Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Boy 1.63
Kilo 62.5 :KK71:

70ten düştüm
Ayin 17sinde 60 kilo olmayi hedefliyorum

Iki ayda 10 kilo vermis olucam

Hamilelikten once 58 kiloydum

Gogus-111 cm
Basen-61 cm
Gobek-104 cm
Bel 93 cm

🙄😔 olcmeden once kesinlikle daha mutluydum

Bazi gercekleri gormemiz gerek :KK43: dun ben de olctum sinirlerim bozuldu :işsiz:

Olculerinizi kendinize de saklayabilirsiniz. Sadece ay sonunda totalde kac cm eksilmisiz onu yazarsak birinci belli olur aramizda 🤣

Ölçüleri de eve gidince alayim

Hayatim boyunca hep basenli popolu ve kalin bacakliydim ama gobek yanlar hic yoktu

Simdi göbek ve simit de eklendi. Ideal kiloya ulasinca kas kutlesini artirmak icin bir seyler yapmam lazim

Gune bir buyuk bardak suyla basladim. Kahvaltida bir haslanmis yumurta, 4 zeytin, birkac parca peynir, bir dilim tam bugday ekmegi, biraz tahin pekmez ve bir bardak ihlamur.
Oglen yemedim cunku kahvaltiyi 10.30da yaptim. Saat 12 gibi bir bardak cay, birkac tane biskuvi ve 1 gibi de bir orta sekerli turk kahvesi ictim. Normalde caya seker atmam ama kahveyi boyle seviyorum. Aksama da evde ne yemek varsa. Aklima geldikce de su iciyorum.

Kizlar,ekim grubunda gormussunuzdur benim süt 2 gunde nolduysa azaldi.Soklardayim.Simdi zar zor cikardim ikisine birer ogun olacak sekilde.Diyet tetikledi mi acaba inanin bilmiyorum.Benim tatli baya getiriyodu.Birden kestim.Ondan mi oldu ki acaba 🤷‍♀️ Abartmadan ben yine biseyler yerim.En azindan bi 2 ay daha alsinlar sut istiyorum.

Kizlar,ekim grubunda gormussunuzdur benim süt 2 gunde nolduysa azaldi.Soklardayim.Simdi zar zor cikardim ikisine birer ogun olacak sekilde.Diyet tetikledi mi acaba inanin bilmiyorum.Benim tatli baya getiriyodu.Birden kestim.Ondan mi oldu ki acaba 🤷‍♀️ Abartmadan ben yine biseyler yerim.En azindan bi 2 ay daha alsinlar sut istiyorum.
Sekerli seyler ne yiyorsun peki

Meyvede de seker var mesela o da sut yapiyor mu bana armut cok guzel sut yapiyordu
Kuru meyvelerden de ye cennet hurmasi mesela
Tahin pekmez ye. Bulabilirsen soguk sıkım olanlardan ye

Eger sut yapiyorsa bunlar bari rafine seker yerine meyveden pekmezden almak daha mi iyi olur acaba :KK51:

Ben meyve yemiyorum ama hurma yiyorum mesela gün kurusu ya da

Seker alimiz laktoz glikoz ya da basit karbonhidrat sutu artirir. Bunun icin hafif seyler yemek uyumak bol sut icmek lazim. Hatta mumkunse normalde cok zararli olsa da sekerli bir sey yiyince udtune su ic aninda sutun artacaktir. Diyet sutu etkilemiyor aslinda ama senin durumunda streste etken oldugu icin arti bir stres yaratma kendini rahat birak derim.

meyve kompostosu, hurma, yulaf saglikli ve sut yapan yiyecekler. Oneririm.

Arkadaslar tartilmayan kaldi mi bugun?

Ogle:

1 kase tarhana corbasi
1 tabak ispanak kavurmasi
1 bardak sabah sıktıgım nar portakal suyu

Ogle yemeginden 1.5 saat sonra da 50 dk kadar pilates yaptim 🤸‍♀️

Chelzy Chelzy canim diyetten oldugunu pek sanmiyorum ama oyle dusunuyorsan daha yumusak yavas bir gecis yap. Tatliyi yavas yavas azalt meyveye hurmaya vs yonel arkadaslarin da dedigi gibi.

Bence de tatli seyler sut yapmaya yariyor. Bugun eve geldikten sonra 16.00 gibi bir tabak sebze yemegi ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim. Biraz once de bir tane lokum yedim cunku canim asiri tatli istedi emzirdikten sonra 😥

Selam
Tüm gün iyi gitti aslında ama kızım okuldan gelince soğuk üşümüştür diye çay demledim yanına da abur cubur çıkardım ve tırtıkladım bir iki bir şey.. su şimdilik 3,5 lt ama gece emzirdikçe içiyorum. Bir de rezene ve kimyon çayı içtim gün içinde..
EA3827D2-66DA-421E-A1C6-652290DCF67B.jpeg

Eklentiler

• 6ACB0315-2CE1-4B67-8DEF-00812F95413B.jpeg
    6ACB0315-2CE1-4B67-8DEF-00812F95413B.jpeg
    147,7 KB · Görüntüleme: 32
  • A2EC1B08-F7A4-4378-9918-49F151318F45.jpeg
    A2EC1B08-F7A4-4378-9918-49F151318F45.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 40
X