- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Patlamis misir yiyorum. Ekleyyeim jillian lvl 1 yaptim
30 days shred mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlamis misir yiyorum. Ekleyyeim jillian lvl 1 yaptim
Evet. Ama misir ve pizzanin acisi cikmaz diye leslie de yaptim ustune eliptik bisiklete bindim 5 dk su an dustan ciktim. Yarin kalkamicam kesin30 days shred mi?
Evet. Ama misir ve pizzanin acisi cikmaz diye leslie de yaptim ustune eliptik bisiklete bindim 5 dk su an dustan ciktim. Yarin kalkamicam kesin
Sirf size mahcup olcam diye kendimi gaza getiridm. İyi oldu bu konu
Su an oglum 5 aylik. 64 kiloyum. Hedefim 58. Yaza kadar basaririm umarim
Yarindan itibaren yazmaya basliyorumHosgeldin Allah bagislasin. Ayda 2 kilo versen tamamdir :) buraya yedigin ogunleri yazarsan duzenli kendini frenlersin
Merhaba 20 günlük bebişle ben de geldim hayırlı olsun konun güzel sonuçları olsun. Ben her gün yazamam ama takip edeceğim sizi. Bu gebelikte çok almadım ama daha önceden kilolu hamile kaldım. 81.7 ile plansız bir gebeliğe başladım (9 sene uğraştıktan sonra ) Doğuma 88,5 ile girdim tok karna çünkü acil sezaryen oldum. Gebelikte şeker çıktığı için hem diyetime dikkat ettim hem de 3 hafta insülin kullandım. Doğumdan sonra 7. Gün sadece 200 gr gebelik kilomvardı 8. Gün 81 i gördüm. 15. Gün 79.5 kg bugün 78.3 ü gördüm şükür aç karna sabah. Yani ilk 10 kg lohusa ödemi vb gidince gitti asıl macera şimdi başlıyor çünkü yerleşmiş kilo bunlar en son 5 sene önce 68 e inmiştim yürüyüş ve diyetle. Şimdi ilk hedef 70 kg 7-8 ayda olsa yeter çünkü ben ilk çocuğumda ek gıdaya geçince 14 kg Aldim sütüm azaldı diye. Aynı hataya düşmek istemiyorum. Sonra da seneye 63kg olmak İsterim. Boy 160 yaş 35. Verilecek kilo 15 kg.Herkese merhaba. Ben ekim ayinda normal dogumla oglumu kucagima aldim. Hamilelikte 10 kg civarinda kilo aldim. 72 civarinda hamile kalip 82 83 gibi dogum yaptim. Hayatimda ilk defa bu kilolara hamilelikle ciktim. Dogumdan 15 20 gun sonra tartildigimda 76 ciktim. Ama sonrasinda buyuklerin sut olsun diye surekli yedirmesiyle tekrar kilo aldim ama tartilmadim korkudan ne kadar kilo aldim bilmiyorum. Sutum azalmadan kilo vermek istiyorum ve benim gibi dogum yapmis diyet arkadaslari ariyorum. Birbirimizi motive edecek, tavsiye verecek hatta spora tesvik edecek ve hedefledigimiz kilolara da ne kadar surede olursa olsun ulasmadan bu isi birakmayacak kisilerle yol alalim istiyorum.
Hamilelikte aslinda diyetisyen paketi almistim kilo almadan ya da minimum alarak gecirebilmek icin. 1 2 defa gittikten sonra araya bazi seyler girdi gidemedim. Simdi o paketleri bu diyette kullanayim diyorum aksilik cikmazsa.
1) 15 gun sonra giyebilirsin dedi ben tenden ve pentiden aldim ama cok farkettigini soyleyemem. Yamunanin iyi oldugunu soyluyorlar. Acikcasi cok korselik bir durumun olmadigindan onemsemedim de cok.Merhaba 20 günlük bebişle ben de geldim hayırlı olsun konun güzel sonuçları olsun. Ben her gün yazamam ama takip edeceğim sizi. Bu gebelikte çok almadım ama daha önceden kilolu hamile kaldım. 81.7 ile plansız bir gebeliğe başladım (9 sene uğraştıktan sonra ) Doğuma 88,5 ile girdim tok karna çünkü acil sezaryen oldum. Gebelikte şeker çıktığı için hem diyetime dikkat ettim hem de 3 hafta insülin kullandım. Doğumdan sonra 7. Gün sadece 200 gr gebelik kilomvardı 8. Gün 81 i gördüm. 15. Gün 79.5 kg bugün 78.3 ü gördüm şükür aç karna sabah. Yani ilk 10 kg lohusa ödemi vb gidince gitti asıl macera şimdi başlıyor çünkü yerleşmiş kilo bunlar en son 5 sene önce 68 e inmiştim yürüyüş ve diyetle. Şimdi ilk hedef 70 kg 7-8 ayda olsa yeter çünkü ben ilk çocuğumda ek gıdaya geçince 14 kg Aldim sütüm azaldı diye. Aynı hataya düşmek istemiyorum. Sonra da seneye 63kg olmak İsterim. Boy 160 yaş 35. Verilecek kilo 15 kg.
Bir kaç soru sorayım bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
1. Sezaryen olanlar doktorunuz korse giymenize bir şey dedi mi? Ne zaman giymenize izin verdi? Benim doktorum en az üç hafta kullanamazsın dedi. Bir de hangi marka ve model kullandınız memnun musunuz?
2. Yeşil çay içilebiliyor mu?
3. Doğum sonrası hemoroid başladı çok zorlanıyorum nasıl çözdünüz?
4. Spor olarak sadece yürüyüş ya da leslie yapma şansım var kızım okuldayken. Eşim 45-60 dk idare edebilir. Bu sütümü azaltmaz umarım.
5. Toparlayıcı tayt kullanan var mı? Marka model tavsiyesi lütfen?
6 çok uzun bir mesaj oldu hakkınızı helal edin.
Sağlıklı bir hayat İçin güzel bir başlangıç olsun
Çok teşekkür ederim cevabın için.1) 15 gun sonra giyebilirsin dedi ben tenden ve pentiden aldim ama cok farkettigini soyleyemem. Yamunanin iyi oldugunu soyluyorlar. Acikcasi cok korselik bir durumun olmadigindan onemsemedim de cok.
2)kafein takintin yoksa icebilirsin. Ama gun icinde kafein oranin 200 mg i gecmemeli
3) hemoroid sezaryende pek olmaz ama tuvaletle ilgili yasadigin sorun icin gun kurusu ve ac karina elma sirkeli su oneririm.
4) dr a sordum sporla ilgili hem sezaryen icin problem olmayacagini ve sutunde bunlarla ilgisi olmadigini soyledi. Uyku ve su icmek yeterli.
5) kullanmadim ama tene bakabilirsin guzel oluyor taytlari
Çok teşekkür ederim cevabın için.
Yeşil çayı benim doktorum şimdilik başlama dedi ana yan odadaki doktora giden arkadaşa doktoru Bir fincan iç hem kabız vb olmazsın demiş. Ben gebelikten önce bir fincan içiyordum ama bilemedim. Kendi doktorum çok pipirikli ben de öyle oldum.
Korse ve taytı da direkt göbekten alıp göbek kaldığı için sordum. İlk hafta şal sarmıştım sonra bıraktım şimdi jöle gibi maalesef çok gevşek.. yamunanın yorumları baya güzeldi aslında. Ya cesaret edip sipariş vereceğim ya da çarşıya gidip penti de deneyeceğim
Yamuna iyi mi gercekten bende almak istiyorum korse canım iki bucuk ay oldu sezeryan oldumMerhaba hosgeldin oncelikle. Arkadas sorularini cevaplamis. Ben de yesil cayi cok secerim gebelikten once hep iciyordum simdi 1 aydir falan yavastan yine basladim. Spor cok agir olmadigi muddetce sutunu etkilemez bence.
Ben yamuna kullaniyorum hem korse hem tayt memnunum.
Insallah sen de istedigin hedefine ulasirsin
Yamuna iyi mi gercekten bende almak istiyorum korse canım iki bucuk ay oldu sezeryan oldum
Bende alacağım sanırım bende 86nile doğuma girdim su an 76 kg yum ve zayıflamak istiyorumIyi bence duzenli kullanmak lazim tabi. Ozellikle tayti cok sıkı. Onu giymeye calisirken sarf ettigim eforla 1 kg falan oyle gidiyordur
Bende alacağım sanırım bende 86nile doğuma girdim su an 76 kg yum ve zayıflamak istiyorum
Gitince gobus dumduz oluyor mu bana onu soyleIyi bence duzenli kullanmak lazim tabi. Ozellikle tayti cok sıkı. Onu giymeye calisirken sarf ettigim eforla 1 kg falan oyle gidiyordur
Gitince gobus dumduz oluyor mu bana onu soyle
36-38 giyiyorum alt kisma ama govdeme 40 oluyor Hamilelik oncesi kiyafetleri giyebilmek icin sordum pantolonlarim zar zor oluyor. Yataga yatarak kapatiyorum. Ust kisim da sikinti yok hepsi oluyor da gobek cikinti yapiyor. O goruntu hosuma gitmiyor.%80 gidiyor benim gobek gotu motu de iyi topluyor hafiften inceliyorsun yani giyince
36-38 giyiyorum alt kisma ama govdeme 40 oluyor Hamilelik oncesi kiyafetleri giyebilmek icin sordum pantolonlarim zar zor oluyor. Yataga yatarak kapatiyorum. Ust kisim da sikinti yok hepsi oluyor da gobek cikinti yapiyor. O goruntu hosuma gitmiyor.