Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Korsem geldi m beden kizlar. Kanter icinde yatarak taktim. Takarken 1 kg gitmistir kesin zaten amma zormus. Simdi şöyle bi durum var ben bu korse ile egilip kalksam bebek ile ilgilenirken bi sikinti olur mu korse esneme yapar mi ama gece de takmayi önermiyorlar nasil olacak bu is. Sonuçta bebegi emziriyorum altini degistir fakan hep eğil kalk oluyor illaki.

Korsem geldi m beden kizlar. Kanter icinde yatarak taktim. Takarken 1 kg gitmistir kesin zaten amma zormus. Simdi şöyle bi durum var ben bu korse ile egilip kalksam bebek ile ilgilenirken bi sikinti olur mu korse esneme yapar mi ama gece de takmayi önermiyorlar nasil olacak bu is. Sonuçta bebegi emziriyorum altini degistir fakan hep eğil kalk oluyor illaki.
Ben de kullanıyorum lindalinda lindalinda Günlük 8 saatten fazla kullanılmayacak.Çok eğil kalk yapılmıyor sert olduğu için.Metali kırılma yapabilir.

Kendi bedenine göre mı istedin canım nasıl aldın ben korse sini kullanmadım ama esneme yapıcağını düşünmüyorum yapısı sert görünüyo gibi resimlerde

Vallahi ben onun icinde bew dakka duramadim afakanlar basti anneme verdim tam cildirmalik

Kendi bedenine göre mı istedin canım nasıl aldın ben korse sini kullanmadım ama esneme yapıcağını düşünmüyorum yapısı sert görünüyo gibi resimlerde
Şu an 67.5 kiloyum canım bedenim kaç İnan bilmiyorum çünkü hiç yeni kıyafet almadım 3 aydır. Ama bel çevreni ölçüp alıyorsun bel çevreme göre m çıktım onu aldım doğru almışım.

Sabah
2 kasik yulaf kepegi
1 bardaj sut
Yarim helva
Ara
3 kayisi 2 ceviz
Ogle
1 yumurta 3 zeytin 1 d. Peynir.

Öğle =

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim kaşar peynir

Ara öğün =
Hindiba kahve
3 kare bitter

Akşam yemeği =

1 tabak karnıbahar yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
Salata

Ara öğün =

Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu

45 dk leslie 3.5 litre su
Allahım nolur bu hafta şu 75 engelini kırayım da yoluma devam edeyim nolur :KK68: :halay:

Ama korsenin faydasını kısa sürede görürsün canım yamuna nın her ürünü çok kaliteli ve düzenli kullanımda vücudunda etkisini görüyosun muhakkak
Ay insallah canim ya 2 ay icinde 6 kilo vermek istoyorum en az. Eger memnun kalirsam tayti var asil ondan almak istiyorum. Simdi bi deneyeyim korseyi.
Bi an evvel gitsin istiyorum cok acele ediyorum. Keske hamileyken az dikkat etseydim yemedigim sey kalmadi🤭

Ay insallah canim ya 2 ay icinde 6 kilo vermek istoyorum en az. Eger memnun kalirsam tayti var asil ondan almak istiyorum. Simdi bi deneyeyim korseyi.
Bi an evvel gitsin istiyorum cok acele ediyorum. Keske hamileyken az dikkat etseydim yemedigim sey kalmadi🤭
Ben termal taytini kullanıyorum canım çok memnunum güzel terletip inceltiyo evde leslie yaptığım halde terliyorum ortalık düzelip havalar ısındığında yürüyüşe çıksam ter paçamdan akar yüzde yüz

Screenshot_20200406-171204_Yaani.jpg
Screenshot_20200406-170602_Yaani.jpg
Screenshot_20200406-170548_Yaani.jpg

Sabah:
1,5 tam.bugday
Peynir
1 yumurrta
2 hindi fume
1 tatli kasigi tereyagi
1 tatli kasigi bal

Ogle
1 sekerli turk kahve
5 kayisi

Aksam:
5 adt kucuk kofte
1 kase kabak spagetti

Spor:
30 dk tabata

İzlenim:
Reglken spoe yapmak cok zor oluyor ama kendimi zorladim... Bu diyetin bitecegi yok bari farkli tarifler deneyeyim dedim kabak spagetti diye bir sey yaptim bildigin Eytinyagli kabak iste ama o duygunu olduruyosun :KK70: sade goruntu baska bisey degil

Bende bugun 100 gram almisim neden cunku hem aksam yulaf gevregi ve sut yedim sonra kesmedi gittim yulaf lapasi pisrirdim ustune de frambuaz bogurtlen koyup yedim offff😞

X