Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Allah bebegini sana bagislasin bosver ilk 3 ay dusunme bile neyi kissam diye dedigin dbi sade patates kizartmasi falan kesersin
Amin canım sağolasın. Allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın. Aynen sadece tatlı hamurişi ve kızartmayı kestim artık bir üç- beş ay sonrasına bakıcam

Kızlar iki haftadır 75 de çakılı kaldım canım sıkılmaya başladı artık Inşallah bu hafta 74 ü görürüm de bi moral olur güzelce ilerlerim . Bugünde adetim bitti ödemim de gider onunda eksisini görürüm InşAllah. diyetisyenimle ilk hedefimiz 75 di sonra 70 sonra 65 şimdilik ilk hedefimi görüyo gözüm 65 i düşündüm mü daha çok var diye gözüm korkuyu 😁

Kızlar iki haftadır 75 de çakılı kaldım canım sıkılmaya başladı artık Inşallah bu hafta 74 ü görürüm de bi moral olur güzelce ilerlerim . Bugünde adetim bitti ödemim de gider onunda eksisini görürüm InşAllah. diyetisyenimle ilk hedefimiz 75 di sonra 70 sonra 65 şimdilik ilk hedefimi görüyo gözüm 65 i düşündüm mü daha çok var diye gözüm korkuyu 😁
Bende su kalcalari gorunce fok moralim bozukuyo yq hic mi incelme olmaz qyni duruyor bacaklarim hemen hemen... Bu kadar seyi bosa mi yaptim gbi hissediyorum devamli ne bacajmis ya roberto carlos bir ben iki

Bende su kalcalari gorunce fok moralim bozukuyo yq hic mi incelme olmaz qyni duruyor bacaklarim hemen hemen... Bu kadar seyi bosa mi yaptim gbi hissediyorum devamli ne bacajmis ya roberto carlos bir ben iki
Kalçalar çok çok zor eriyor malesef canım ya gene iyi gidiyoruz kötü degiliz ama insanoğluyuz ya sabırsız da davranıyoruz

30 dk leslie 2 mile yaptim. Sahalara dondum. Kizlar daha motive olalim burada yoksa bu evde kalmak bitirecek beni 😣 pilatesimm caniiiim gozumde tutuyorrr nasil da guzel sonuclar almistim bu nedir yaaa😤

30 dk leslie 2 mile yaptim. Sahalara dondum. Kizlar daha motive olalim burada yoksa bu evde kalmak bitirecek beni 😣 pilatesimm caniiiim gozumde tutuyorrr nasil da guzel sonuclar almistim bu nedir yaaa😤
Canım yavas yavas gitsin yeterki gitsin oyle dusunelim lutfen. Yoksa hepimiz pes edediz.
Her hafta 500 gram versek bile iyidir.
Benimde daha yolum uzun ama bu karantinayi fırsata cevirmem lazim.

Karantinada yaoilabilecek her seyi yaptim asiri skildim su kej pasta paylasanlari dovexem zaten deli oluyorum :sinirli: ay Allah im yok ya vallahi boyle olacagini bilsem bu ay diyete baslamazdim:rolleyes: simdi basladin bitirmem lazim hedef kilom 58di 56 olarak degistiriyorum cunku 3 kilom kaldi bacaklarom ayni duruyo yaptigim bi belli olsun bari

Oglen;

1 kase yogurtlu bugday corbasi
5 6 adet sarma
1 dilim ekmek

Ara 1 mini muz

Öğle yemeği =

Tereyağına 2 yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
Şekersiz türk kahvesi

Ara öğün =

Hindiba kahve

Akşam yemeği =

Tavuk sote
Salata

3 litre su 45 dk leslie

Sabah:
Kuru meyveli musli
5-6 ceviz

Ogle:
1 sekerli turk kahve
6 kayisi

Ogle:
1 sucuklu menemen
2 tam bugday ekmek

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Yani guya spor yaptim ama gelin bana sorun bi uyaniyor bi uyuyor bi uyaniyor oglum uyu emzik takarim yok hadi tekrar basla burnumdan geldi yemin ederim pancar gbi suratla banyoya girdim
... Cok zor tutuyorum artik kendimi tatli yememek ick cunku 1 ay oldu daha oturuo bi tatli yemedim neyse 2 ay artik skiciaz su 56 yi gorelim....

Selam kızlar
Sabah
1 yumurta ile ıspanaklı yumurta
Örgü peynir
5 zeytin
2 dilim tam buğday (yarım dilime Nutella sürdüm )
Ara Türk kahvesi

Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
10 tane etli yaprak sarma
Bol yeşil salata
Yoğurt

Akşam çayı
En küçük paket çekirdek
1 de kızımla gofret paylaştık

Çaydan önce 45 dk yürüyüş ve kızımla dans ettik ( kızım engelli Benim çook bunaldı 1 aydır evdeyiz okul kapandığından beri) onun da hoşuna gitti şükür.
Bir de gece ve sabah uykusu alınca bugün güzel geçti kızlar. Oğlan gece uyumayınca ertesi gün iptal oluyorum ben.

Neyse 35 yaşımın son gününü çok güzel geçirdim aile açısından da.. Allah 36 ve sonrasında da en kötü bugün gibi günler nasip etsin

Selam kızlar
Sabah
Örgü peynir
5 zeytin
Ara Türk kahvesi

Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil salata
Yoğurt

Akşam çayı
En küçük paket çekirdek

Çaydan önce 45 dk yürüyüş ve kızımla dans ettik ( kızım engelli Benim çook bunaldı 1 aydır evdeyiz okul kapandığından beri) onun da hoşuna gitti şükür.
Bir de gece ve sabah uykusu alınca bugün güzel geçti kızlar. Oğlan gece uyumayınca ertesi gün iptal oluyorum ben.

Neyse 35 yaşımın son gününü çok güzel geçirdim aile açısından da.. Allah 36 ve sonrasında da en kötü bugün gibi günler nasip etsin
Bizimki iyi ki buyuk degil vallq yokea benim de canim isterdi kesin :KK70:

Selam kızlar
Sabah
Örgü peynir
5 zeytin
Ara Türk kahvesi

Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil salata
Yoğurt

Akşam çayı
En küçük paket çekirdek

Nice sağlıklı mutlu huzurlu senelerin olsun inşallah

Selam kızlar
Sabah
Örgü peynir
5 zeytin
Ara Türk kahvesi

Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil salata
Yoğurt

Akşam çayı
En küçük paket çekirdek

Nice saglikli yaslaein olwun son paragrafi okumamisim canim kusura bakmau bu arada kiz kac yasinda

Selam kızlar
Sabah
Örgü peynir
5 zeytin
Ara Türk kahvesi

Öğle akşam beraber
1 kepçe tarhana çorbası
Bol yeşil salata
Yoğurt

Akşam çayı
En küçük paket çekirdek

Dogun gunun kutlu olsun canim🥳🥳

X