bide 63 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim yani 12 kilo aldım, hastaneden eve gelince 69,5 kiloydum 2ay öyle kaldım sonra almaya başladım bir baktım 4 ayda 78 olmuşum , geçen cuma 75,1 düm bakalım yarın kaç çıkacam
amma çok yazdım gece gece çenem düştü
merhaba arkidişler hepiniz kendinizi tanıtmışsınız bende tanıtayım 32 yaşındayım benimde 7 aylık bir kızım var, gerçi 3 gün sonra 8 aylık olacak :) maşallah hepinizin ikişer tane başa çıkmak zor olsa gerek çünkü ben bir taneyle bile başa çıkamıyorum
plates videolarınımı satın aldınız yoksa herhangi bir yerden mi indirdiniz eğer bir siteden indirdiyseniz özellikle göbek ve bel inceltme hareketleri için site ismi yazarmısınız yada linki verebilirmisiniz tabi özelden, buradan yasak
bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ilk başlarda hiç dikkat etmedim süt olsun diye kim ne dedi,yse yedim çünkü süt sorunumuz vardı, bide tatlıya çok düşkünüm gelenlerde sağ olsunlar bol bol tatlı getiriyordu bende lüpletiyordum kilolar aldı başını gitti, bide hipotroidi olmuşum iyice şiştim fark edince ilaca başladık 3 aydır ilaç kullanıyorum ama aldığım kiloları vermedim ama ilaçtan sonra kilo alımım durdu, şimdide aldığı kiloları vermeye çalışıyorum 20 gündür dikkat ediyorum hamu işi yemiyorum çok canım isterse ucundan alıyorum, ekmeği azaltım bide tam buğday yada çavdar ekmeği yiyorum akşam yemeğinden sonra bişey yememeğe çalışıyorum, bazen meyve atıştırıyorum, birazda porsiyonları küçülttüm , sütümde biraz azlma oldu ama çok değil, umarım kurtula bilirim bu kilolardan, bu hastalık yüzünden böyle kalacağım diye çok korkuyorum :18:
hg canım aramızabende29 yasındayım iki oğlum biri 5 biri 9 aylık benim uygaladıgım seyler öncelikle yulaf kepegi ev yogurdu yesil elma bol salataartu protein agırlıklı besleniyorum öle pek sütüm yok zaten sadece geceemiyor o yüzden azaldı sütüm bende süt yapanlaraagırlık vermeyi bıraktım normal seyrinde beslenmeye basladım suan 66.800um 83le basladım aksamları bebegi esime veriyorum kendim tempolu yürüyüs ve sıkılasma egzersi yapıyorum simdilik bunları yapıyorum bencesen daha cok yenisin ben 6 aylıktan küçük bebegin rejım yapma ufaktan spor yap yeter
merhaba arkidişler hepiniz kendinizi tanıtmışsınız bende tanıtayım 32 yaşındayım benimde 7 aylık bir kızım var, gerçi 3 gün sonra 8 aylık olacak :) maşallah hepinizin ikişer tane başa çıkmak zor olsa gerek çünkü ben bir taneyle bile başa çıkamıyorum
dur bakalım şimdilik annemler yanımda onlar gidince durumumu gerçekten ben de merak ediyorum..
plates videolarınımı satın aldınız yoksa herhangi bir yerden mi indirdiniz eğer bir siteden indirdiyseniz özellikle göbek ve bel inceltme hareketleri için site ismi yazarmısınız yada linki verebilirmisiniz tabi özelden, buradan yasak
bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ilk başlarda hiç dikkat etmedim süt olsun diye kim ne dedi,yse yedim çünkü süt sorunumuz vardı, bide tatlıya çok düşkünüm gelenlerde sağ olsunlar bol bol tatlı getiriyordu bende lüpletiyordum kilolar aldı başını gitti, bide hipotroidi olmuşum iyice şiştim fark edince ilaca başladık 3 aydır ilaç kullanıyorum ama aldığım kiloları vermedim ama ilaçtan sonra kilo alımım durdu, şimdide aldığı kiloları vermeye çalışıyorum 20 gündür dikkat ediyorum hamu işi yemiyorum çok canım isterse ucundan alıyorum, ekmeği azaltım bide tam buğday yada çavdar ekmeği yiyorum akşam yemeğinden sonra bişey yememeğe çalışıyorum, bazen meyve atıştırıyorum, birazda porsiyonları küçülttüm , sütümde biraz azlma oldu ama çok değil, umarım kurtula bilirim bu kilolardan, bu hastalık yüzünden böyle kalacağım diye çok korkuyorum :18:
gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütsün
kilo bildirimini nasıl yapıyorsunuz düzeniniz nasıl kızlar bi anlatıverin
brayada yazayım kilo bildirimimi :)
başlangıç : 78.5
geçen hafta : 75.1
bu hafta : 74.0
giden 1.100 gr
hedef : 58
sabah tartıda görünce çok sevindim,
kızlarr bide bu gün teyze oldummKızkardeşim doğum yapmış eşi sabah aradı
hoşgeldin en kıdemli anne ben de şişmanım yalnız değilsin hep birlikte birbirimize destekle yapıcaz bu işi Allahın izniyle keyfi gelmedi bunlar bize meleklerimizle geldi yavaş yavaş giderlerrrslm herkese,kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum.3 aylık bir kızım var.Artı 7 ve 2 yaşında da bir oğlum ve kızım var.yani anayacağınız 3 çocuk annesi çalışan bir anneyim.doğum iznim nisanın sonunda bitiyor ve ben çoook şişmanım .bir türlü kendimi toparlayıp diyete ya da asıl istediğim gibi sağlıklı beslenmeye başlayamıyorum.yiyorum bari spor yapayım diyorum o da olmuyor.sürekli kk ya takılıyorum ama pek msj atmam.sizlerle deneyeyim bi de şansımı .inşallah herkes dilediği kiloya ulaşır...
Haftanın bir gunu baslangic gunu oluyor.bir hafta sonra ayni gun sabah ac karnina tartiliorsun giden kilolara seviniyorsun :)
Tabi ben her sabah tartiliyorum.bir hafta bekleyemiyorum.bamyomun bir kosesini tartim icin ayirdim:)
olsun be canım yavaş ama emin adımlarla önemli olan yavaş gitmesi zaten yavaş giden kalıcı oluyor çünküBen de bu sabah 66.800 gr i gördüm.cok yavas ilerliyorum ya.hatta gecen haftadan beri gr kilo verememisim
Ben de bu sabah 66.800 gr i gördüm.cok yavas ilerliyorum ya.hatta gecen haftadan beri gr kilo verememisim
Bugün kg bildirimi yapmak istiyorum
başlangıç: 84
hedef: 60
hayırlara vesile olsun ilk bildiririm bakalım kaç gr gidecek
herkese günaydın bu arada güzel bir h.sonu olsun bol hareketli zaman geçirelim inşallah koşturalım kilolardan kurtulalım
oluyor işte canım bozma morelini birden vermeye baslarsın hafta bası daha mutlu oluyorsun o zaman bak bende 4 gündür 66.800um ama vermem gerkirdi diyorum cok temzilk vesaire uğrastım suan bütün kaslarım agrıyo dün temizlikciler vardı evde sabah tartılayım dedim bakayım kac gr gitmiş diye bi baktım tartımı bozmuslar konsolun altındaydı cekerken üstünemi bindirler ne yatılar anlamadım tam anlamıyla temizlikci faciası yasadım hiç iş yapmak istemediler nitekimde coguna bana yaptırdılar oğlumdasefil oldu saatlerceagladı uyumadı yemedi dişte cıkarıyo zaten diyorum oğlum durmuyo ne olur bitirin diye öle sgara içip durdular bidene kadar yumusak yüzlüsün demezlermi esimde öle yumusak davranırsan böle olur dedi durdu