Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Canım hoşgeldin senin için yeni bi başlangıç olsun InşAllah bu yazın Herşeyi bi kenara koy ne olursa olsun vermeye bak daha önce kilo verme geçmişin varmış zaten vücudunu tanıyosundur ona göre hareket et derim. Bide buraya yazmaya imkanım varsa da yediklerininde fotoğrafını atmayı ihmal etme çünkü burası gerçekten moral oluyo insana
Allah razı olsun elimden geldiği kadar katılırım malum 2 çocuklu bir anneyim her öğün foto atmak biraz zor olabilir. Benim eksiğim sadece motivasyon ve sütümun azalmaması yoğurdun içine dere otu doğrayıp yemek güzel süt yapıyor varsa bunun gibi kesfettigimiz süt yapıcı sağlıklı yicekler paylaşalım

o zor olur tabi. Bence de süt içebilirsin canım o da tutar. Yada azıcık kuruyemiş ye

Hoşgeldin moralini bozma. Kilo verilemeyecek bişey değil. Önce neden yediğini bul. Çok büyük ihtimalle benim gibi duygusal yiyicisin. Zihninden stres olduğun şeyleri silmeye çalış. Ve evine zararlı şeyler alma. En başta paketli ürünleri kızartmayı kessen bile yeter
Kesinlikle duygusal yiyiciyim genelde geceleri yerim aglayasim gelir halime daha cok yerimr bir kısır döngü. Bunu daha fazla kendime yapmak istemiyorum bugün başlattım surecimi bol sütlü bol eksili tartilar inşallah 🙏

Vaahi ceviz yedim 2 tane suukaa suukaa Erolummm Erolummm

Sen hattaki daha hizli kilo verirsin kilolu olanlar haftada 4 5 kilo veriyo ilk baslarda ve daha fazla hirs yaparsin ulkenin durumu bitmez bu bitecek baska bisey baslicak inan bende de asiri yeme istegi var cok rahat 2 iskenderi bitirip ustune 3 4 icli kofte yiyebilecek mideye sahibim ama tutuyorum bogazimi 1 kere diyet yap bi daha gerej kalmasin bu iskenxe 1 kere cekilir yillarca ugrasmissin bu son olsun
Bence gayet iyi geçirmişsin açlık krizini. Tebrik ederim süpersin 😍
Kesinlikle duygusal yiyiciyim genelde geceleri yerim aglayasim gelir halime daha cok yerimr bir kısır döngü. Bunu daha fazla kendime yapmak istemiyorum bugün başlattım surecimi bol sütlü bol eksili tartilar inşallah 🙏
Aminnn hepimize inşallah. Bende emzirmesem bi diyet yapacam ki sorma. Ama sütüm azalır kesilir diye korkuyorum 😫 bıktım kilolarımdan

Öğlene akşam menüleri
Akşam bir dilim tam buğday ekmeği var bide
45 dk yürüyüş yaptım bir de 8500 adım oldu

Eklentiler

• 0B236896-5F82-4BC8-8201-2949A6FCC54C.jpeg
    0B236896-5F82-4BC8-8201-2949A6FCC54C.jpeg
    113,8 KB · Görüntüleme: 18
  • EB640BC6-7EF4-4352-AD43-8DA6993E2095.jpeg
    EB640BC6-7EF4-4352-AD43-8DA6993E2095.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 25
Bende siyirmak uzereyim disari cikip gezmek bol bol yemek istiyorum cafelerde oturmak latteler icmek tatlilar yiyesim var. Evde hic bi sekilde abur cubur yok hep saglikli seyler onlari bile cok yemek icimden gelmiyor artik..

Çabuk cabuk kilo vermek istiyorum ama zaten sütüm ancak bebise yetiyor bi de iyice kisarsam sütüm de biter. 6.aya ulassam bi oh cekecem sütüm biter diye cok korkuyorum kizlar ya daha 3. Ayimiz yeni bitti.

Spora basliyorum. Pilates agirlikli. Yememe de dikkat etmeye basliyorum insallah yaza kadar istedigim sonuclari alirim. Yok mu dogum sonrasi zayiflamak isteyen anneler?
plates sıkılaşmak için canım hit cardio yapıp daha hızlı yağ yakabilirsin arkasına plates yap

Bende diyetime bu akşam ihanet ettim😶ama yarn artik devam edeceğim kaldığım yerden hanı buda benim kaçamak olsun.. kendinizi teselli edin bu beden bizim bizden başkası değiştiremez 💪

motivasyonunuzu düşürmeyin devam edin bırakmayın sakın🤗

Ah evde motive olabilsem bir. Corona olunca tum ev isleri ve bebegin bakimi bana kaldi spor yapacak hal vakit zor buluyorum 😔 bir de pilatese gitmek aktivite gibiydi benim icin haftada 3 gun evden cikip kafa dagitiyordum bir nevi. Bir de ozel hocayla calisinca o bana iyi geliyordu. Birinin beni iteklemesi lazim 🙄

Sen neler yapiyorsun bebegin var mi kilon kac 🤔
şimdii 2 kızım var ilk 5.buçuk yaşına ikinci 1.buçuk yaşın da ilk doğumdan çıktım 60kiloydum ama görsen 65 dedin yani sonra gidermi diye bekledim gitmedi kilo karnım inmedi bebegim 35 gunlük krn zumba yapmaya basladim evde sonra hit cardio böyle 57 oldum sonra 55 oldum uzun bir süre 55 i korudum yaz ayında 51 kiloyu görmüştüm sonra spor diyet i bıraktım kendime çok güvendim herhalde🤣 sonra bi kış 54 ü gördüm tekrar spor ve diyet e başladım şu an 52.5 kiloyum hedef 50 olmak kimse taşlamasın beni herkesin hedefi var spor ve diyeti biraktiğin an geri alıyorum inanın eğer doğumdan sonra azimle devam etmeseydim 70 leri rahat görürdüm bebegim küçük demedim diğer kızım var demedim zaten büyük kızım bana anne teyzem gibi kilolu mu olcan dedi o an herşeyi değiştirdi 😑

Ah evde motive olabilsem bir. Corona olunca tum ev isleri ve bebegin bakimi bana kaldi spor yapacak hal vakit zor buluyorum 😔 bir de pilatese gitmek aktivite gibiydi benim icin haftada 3 gun evden cikip kafa dagitiyordum bir nevi. Bir de ozel hocayla calisinca o bana iyi geliyordu. Birinin beni iteklemesi lazim 🙄
Evde de devam et kendini baştan yarat ben hiç gitmedim spor salonuna ama gitmek isterdim hanı değişiklik çevre özeniyorum gidenede🙂

şimdii 2 kızım var ilk 5.buçuk yaşına ikinci 1.buçuk yaşın da ilk doğumdan çıktım 60kiloydum ama görsen 65 dedin yani sonra gidermi diye bekledim gitmedi kilo karnım inmedi bebegim 35 gunlük krn zumba yapmaya basladim evde sonra hit cardio böyle 57 oldum sonra 55 oldum uzun bir süre 55 i korudum yaz ayında 51 kiloyu görmüştüm sonra spor diyet i bıraktım kendime çok güvendim herhalde🤣 sonra bi kış 54 ü gördüm tekrar spor ve diyet e başladım şu an 52.5 kiloyum hedef 50 olmak kimse taşlamasın beni herkesin hedefi var spor ve diyeti biraktiğin an geri alıyorum inanın eğer doğumdan sonra azimle devam etmeseydim 70 leri rahat görürdüm bebegim küçük demedim diğer kızım var demedim zaten büyük kızım bana anne teyzem gibi kilolu mu olcan dedi o an herşeyi değiştirdi 😑

52.5 kg :işsiz:

X