Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Benide araniza alırmısıniz 2 aylık bebeğim var hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ülkenin durumu kendi durumum moralimi alt üst ediyor. Zaten yıllardır diyet işleriyle uğraşıp alıp veren biriyim. Hicbu kadar çaresiz hissetmedim kendimi. 30 yaşındayım 2. Çocuğum yardim edin lütfen neler yapıyorsunuz yaklaşık 100 kilo varım cok fazla ödemin var dizlerimde ağrılar. Sürekli bir yeme isteği kendime bunu yaptığım icin özürdilerim 😔

Benide araniza alırmısıniz 2 aylık bebeğim var hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum ülkenin durumu kendi durumum moralimi alt üst ediyor. Zaten yıllardır diyet işleriyle uğraşıp alıp veren biriyim. Hicbu kadar çaresiz hissetmedim kendimi. 30 yaşındayım 2. Çocuğum yardim edin lütfen neler yapıyorsunuz yaklaşık 100 kilo varım cok fazla ödemin var dizlerimde ağrılar. Sürekli bir yeme isteği kendime bunu yaptığım icin özürdilerim 😔
Canim hoşgeldin bu sayfada takil sende. Abur cubur tatli isini kesmeye calis saglikli seyler yediginde gerçekten gidiyor diyetisyen imkanin varsa diyetisyenle yol alman cok daha iyi oluyor bu surecte.

Benim bebis cok gec uyudugu icin aclik oluyor
o zor olur tabi. Bence de süt içebilirsin canım o da tutar. Yada azıcık kuruyemiş ye
Hoşgeldin moralini bozma. Kilo verilemeyecek bişey değil. Önce neden yediğini bul. Çok büyük ihtimalle benim gibi duygusal yiyicisin. Zihninden stres olduğun şeyleri silmeye çalış. Ve evine zararlı şeyler alma. En başta paketli ürünleri kızartmayı kessen bile yeter

Benim bebis cok gec uyudugu icin aclik oluyor
Ben akşam yemeğimi 7 de yiyorum uyumam da 2 yi buluyo canım hali ile açlık oluyo evet ama eski yaptığım diyetlerden akşam yemeği sonrası hiç bişey yemem . Ama açlık olursa sıvıya yer veririm maden suyu kahve yeşil çay su onlarla geçiştiriyorum baktim oda olmadı eenn son çare 1 avuç beyaz leblebi yerim

Canım hoşgeldin senin için yeni bi başlangıç olsun InşAllah bu yazın Herşeyi bi kenara koy ne olursa olsun vermeye bak daha önce kilo verme geçmişin varmış zaten vücudunu tanıyosundur ona göre hareket et derim. Bide buraya yazmaya imkanım varsa da yediklerininde fotoğrafını atmayı ihmal etme çünkü burası gerçekten moral oluyo insana

Kızlar hepinize doğum günü mesajlarınız için teşekkür ederim. Dün oğlan çok huzursuzdu malesef hiç kucaktan inmedi. Gece de uyuyamadı dalıpta.. iyiki bu grubu açmışsın sevgili autumnn autumnn
Regl olamadım ama 77yim tartıda

Siz iyi ki varsiniz asil ❤

Gunaydin fit anneler kahvalti;

2 dilim ekmek
Peynir
2 tatli kasigi ceviz ezmesi
2 cay kasigi labne (kendi yaptigim)
Kakaolu sut (yine kendim yaptim paketli degil)

Bir de akima uydum ekmek yapiyorum bakalim nasil olacak 🤪

2 dilim ekmek
Peynir

yapma canım yapmaaa :stop: Akrabalarda görüyorum yapıp sıcak sıcak bal kaymak fındık fıstıkla yediler kilo kilo:KK12::KK70:

autumnn autumnn şakın yapma canım herkes yaptıkça yedi yedikçe yaptı.. mecbur kalıp ekmek alamazsak yaparsın

Ben de sabah çocukları yıkadım bulaşık çamaşır yıkadım kuran okudum kandil diye şimdi bebek uyurken taktım kulaklığı yürüyüş yapıyorum bereketli bir gün oldu..
yemeğimin adını da koydum mercimek çorbası pişirdim kuru fasulye ısladım birazdan pişireceğim cacık turşu Türk menüsü oldu..
inşallah bebek bu gece uyur azıcık ibadet ederiz.. hayırlı kandiller

Eklentiler

• B9CECBC9-6EB4-4890-A591-6EE5213612E1.jpeg
    B9CECBC9-6EB4-4890-A591-6EE5213612E1.jpeg
    131,8 KB · Görüntüleme: 19
Öğle =
3 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim kaşar

Ara öğün =

şekersiz türk kahvesi
Yarım elma

Akşam yemeği =

3 şiş kuşbaşı
1 bardak ayran
Yeşillik

45 dk leslie 3 litre su

Bende de oluyor bende süt falan içiyorum canım
Vaahi ceviz yedim 2 tane suukaa suukaa Erolummm Erolummm
Sen hattaki daha hizli kilo verirsin kilolu olanlar haftada 4 5 kilo veriyo ilk baslarda ve daha fazla hirs yaparsin ulkenin durumu bitmez bu bitecek baska bisey baslicak inan bende de asiri yeme istegi var cok rahat 2 iskenderi bitirip ustune 3 4 icli kofte yiyebilecek mideye sahibim ama tutuyorum bogazimi 1 kere diyet yap bi daha gerej kalmasin bu iskenxe 1 kere cekilir yillarca ugrasmissin bu son olsun

2 dilim ekmek
Peynir

Kendi yaptigin daha iyi olur kahvaltida yersin ben de bebis icin yapiyorum tuzsuz

Hosgeldin canim. Hepimizin morali yerde ama iyice birakirsak kendimizi daha da batariz. Insallah beraber basaricaz 💪

autumnn autumnn şakın yapma canım herkes yaptıkça yedi yedikçe yaptı.. mecbur kalıp ekmek alamazsak yaparsın

Ben de sabah çocukları yıkadım bulaşık çamaşır yıkadım kuran okudum kandil diye şimdi bebek uyurken taktım kulaklığı yürüyüş yapıyorum bereketli bir gün oldu..
yemeğimin adını da koydum mercimek çorbası pişirdim kuru fasulye ısladım birazdan pişireceğim cacık turşu Türk menüsü oldu..
inşallah bebek bu gece uyur azıcık ibadet ederiz.. hayırlı kandiller

Canim disaridaki ekmeklere guvenemiyorum acikcasi ama surekli yapacak da vaktim yok 🤷‍♀️ bakalim napacagiz

Yemin ederim diyet yapmakta bisey yok evden midem bulandi bak kriz gwcieicem yemin ederim.is hicni sekilse bitmiyoe artik elektrik supurgeaiyle bile almak istemiyorum yemek yapmaktan nefret ettim yine ev toz icinde yap yap ayni seyler :sinirli: hava almam lazim benim havaaaa ve istedigim setylwri yemeye ihtiyacim vaaaar

Vaahi ceviz yedim 2 tane suukaa suukaa Erolummm Erolummm

Sen hattaki daha hizli kilo verirsin kilolu olanlar haftada 4 5 kilo veriyo ilk baslarda ve daha fazla hirs yaparsin ulkenin durumu bitmez bu bitecek baska bisey baslicak inan bende de asiri yeme istegi var cok rahat 2 iskenderi bitirip ustune 3 4 icli kofte yiyebilecek mideye sahibim ama tutuyorum bogazimi 1 kere diyet yap bi daha gerej kalmasin bu iskenxe 1 kere cekilir yillarca ugrasmissin bu son olsun
Bugün başlattım surecimi ve her zamankinden daha enerjigim moralim daha iyi demi daha cok kilo veririm ve bu Kilolar yerleşik degil 11 ayda alınmış hamilelik doğum yaaa mesajın icin sağol daha bi motive oldum🤗

X