- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
Ahaahaaa gidiyor gidiyor ekmeksiz de gidiyorEkmeksiz menemen de ne bileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaahaaa gidiyor gidiyor ekmeksiz de gidiyorEkmeksiz menemen de ne bileyim
Oglen 3 4 kasik kereviz salatasi,3 4 kasik ta arpa sehriye salatasi.
Simdi ise tabiki dunden kalan karnibahar
Cok iyi kilo vermissin. Ben uc bes kilo versem hemen saliyorum. Devam ettirememe sikintim var diyetisyenin verdgi listeyi paylasir misin. Emziriyor musunMerhaba arkadaşlar bende 2.5 aydır diyetteyim. 12 kilo verdim. Daha 12 kilom var vermem gereken. Sizi takipteyim
Benim icin uygun. Diger arkadaslara da uyarsa yapalimTabi yazalim her hafta 1 gun tarti gunu belirleyelim. Kendimizi bolgesel olarak olcup ayda 1 defa da kac cm inceldigimizi soyleyelim. Kat ettigimiz yolu biliriz.
Isterseniz yarin sabah ac karnina herkes tartilsin kilosunu yazsin ben de ilk mesaja gireyim bilgileri ve her hafta cuma gunu tarti gunu olsun?
1.GÖGÜS: Gögüs ölçüsü alabilmek için Göğsünüzün üzerindeki en geniş yerden göğüs çevrenizi yatay olarak ölçün. |
2.BEL : Sağ veya sol tarafınıza eğilerek Belinizin Kıvrım noktasını bularak Oradan ölçünüzü alabilirsiniz. |
3.BASEN: Basen veya kalça ölçünüzü alabilmek için Dik vaziyette ayaklarınızı birleştirerek, en kalın bölgenizden Basen ölçünüzü alabilirsiniz. |
Benim icin uygun. Diger arkadaslara da uyarsa yapalim
Yarin olcu de aliriz.
Ölçü almak icin yardimci olsun diye sunlari buldum internetten
1.GÖGÜS: Gögüs ölçüsü alabilmek için Göğsünüzün üzerindeki en geniş yerden göğüs çevrenizi yatay olarak ölçün. 2.BEL : Sağ veya sol tarafınıza eğilerek Belinizin Kıvrım noktasını bularak Oradan ölçünüzü alabilirsiniz. 3.BASEN: Basen veya kalça ölçünüzü alabilmek için Dik vaziyette ayaklarınızı birleştirerek, en kalın bölgenizden Basen ölçünüzü alabilirsiniz.
Ben diyet takımlarındayım zaten. Cuma bildirimleri buraya da taşırım. Bana uyar
Bana uyar.