyze oldumm Kızkardeşim doğum yapmış eşi sabah aradı

gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütsün
kilo bildirimini nasıl yapıyorsunuz düzeniniz nasıl kızlar bi anlatıverin

caım allah bagıslasın yavrunu verırsın merak etme az dıkkat etmek yetıror aslıda
ben ebru sallının plates yaptıgı kanala gırıyorum ordan seyrederek yapıyorum bazende esım pc ye ındırdı oları

gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütsün
kilo bildirimini nasıl yapıyorsunuz düzeniniz nasıl kızlar bi anlatıverin

Haftanın bir gunu baslangic gunu oluyor.bir hafta sonra ayni gun sabah ac karnina tartiliorsun giden kilolara seviniyorsun :)
Tabi ben her sabah tartiliyorum.bir hafta bekleyemiyorum.bamyomun bir kosesini tartim icin ayirdim:)

kızlaar ben 50 kg dim hamılelıgın basında..dogum yaptıgımda 65,5 kg dim ..suan 51 kg yim..Uykusuzlukk eritti benıı:)Emzirmenın etkısı de cok ama uykusuzluk fenaaaaaa..He bide süt yapsın dıe herseyı yemedımm..ölee tattım sadecee..

slm herkese,kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum.3 aylık bir kızım var.Artı 7 ve 2 yaşında da bir oğlum ve kızım var.yani anayacağınız 3 çocuk annesi çalışan bir anneyim.doğum iznim nisanın sonunda bitiyor ve ben çoook şişmanım .bir türlü kendimi toparlayıp diyete ya da asıl istediğim gibi sağlıklı beslenmeye başlayamıyorum.yiyorum bari spor yapayım diyorum o da olmuyor.sürekli kk ya takılıyorum ama pek msj atmam.sizlerle deneyeyim bi de şansımı .inşallah herkes dilediği kiloya ulaşır...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için sağ olun

gozun aydin canim hem teyzos oldugun icin hemde kilo kaybin icin :) darisi basima insallahhhhhh

hoşgeldin en kıdemli anne ben de şişmanım yalnız değilsin hep birlikte birbirimize destekle yapıcaz bu işi Allahın izniyle keyfi gelmedi bunlar bize meleklerimizle geldi yavaş yavaş giderlerrr

Haftanın bir gunu baslangic gunu oluyor.bir hafta sonra ayni gun sabah ac karnina tartiliorsun giden kilolara seviniyorsun :)
Tabi ben her sabah tartiliyorum.bir hafta bekleyemiyorum.bamyomun bir kosesini tartim icin ayirdim:)

hımm teşekkürler filozof ben daha başlamadım ama başlıycam yakında ucundan kıyısından bebişim çok küçük çünkü daha

günaydın yeni gelen anneler hg.

kızlar bende 76 ları görmeye başladım şükür...

daha çok var tabii ama büyük moral oluyor...hava gene kapalı içim daraldı valla kapalı havalardan yaz gelsin yaa...bugün çok işim var gene ama size yazmadan geçemedimm

Ben de bu sabah 66.800 gr i gördüm.cok yavas ilerliyorum ya.hatta gecen haftadan beri gr kilo verememisim

Bugün kg bildirimi yapmak istiyorum
başlangıç: 84
hedef: 60
hayırlara vesile olsun ilk bildiririm bakalım kaç gr gidecek

herkese günaydın bu arada güzel bir h.sonu olsun bol hareketli zaman geçirelim inşallah koşturalım kilolardan kurtulalım

Ben de bu sabah 66.800 gr i gördüm.cok yavas ilerliyorum ya.hatta gecen haftadan beri gr kilo verememisim
olsun be canım yavaş ama emin adımlarla önemli olan yavaş gitmesi zaten yavaş giden kalıcı oluyor çünkü

oluyor işte canım bozma morelini birden vermeye baslarsın hafta bası daha mutlu oluyorsun o zaman bak bende 4 gündür 66.800um ama vermem gerkirdi diyorum cok temzilk vesaire uğrastım suan bütün kaslarım agrıyo dün temizlikciler vardı evde sabah tartılayım dedim bakayım kac gr gitmiş diye bi baktım tartımı bozmuslar konsolun altındaydı cekerken üstünemi bindirler ne yatılar anlamadım tam anlamıyla temizlikci faciası yasadım hiç iş yapmak istemediler nitekimde coguna bana yaptırdılar oğlumdasefil oldu saatlerceagladı uyumadı yemedi dişte cıkarıyo zaten diyorum oğlum durmuyo ne olur bitirin diye öle sgara içip durdular bidene kadar yumusak yüzlüsün demezlermi esimde öle yumusak davranırsan böle olur dedi durdu

hadi hayırlısı bakalım bende 83le basladım benimde hedef 60 azim irade diyorum olucak arkadasım

Ayy canim cok gecmis olsun,tam bi facia yasamissin.boyle olacagini bilseydin kendin yapardin temizligini.ben de dunden beri temizlik yapiyorum.annem cok kiziyor bana bi temizlikci cagir bir gunde temizlesin diyor.ama ben sadecemutfagimi 1.5 gunde bitirdim temizlikci bir gunde nasil bitirecek koca evi?hem para verecem hem pesinden kosturacam diye cagirmadim.bismillah deyip dun basladim temizlige.tartina da cok uzuldum.iste el kadini,kendi malina davranir gibi davranmiyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…