ayrıca yeşil çay içenlere sormak istiyorum,ben şuan ilk defa yeşil çay içiyorum fakat yarısına bile gelemedim,tadı çok kötü,içine tatlandırıcı koyup da içsem etkisi azalır mı,kesinlikle bitiremeyeceğim :S
ayrıca yeşil çay içenlere sormak istiyorum,ben şuan ilk defa yeşil çay içiyorum fakat yarısına bile gelemedim,tadı çok kötü,içine tatlandırıcı koyup da içsem etkisi azalır mı,kesinlikle bitiremeyeceğim :S
Canim ben de senin gibi bardagin yarisindan sonra icemezdim cok aci gelirdi.icine biraz limon sık.hem cok hafif oluyor raharca iciyorsun hem de etken maddelerini kaybetmiyor.
Allah bağışlasın çocuklarını.memnun oldum :) ben de temmuzda başlıcam,bebeğin kaç aylık?
selam iyi geceler kızlar oglusum gene yordu beni hep takip ediyorum ama kazalar kaçınılmaz oldu artık öğlende kafasını vurdu gerçi benim aptalligimdan oldu o vurmadan sonra 3saate bir en fazla 40dk uyudu morluk sislik kizariklik yok şimdi uyuttum acaba kötümü yaptım bisey olmaz dimi!??
merhaba arkadaşar
bende 1 aylık taze anneyim
ve kalan göbeğimden bi hayli rahatsızım emziriyorum ama sütüm az
bu yüzden diyet yapmıyorum. ben çok mu erken davranıyorum kilo verme konusunda acaba
8 kilo fazlam var sizler ilk başta nasıl bi yol izlediniz
bence de aceleye gerek yok bakın bana 20 kg fazlam var ama ben ne rahatımgunaydin kızlar yeni annisler hosgeldiniz..Nie bukadar acele ediyorsunuz zayıflamak için lohusaliliginiz tadını cikarin elbet o kilolariiz gidecek ilk günlerden zorlamayın kendinizi
yeşil çay bebekte huysuzluk yapiyormus diyetisyenim bana öyle demişti rezene anason papatya ic hem senin hemde bebisine yarar demişti!!
benimki limonluydu kendinden, ona rağmen içemedim ama içine tatlandırıcı koyup içtim artık..bi daha asla :)
kızlar gunaydınn gıremedımkac gundur antalyaya annemen geldımcumartesı gunu :)) bu cumartesıde donucemn ıkı oglumda ıyı sukur
sporumu bıraz aksattım annemın yanında yapamıyorum kızıyor :)) zayıflayacagım dıye daha erken dıyor anlatamıyorumn kı erken olmadıgını neyse yokken yapıyorum bende
dun alısverıse gıttım ıkı pantolonn aldım ve 38 beden oldu sok oldummm bı o kadardamutlu oldum :) 64 kıloya dusmusum 1 kılom daha gıttı :))))) kalan kılom 4
yessıl cay bızede dokunmadı huzursuzluk yapmadı hamıleleıgımdede ıcıyordum oglum alıstı sanırım :))
yenı gelen arkadaslar hos geldınızzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?