- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayrampaşadamı oturuyosun annemde oraya yakın oturuyo bayrampaşa devletemi gidiyosunen gec temmuza kadar 75 olmaliyim hedefim buyuk :)) emzirmesem is kolay simdiye seksene yaklasirdim ama sut olsun diye yemek zorundayim ben bayrampasada yakinimdaki bir klinige gidiyorum
canım ben daha platesımı yapamadım oglum mızırdanık bugun oglene dogru yaparım artık evet bendede gulben acık cok guzel konukları oluyor
bu arada ısmın neydı benım esma
gunaydın kızlarrrr ve 66 olmusummm :)
bırazda kahvaltımı yapıcam platesımı yapıcam yarın gunum var borek corek kacırmam ınsallsahhh
bayrampaşadamı oturuyosun annemde oraya yakın oturuyo bayrampaşa devletemi gidiyosun
fundacım aynurcum memnun oldum kızlar bebeklerınız ne kadarlık
offff ben yetmislere bile raziyim (ne güzel atmışlı rakamları görmüşsünüz oo benim daha çok varrrr
fundacım aynurcum memnun oldum kızlar bebeklerınız ne kadarlık
canım koca bir tabak cici bebe yemek istiyor cokta severdim kendisini cayın yanında enfes gider söle 5 cayııı off 5 cayı lüksüne yasamam için 8 kilo kadar daha vermem lazım
Herkese merhaba arkadaşlar..aranızda en yeni anne benim heralde
32 yaşındayım, 2 oğlum var, büyüğü 4.5 yaşında ikinci oğlum henüz 42 günlük
tabi kilolar da öylece duruyor hamilelikte 30 kg aldım şu ana kadar 12 kg su gitti
20 kg daha vermem lazım :18: ama nasıl oğlum sadece emiyor şükür
ilk 12 kg yu pek çabuk vermiştim ama arkası yavaş yavaş gidecek gibi görünüyor
siz neler yapıyorsunuz, diyet yapamıyorsunuz malum, spor yapacak vakit bulabiliyor mu
2 çocuklu annişler
Herkese merhaba arkadaşlar..aranızda en yeni anne benim heralde
32 yaşındayım, 2 oğlum var, büyüğü 4.5 yaşında ikinci oğlum henüz 42 günlük
tabi kilolar da öylece duruyor hamilelikte 30 kg aldım şu ana kadar 12 kg su gitti
20 kg daha vermem lazım :18: ama nasıl oğlum sadece emiyor şükür
ilk 12 kg yu pek çabuk vermiştim ama arkası yavaş yavaş gidecek gibi görünüyor
siz neler yapıyorsunuz, diyet yapamıyorsunuz malum, spor yapacak vakit bulabiliyor mu
2 çocuklu annişler