- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
Sormadim ki sorayim yarin sanirim dikisler olabilir. Bende 64 63 lere düştüğümde tekrar baslamayi dusunuyorum.Bunu demesinin sebebi ne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormadim ki sorayim yarin sanirim dikisler olabilir. Bende 64 63 lere düştüğümde tekrar baslamayi dusunuyorum.Bunu demesinin sebebi ne canım
Anladim.canim bana da doktor 6 aydan once gerdirmeli spor yasaklamisti ama eliptikte bisey olur mu tam vilmiyorum fajat yorucu sporlar sutu etkiliyor 6 aydan once bence de spora hic gerej yokDikislerime bi sey olur diye korkuyorum eliptik bisikletle
Ooo harikasın canım böyle devam InşAllahGunaydin kizlar gecen hafta 62.8 misim bu hafta 61.4 le 1400 kilo vermisim bu kadar gidecegini tahmin etmiyodum karnim cok erimisti ama iyice gaza geldim hedefe cok az kaldi
Sagol canim insallah bu sekilde gider hep birlikte kirtuluruzOoo harikasın canım böyle devam InşAllah
Welcome to hellBende katılsam bu gruba
Eyvallah bacımWelcome to hell
autumnn nasil oldn canjm
Aman iyi olda onemli olan o nolsun kosturmayla evin icinde geciyor isteBugun daha iyiyim canim geceleri daha kotu oluyor yarindan itibaren tam gaz burada olmaya calisicam siz de olun. Bugun leslie yapmaya calisicam bakalim. Bu haftanin listesi de tamam.
Sizler nasilsiniz?
Aman iyi olda onemli olan o nolsun kosturmayla evin icinde geciyor iste